Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 aug 2012 - Anul XVII, nr. 201 (5106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Pericol de cădere de pe podul de la Bazar, sesizat de Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sutele de pietoni care traversează zilnic podul de peste râul Suceava din zona Bazar riscă să cadă de la o înălţime deloc neglijabilă, din cauza lipsei balustradelor de protecţie, care au fost scoase pentru a fi înlocuite. Pericolul în care se află numeroşi pietoni care merg pe lateralele podului, fără protecţie, a fost sesizat în urmă cu două săptămâni de Monitorul de Suceava, iar ieri, la comandamentul săptămânal de gestionare a investiţiilor municipalităţii, un nou semnal de alarmă a fost tras de şeful Poliţiei Rutiere Suceava, comisarul-şef Laurenţiu Hermeniuc.

Acesta a cerut constructorilor să ia măsuri pentru a împiedica oamenii să mai treacă prin zona de lucru, dar să fie sporite şi măsurile de protecţie.

“La podul de peste apa Sucevei se lucrează la balustrade şi am văzut o mulţime de pietoni că circulă pe acolo. Ar trebui îmbunătăţită semnalizarea, să nu se dea voie la pietoni să circule pe acolo. Trebuie făcut ceva să nu ne trezim cu vreun pieton căzut în apă din diverse motive. Trebuie să existe mână curentă provizorie şi semne vizibile cu accesul interzis”, a spus comisarul-şef Hermeniuc.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, i-a răspuns că deşi în zonă sunt amplasate semne de avertizare, pietonii le ignoră.

“Din păcate lumea nu respectă acele semne, care există acolo. Ies oamenii din Bazar, trec pe acolo, nu putem pune zece poliţişti să stea să se lupte cu ei ca să nu treacă. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu maşinile care intră pe asfaltul proaspăt turnat”, a explicat Lungu.

Totuşi, edilul sucevean a cerut celor care execută lucrarea de la pod să se asigure ca pe toată suprafaţa rămasă descoperită ca urmare a îndepărtării vechilor balustrade să fie luate măsuri de protecţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pericol de cădere de pe podul de la Bazar, sesizat de Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 1088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pericol de cădere de pe podul de la Bazar, sesizat de Poliţia Rutieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chemati armata. trimis de
(29 aug 2012, 11:34:26
De ce nu chemati armata sa faca un pod de pontoane? Chiar sunteti jenanti cu toata administratia voastra. Circul in fiecare zi chiar de cateva ori pe acel pod si nu am vazut decat un singur om care sudeaza acel gard de protectie. Pe langa faptul ca a sudat numai jumatate de pod pe partea dreapta de cateva zile s-a mutat pe partea stanga. Ce semne nu se respecta si pe unde sa circule pietonii daca nu s-a amenajat intai trotuarul pe un sens? Sa-si faca plute si sa treaca Suceava cu ele? Pe langa faptul ca trei muncitori cu o masina de BT freaca menta de doua saptamani cu niste kakaturi de rosturi de dilatatie si un singur muncitor deabea a sudat jumatate de gard de protectie pe un sens si jumate pe alt semn mai dati vina pe pietoni ca nu respecta invizibilele semne si pe suceveni ca nu renunta la folosirea masinilor proprii.
1.1  RE: Chemati armata. trimis de
(29 aug 2012, 15:58:51
Care pontoane domnule? Alea care au venit scremute de prin Ardeal atunci cand au fost inundatiile pe la noi? Restul demult sunt duse la fier vechi. Democratia a ros structura esentiala a statului si anume aia care putea da ordine, disciplina si predictebilitate in caz de necesitate, armata. Era unitate militara de pontonieri in Moldova, dar vorba aia, dupa noi potopul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei