Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 aug 2012 - Anul XVII, nr. 201 (5106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


N-a fost drept, dar a fost bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Imediat după fluierul de final al meciului de la Vaslui, minişedinţă ţinută de Reghecampf cu jucătorii stelişti chiar acolo, în iarbă. Momentul era greu, frustrarea mare (Steaua avusese mult timp jocul în mână), de aceea îmi place să cred că antrenorul le-a spus cam aşa: “Am pierdut cum am pierdut, o să mai discutăm asta în zilele următoare, dar acum vă este clar că Gigi face turul televiziunilor şi ne face varză pe toţi. Pentru sănătatea voastră mintală şi pentru a avea o şansă în continuare nu vă uitaţi la ştiri, nu accesaţi site-urile de sport, nu dezvoltaţi subiectul cu cei apropiaţi.”

Ştiu, puţin probabil să fie adevărat, am supralicitat aptitudinile psihologice ale lui Reghe, dar ăsta e blestemul Stelei, mai rea decât înfrângerea însăşi este dezlănţuirea stihiei de după. N-ajunge cutremurul, mai trebuie să vină şi un tsunami! Dincolo, Şumudică s-a umflat mai mult decât era cazul că a făcut el schimbările care au întors soarta partidei în repriza secundă. Păi eşti antrenor doar de o repriză?! În prima parte Vasluiul nici n-a existat, a fost o masă informă, de neprivit. Dar zeul fotbalului a hotărât că era rândul celorlalţi să fie pedepsiţi. Şumudică a mai spus că golul din corner a venit ca urmare a descoperirii unei hibe în felul în care se aşează fundaşii Stelei. Posibil, dar dacă era om şi la bara apropiată ar fi putut el interveni? Mai degrabă l-aş lăuda pe Şumudică nu pentru că echipa sa a dat gol din corner, ci pentru că n-a luat din corner. Au fost o sumedenie de lovituri de la colţ, arma principală a echipei bucureştene încă din sezonul trecut, cu Bourceanu care pune de fiecare dată mingea pe 6 metri, ca pe vremuri Timofte II, “portughezul”. Să nu trecem cu uşurinţă peste faza golului stelist, venit în urma unei extraordinare acţiuni a lui Chiricheş, care a combinat fuleul cu tehnica, aia care deunăzi l-a trădat. Una peste alta, consider că este totuşi un rezultat binevenit, care mai temperează clasamentul, deschizând calea către un rezultat de egalitate între liderul rămas solitar şi performera ultimei etape, aviz pariorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului N-a fost drept, dar a fost bine.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
N-a fost drept, dar a fost bine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei