Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 aug 2012 - Anul XVII, nr. 190 (5095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vot multiplu

Sucevean acuzat că ar fi votat de şapte ori la referendum, în Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean din Fălticeni este dat ca exemplu de campion la voturi multiple la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Conform declaraţiilor făcute de liderii PDL Iaşi, au fost identificate numeroase persoane din Bacău, Suceava şi Vaslui care, la referendumul din 29 iulie, şi-au exercitat dreptul de vot de mai multe ori numai în municipiul Iaşi, dar există suspiciuni că acest lucru s-ar fi putut repeta şi în alte localităţi.

În urma verificării a 141 de liste suplimentare de la secţiile de vot deschise în municipiul Iaşi la referendumul din 29 iulie au fost descoperite mai multe persoane ale căror date apar de mai multe ori pe listele suplimentare.

Conform ziarului Adevărul, campionul voturilor multiple este Ştefan Gabriel Pană (32 de ani), din Oneşti, Bacău, al cărui CNP apare pe listele suplimentare de la şase secţii de vot din Copou, şi câte una din Alexandru cel Bun şi Tudor Vladimirescu. În aproape aceleaşi secţii de vot apare şi CNP-ul lui Adrian Boboc, din Fălticeni, Suceava, care a votat de şapte ori în municipiul Iaşi (de cinci ori în Copou şi la secţiile din Alexandru şi Tudor Vladimirescu).

„N-ar fi exclus ca cel care a votat de opt ori în municipiul Iaşi să fi votat de 28 de ori prin ţară. Prelucrarea datelor se va face la nivel naţional, iar plângerea penală va fi făcută de PDL Bucureşti”, a spus Dumitru Oprea, liderul interimar al PDL Iaşi.

Reprezentanţii PDL Iaşi au menţionat că de la foarte multe secţii de vot preşedinţii au refuzat să le pună la dispoziţie listele suplimentare, pe care au votat, în total, aproximativ 13.000 de persoane. Astfel, din municipiul Iaşi au primit listele suplimentare de la 141 de secţii, din cele 236 deschise la referendum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean acuzat că ar fi votat de şapte ori la referendum, în Iaşi.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Sucevean acuzat că ar fi votat de şapte ori la referendum, în Iaşi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei