Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Admitere

Locurile bugetate de la USV, ocupate aproape în totalitate după trei zile de la startul admiterii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La doar trei zile după startul primei sesiuni de admitere la facultate la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), locurile bugetate scoase la concurs au fost ocupate aproape în totalitate. Potrivit datelor transmise de către reprezentanţii USV,  de pe 16 iulie, prima zi de înscrieri, şi până pe 18 iulie s-au înscris 954 de absolvenţi de liceu pe cele 990 de locuri bugetate scoase la concurs de instituţia academică suceveană.

Cei mai mulţi dintre candidaţi au optat pentru Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, specializarea Calculatoare, unde s-au depus 84 de dosare, dublu faţă de numărul de locuri bugetate scoase la concurs de facultate.

Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei a atras de asemenea mulţi candidaţi, 69 optând deja pentru acest profil, cu 19 mai mulţi decât numărul de locuri bugetate existente.

 

Înscrierile continuă până pe 24 iulie

La Facultatea de Drept s-au depus în trei zile de înscriere 54 de dosare, iar pentru profilul Contabilitate şi Informatică de Gestiune au optat 52 de absolvenţi de liceu. Acestea sunt specializările cu cea mai mare căutare printre absolvenţi, însă sunt şi profiluri care au înregistrat o cerere mai mică din partea candidaţilor. Astfel, Ingineria şi Protecţia Mediului în Industrie nu are deocamdată nici un candidat, la fel ca şi Economie generală şi comunicare economică. Patru dosare de admitere s-au depus la Nutriţie şi dietetică, la fel şi la profilurile Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic, Inginerie economică în domeniul mecanic, Echipamente pentru procese industriale.

Câte doi candidaţi s-au înscris la specializările Electronică aplicată şi Franceză –germană.

Înscrierile la facultate continuă până pe 24 iulie inclusiv. USV scoate la admitere 990 de locuri bugetate şi 1.655 de locuri cu taxă. La totalul celor 990 de locuri de admitere cu subvenţionare de la bugetul de stat se mai adaugă încă 10 locuri pentru candidaţii de etnie romă.

Numărul de înscrişi prezentat reprezintă situaţia cu totalul fizic al candidaţilor. În ceea ce priveşte numărul de opţiuni la înscriere, USV a înregistrat 2.160, pentru toate facultăţile şi toate specializările. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locurile bugetate de la USV, ocupate aproape în totalitate după trei zile de la startul admiterii.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locurile bugetate de la USV, ocupate aproape în totalitate după trei zile de la startul admiterii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VENITI...VENITI::::VENITI trimis de
(20 iul 2012, 17:59:53
VENITI fratilor in bataia de joc care se numeste....Univ St cel Mare Suceava...singurul loc in care esti luat la mijto si la pertu pe banii tai...pe cele 22 de mil pe care le dai pe an.....veniti sa dati de profi care nu va vor trece la materii doar pentru ca nu au ei chef,,,,,veniti sa vedeti cum va privesc ca pe niste oameni de 2 lei.....VENITI VENITI VENITI...
1.1  RE: VENITI...VENITI::::VENITI trimis de
(20 iul 2012, 20:29:55
NU GENERALIZA!!! Exista si profesori foarte bine pregatiti, inzestrati cu multa rabdare si daruire in ceea ce priveste actul didactic si cu mult respect pentru studenti. USV-ul nu este reprezentat doar de cativa profesori incompatibili cu actul didactic, ci de multe facultati in care predau sute de profesori, conferentiari, lectori etc.
2.   Comentariu trimis de
(20 iul 2012, 21:50:13
AVETI AMANDOI DREPTATE ! totusi mai multi sunt cei descrisi de KING_SHOBU..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei