Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu a dat dispoziţie directorului STS să întrerupă linia specială de la Băsescu

Vineri, 20 Iulie 2012 (19:31:19)

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a anunţat, vineri, că a dat dispoziţie directorului STS, Marcel Opriş, să întrerupă "de îndată" linia specială de la sediul de campanie al preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

"Am adresat astăzi o dispoziţie directorului STS, domnul Marcel Opriş, în care i-am cerut să ia de îndată măsurile pentru a se reintra în deplină legalitate, adică întreruperea funcţionării acestui serviciu special pentru o persoană privată", a spus Crin Antonescu, într-o declaraţie făcută la Palatul Cotroceni.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi, că are nevoie de liniile STS instalate la sediul său de campanie pentru a comunica cu SPP despre protecţia sa şi că s-ar bucura dacă l-ar suna şi preşedintele interimar Crin Antonescu să îi ceară opinia în probleme care "ard", cum ar fi Siria.

"Este una din marile gogoşi ale unor oameni pur şi simplu disperaţi. Trebuie să îl am, în primul rând pentru legătura cu SPP. Sunt, oricât ar vrea să recunoască sau nu Crin Antonescu, preşedintele ales, care nu poate fi lăsat neprotejat", a afirmat Băsescu într-un interviu la RRA.

De asemenea, el a arătat că protecţia sa de către SPP se impune nu pentru că ar vrea el personal, ci pentru că "angajaţii SPP riscă ani grei de puşcărie" dacă nu îi asigură nivelul de protecţie prevăzut de lege.

"Eu trebuie să comunic cu SPP, altfel nu am nicio treabă cu nimeni. Sau poate vrea preşedintele interimar, poate are nevoie de un punct de vedere într-o problemă care arde. Aş fi bucuros dacă l-ar interesa părerea mea într-o problemă cum ar fi Siria", a spus Băsescu.

Totodată, el a precizat că la sediul său de campanie nu dispune de telefonul secretizat, "cel negru cu butoane", ci de telefonul operativ. "Am telefonul operativ şi telefonul scurt", a mai spus preşedintele suspendat.

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Cristian David, a declarat, joi, după audierea şefului STS, Marcel Opriş, că membrii comisiei au ajuns la concluzia că instalarea şi funcţionarea liniei speciale la sediul de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu se situează în afara prevederilor şi normelor legale.

Directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Marcel Opriş, a declarat, joi, după audierea în Comisia de apărare a Senatului, că a prezentat toate documentele, hotărâri ale CSAT, care arată că instalarea liniei speciale la sediul de campanie al lui Traian Băsescu s-a făcut în mod legal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu a dat dispoziţie directorului STS să întrerupă linia specială de la Băsescu.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu a dat dispoziţie directorului STS să întrerupă linia specială de la Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei