Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2012 - Anul XVII, nr. 193 (5098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

16 focuri de armă şi câteva zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate în zona Frătăuţi-Bilca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lovitură de amploare dată contrabandiştilor de ţigări din zona Sucevei. Aproape 70.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 505.000 de lei, au fost capturate la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii de frontieră suceveni, după două acţiuni în care au folosit armamentul din dotare.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, în primul caz, înregistrat vinerea trecută în zona Frătăuţi, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi a observat un grup de persoane suspecte, care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, cu mai multe colete voluminoase, către trei autoturisme de teren Mitsubishi care staţionau în apropierea graniţei. Suspecţii au fost somaţi verbal, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă cu cele trei autoturisme, condiţii în care poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 14 focuri de armă în plan vertical şi două focuri la pneurile uneia dintre maşini.

Imediat după aceasta, conducătorii auto au abandonat maşinile şi au fugit în direcţii diferite, reuşind să dispară. Oamenii legiiau descoperit în interiorul autoturismelor  40.690 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 330.500 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Comisarul-şef Poroch Seriţan a precizat că au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului, iar cele trei autoturisme au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Puţin mai târziu, de această dată pe raza comunei Bilca, un alt echipaj de la SPF Rădăuţi a observat două autoturisme de teren care staţionau în apropierea frontierei de stat şi mai multe persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Poliţiştii de frontieră au încercat să intercepteze grupul de suspecţi, însă aceştia au abandonat maşinile şi au fugit în direcţii diferite.

La controlul efectuat asupra maşinilor au fost descoperite 26.723 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova, în valoare de 175.200 de lei. La fel ca în primul caz, ţigările au fost reţinute în vederea confiscării, iar maşinile de teren au fost indisponibilizate, a mai arătat ofiţerul de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 focuri de armă şi câteva zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate în zona Frătăuţi-Bilca.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
16 focuri de armă şi câteva zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate în zona Frătăuţi-Bilca4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei