Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 aug 2012 - Anul XVII, nr. 190 (5095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

16-22 august

„Între real şi fantastic”, la Iulius Mall

Mihai Varzari şi-a vernisat expoziţia de pictură şi grafică care are ca tematică legătura artistului cu lumea reală, dar şi cu fantasticul imaginaţiei sale bogate. Expoziţia va sta pe simeze la etajul mall-ului până pe 14 septembrie şi poartă antetele: Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB).

 

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall dedică celor mici o Seară de Poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare seară de joi, de la aceeaşi oră, librăria găzduieşte Ateliere de comunicare pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui eveniment.

 

KidsLand Club te premiază!

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Iulius Mall te premiază!

În fiecare zi, Iulius Mall Suceava îşi premiază primii 50 de clienţi! Cei care aleg promoţiile din magazine cumpără la preţuri avantajoase, dar au şi şansa să câştige premii suplimentare, acordate instant. Până pe19 august, la Centrul Info, cei mai harnici clienţi primesc zilnic răcoritoare sau vouchere de cumpărături în valoare de 20 sau 50 de lei la magazinele, restaurantele sau cafenelele din mall.

 

Pauză de Shopping, la Shopping City

Până pe 26 august, Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară,  iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu, Shopping City vă trimite la relaxareşi shopping. Toţi cei care fac cumpărături de minim 50 de lei pe un bon de casă din magazinele din Shopping City participă la tombolă şi pot câştiga câte o excursie pentru două persoane în Milano sau Viena, oferite de Agenţia Oxentia Travel. În plus, pe toată perioada campaniei îi aşteaptă peste 1.500 de premii instant.

 

Descoperă Ţara Jucăriilor, la Shopping City

Până pe 31 august, Shopping City invită toţi copiii să descopere lumea magică a jucăriilor. Ţara Jucăriilor este un decor minunat al poveştilor, unde cei mici vor putea admira celebre personaje şi se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Atracţia evenimentului este cu siguranţă trenuleţul cu broscuţe, aparatul de zahăr sau panoulfoto ce le va oferi celor mici fotografii memorabile.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii şi nu numai, în fiecare weekend al lunii august, la „Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de dans „Fly Dance Club” (Suceava).

 

Clovnul Bobo s-a întors din India

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.



Galleria Suceava şi Ciuc dau startul la vacanţă

Până pe 18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Ciuc Natur Radler, vă invită să luaţi parte la campania promoţională „Dăm startul la vacanţă!". Vino zilnic la Galleria Suceava, cumpără de minim 20 de lei din magazinele aflate în incinta complexului comercial, depune în urna special amenajată bonul de cumpărături însoţit de cuponul de tombolă şi poţi câştiga săptămânal unul dintre cele cinci sejururi la mare, sau zilnic unul dintre cele şapte baxuri de bere Ciuc Natur Radler.

 

Expoziţie de fotografie - Codrul secular Loben

Până pe 25 august, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Fâneţele Seculare Ponoare, fotografii semnate de Bogdan Curic şi ArTiStul.

Expoziţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ştefan Macedon Gheorghiţă (ArTiStul), care are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervaţiilor naturale din judeţ.

 

Cumperi de 200 de lei şi primeşti cadou 50 de lei

Până pe 24 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Penny Market și Eponge Fashion Paris, vă invită să luaţi parte la campania promoţională "Cumperi de 200 de lei şi primeşti cadou 50 de lei!". Promoţia este valabilă zilnic pentru primii 25 de clienţi ai magazinului Penny Market situat la parterul complexului comercial şi care achiziţionează produse de minim 200 de lei. Aceştia vor primi cadou un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, voucher ce poate fi utilizat în magazinul Eponge Fashion Paris din acelaşi complex comercial.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii august, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marţi, joi şi vineri, de la ora 20:00. Zumba este singurul program revoluţionar de fitness în care slăbeşti, te distrezi şi te simţi bine alături de alţi pasionaţi de wellbeing, atât femei, cât şi bărbaţi. Relaţii la telefon 0745 996 356

 

Joi, 16 august

Recital extraordinar Ion Caramitru şi Victor Octav Popa

În prima zi a Festivalului de Artă Medievală de la Suceava, de la ora 18:00, la Muzeul Satului Bucovinean va avea loc un recital extraordinar susţinut de actorul Ion Caramitru şi de prim-solistul Filarmonicii “George Enescu” din Iaşi, Victor Octav Popa.

 

Concerte în cadrul Festivalului Medieval

De la ora 19:30, în Muzeul satului Bucovinean va avea loc concertul No'Mads, iar de la ora 20:25, concertul cu trupa suceveană Odyssey.

 

Parada cavalerilor cu făclii

A devenit deja tradiţie ca în prima zi a festivalului de artă medievală, începând cu ora 20:30, să aibă loc parada cavalerilor cu făclii. Parada se va desfăşura pe traseul Obcini - George Enescu – primărie - strada Ana Ipătescu - Cetate.

 

Seară Bucovineană la Padrino

În această seară, în Padrino încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22:30. Şi pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859 şi la www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 17 august

Deschiderea Festivalului Medieval

Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui, de la ora 17:30, deschiderea oficială a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului de Artă Medievală “Ştefan cel Mare”.

Festivalul medieval de la Suceava oferă o serie de manifestări şi evenimente inedite, spectacole, concursuri, jonglerii şi concerte. De la ora 19:20, în Şanţul Cetăţii de Scaun va avea loc un spectacol cu dresaj de cai.

 

Expoziţie la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La ora 11:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii are loc vernisajul expoziţiei „Muzee în aer liber: Suceava – Cernăuţi”, care poate fi vizitată până pe 16 septembrie. În cadrul vernisajului, vor fi lansate şi distribuite catalogul trilingv (română, ucraineană şi engleză) „Muzee în aer liber: Suceava – Cernăuţi” şi seturi de vederi.

 

Distracţie la Padrino

E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o în fiecare vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22:00. Rezervări la 0742 365 859 şi la www.RestaurantPadrino.ro



Sâmbătă, 18 august

Cavalerii, în Cetate

De la ora 11:30, Cetatea de Scaun a Sucevei va fi locul unde se vor juca dansuri medievale, se va trage cu arcul şi va avea loc un turnir al cavalerilor.  

 

Lupte, teatru, muzică

Când se lasă seara, viaţa în Cetate devine şi mai interesantă, iar de la ora 22:30 începe noaptea supravieţuitorilor. Nu vor lipsi nici concertele susţinute de trupele Lupus Dacus, No'Mads, Grupul de Muzică Veche Truverii, trupa Hypnosis şi alţii.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

Galleria Suceava îi invită pe toţi copiii la teatru. De la ora 11.30, Asociaţia New Talents prezintă spectacolul pentru copii şi tineret. Evenimentul are loc în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj) şi va fi prezentată piesa „Hansel  şi Gretel". Accesul este gratuit! După program, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Petrecere la Padrino

Te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859 şi la www.RestaurantPadrino.ro

 

Ofertă

Office`s Club prezintă „Ladies Night with Aperol Spritz”. „După o sâmbătă extraordinară alături de DJ XS, rezidentul clubului Sunrise, am hotărât pentru dumneavoastră să-l invităm din nou pentru a simţi ritmurile muzicii house până dimineaţă. Oferta serii: la un aperol spritz comandat, primeşti unul din partea casei!”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0735 168 111 şi pe www.facebook.com/officesclub.

 

Duminică, 19 august

Ultima zi a Festivalului Medieval

 

În ultima zi a festivalului vor continua activităţile în pulberărie: lupte, teatru, muzică, turnir, spectacole cu foc.

 

Festivalul Huţulilor

Herghelia Lucina vă invită să vă petreceţi ziua la un eveniment cu tradiţie,  Festivalul Huţulilor. Anul acesta are loc cea de-a şasea ediţie a festivalului.

 

Mini-discotecă pentru prichindei

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o mini-discotecă. De la ora 18:00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei