Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 aug 2012 - Anul XVII, nr. 190 (5095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comportament de moşier

Angajaţii Primăriei Rădăuţi, mingi de ping-pong pentru edilul Aurel Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul de nacealnic pare să fi devenit o obişnuinţă pentru primarul Aurel Olărean, care pur şi simplu îşi bate joc de angajaţii Primăriei Rădăuţi şi aproape calcă în picioare hotărârile judecătoreşti. Dacă faţa pe care o ai nu-i este pe plac edilului rădăuţean, a doua zi eşti schimbat din funcţie. Destituiţi din funcţiile pe care le aveau, o parte dintre angajaţii Primăriei Rădăuţi au avut curajul să se adreseze instanţelor de judecată, şi aşa cum era şi firesc, au fost repuşi în drepturi. Numai că, în loc să se conformeze acestor decizii judecătoreşti, Aurel Olărean a luat-o de la capăt, iar după câteva săptămâni persoanele respective au fost din nou destituite.

Campion fără voia sa la acest adevărat ping-pong al destituirilor şi repunerilor în funcţie este Neculai Bujdei, şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi. Acesta are nu mai puţin de 34 de hotărâri judecătoreşti favorabile, în decurs de aproximativ trei ani fiind purtat pe la toate serviciile existente la Primăria Rădăuţi.

Bujdei nu este singurul angajat al administraţiei locale rădăuţene care a avut parte de acest tratament. Marinela Paraschiva Mironescu, şefa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Rădăuţi, a câştigat şi ea în instanţă lupta cu Aurel Olărean.

Are la activ „doar” cinci hotărâri favorabile, iar un alt proces, câştigat de asemenea în primă fază, se află în faza recursului.

 

„Nu am nici un răspuns logic pentru ceea ce se întâmplă”

Repusă în funcţia de director al Direcţiei de Asistenţă Socială pe 28 iunie 2012, Marinela Paraschiva Mironescu nu ştie cât va mai ocupa acest post. Deşi a încercat să afle ce nereguli ori abateri a comis pentru a fi înlocuită din funcţie, femeia spune că nu a ajuns la nici o concluzie.

„Nu am nici un răspuns logic pentru ceea ce se întâmplă. Am fost mutată, destituită, mi s-au luat sporurile şi nu ştiu de ce”, a precizat Marinela Paraschiva Mironescu.

Din cele cinci hotărâri judecătoreşti pe care le-a câştigat, şefa Direcţiei de Asistenţă Socială spune că a reuşit să-şi recupereze banii cheltuiţi la proces doar într-un singur caz. Mai are de recuperat de la primarul Aurel Olărean încă aproximativ 6.000 de lei, iar pentru asta este decisă să apeleze la ajutorul unui executor judecătoresc.

 

Popriri pe indemnizaţia primarului şi sechestru pe acţiunile firmelor sale

Marinela Paraschiva Mironescu are şi un exemplu în ceea ce priveşte executarea silită a primarului Aurel Olărean. Este vorba de colegul ei Neculai Bujdei, care, pentru a-şi recupera cei 38.745 de lei pe care i-a cheltuit la cele 34 de procese, a apelat la executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu. Într-o primă fază, acesta a cerut Primăriei Rădăuţi să pună poprire pe indemnizaţia primarului Aurel Olărean. Solicitarea sa a fost respinsă de angajaţii Primăriei Rădăuţi, astfel încât acum executorul judecătoresc a cerut Judecătoriei Rădăuţi să valideze această poprire.

Între timp, executorul judecătoresc a pus sechestru pe părţile sociale ale SC Apollo SRL Rădăuţi şi pe acţiunile firmei Bucovina TEX, la care acţionar este Aurel Olărean.

„Pentru validarea popririi pe indemnizaţia domnului primar avem termen de judecată în luna septembrie, dar în paralel continuă procedura de valorificare a acţiunilor firmelor acestuia. Primul pas este desemnarea unui expert care să stabilească valoarea acţiunilor celor două firme ale domnului Aurel Olărean, iar mai apoi vom trece la vânzarea acestora prin procedură de licitaţie deschisă”, a explicat Sarmis Câmpulungeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii Primăriei Rădăuţi, mingi de ping-pong pentru edilul Aurel Olărean.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Angajaţii Primăriei Rădăuţi, mingi de ping-pong pentru edilul Aurel Olărean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(16 aug 2012, 11:18:16
Nu AŞA E LUMEA ! aşa am făcut noi SĂ FIE LUMEA !
Noi aruncăm piatra-n sus … pe orizontală
Noi ne-am băgat cârnatu-n pizza naţională
NOI NE-AM FĂCUT-O ! nu timpul,nu vremurile,nu vremea

Nu înţelegem lucrurile nici când le trăim.DA . NOI !
Suntem şi-afară cunoscuţi pentru concupiscenţa noastră
Ne-am pierdut mentalitatea printre generaţii,ca,mai apoi
Să analizăm pixel cu pixel vecinii (de la fereastră)

Azi gustăm din bufonada fără gust … băsistă
Molfăim nişte resturi politice nesărate … şi impuse
Pe-o ministră cu neuroni blonzi o doare,azi, în p*z*ă
S-a scăldat în visteriile patriei PE BUGETE DISTRUSE

Prostituţia emoţională e live , zilnic , la TV
Care pe care , care mai de care … ţanţoşi şi virili
Întrebarea-i : România adevărată UNDE E ?
Că prea-i reprezentată peste tot DE IMBECILI !!!
2.   Comentariu trimis de
(16 aug 2012, 13:06:51
Omul acesta nu are nimic sfant pe lumea asta cu toate ca se bate cu pumnul in piept ca a ctitorit o biserica (vorba vine ca de fapt a facut-o cu bani de la guvern).
Si nu isi bate joc doar de unii angajati de pa primarie ci si de radautenii cu coloana vertebrala. Obiectivele lui ca primar sunt sa se imbogateasca cu orce pret (cu toate ca afacerile ii merg prost si de aceea a umplut stalpii cu reclame la afacerile lui) si sa se razbune, pe toti cei care nu se ploconesc in fata lui, discreditandu-i si batjocorindu-i .
D-le Nechifor v-am votat presedinte la CJ sa scoateti la lumina ilegalitatile comise de omul acesta si d-voastra, cu toate ca ati fost tinta batjocorii lui, il premiati?
Credeam ca aveti curaj dar ne-am inselat. Pacat. N-o sa mai facem greseala asta.
3.   Comentariu trimis de
(16 aug 2012, 15:39:49
asa le trebuie chiar si m-ai rau daca l-au votat a doua oara. asa sta treaba si cu ala CU CAPUL BELIT care vrea inapoi la cotroceni asa a-ti votat asa aveti slugilor
4.   Unde este Parchetul ??Unde este DNA?? trimis de
(16 aug 2012, 15:46:26
CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI?????
5.   Xei trimis de
(17 aug 2012, 08:49:51
primaq data zboara secretarul, apoi da aurel cu pixu niste semnaturi pwe la DNA si apoi pupincuristii fac cheta sa-i cumpere tricou de marinar cu dungi verticale. va urma.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei