Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Igienizare

Campanie de întreţinere şi curăţenie a spaţiilor verzi din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În ultima perioadă, încă de la primele ore ale dimineţii, rădăuţenii au putut să observe echipe, de la serviciul specializat din primăria locală, care acţionau pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi pe spaţiile verzi din cartierele urbei. Aceste echipe sunt angrenate într-o campanie de întreţinere şi de curăţenie care va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul săptămânilor următoare.

Şeful Serviciului Urbanism, inginerul Gabriel Flutur, a declarat: „În aceste zile de vară adevărată, echipa de la salubritate-spaţii verzi are ca primă prioritate întreţinerea spaţiilor verzi. În acest sens se execută operaţiuni de toaletare a gardului viu, de tundere a spaţiilor verzi şi a pomilor ornamentali, activităţi de întreţinere specifice acestei perioade. Am format o echipă care în fiecare dimineaţă, încă din zori, din jurul orelor 03.30-04.00, se ocupă de udarea spaţiilor verzi. Sperăm că aceste măsuri vor fi suficiente pentru protejarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, în această perioadă deosebit de fierbinte pentru zona noastră. În acelaşi timp, se execută lucrări de întreţinere a căilor de comunicaţii, atât cele rutiere, cât şi cele pietonale. Executivul local caută soluţii pentru amenajarea unei zone care va fi destinată petrecerii timpului liber în aer liber, mai exact o zonă destinată picnicurilor de la sfârşit de săptămână, la fel ca în mai multe aşezări urbane din ţară. Există mai multe variante, în zona Grădinii de Tir sau la Vadul Vlădichii, însă decizia finală va fi luată în deliberativul local, deoarece pentru amenajarea acesteia trebuiesc îndeplinite mai multe condiţii”.

 

Olărean: Fac un apel către cetăţenii municipiului pentru a efectua lucrări de igienizare

În cadrul campaniei de întreţinere şi curăţenie a spaţiilor verzi din localitate, primarul Aurel Olărean a făcut un apel către asociaţiile de proprietari şi către cetăţeni: „S-au efectuat lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de curăţire, toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în cartierele Mihai Viteazul, Hipodrom, Bogdan Vodă, Obor, precum şi în alte zone. La fel ca şi în anii precedenţi, primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de întreţinere şi curăţenie a spaţiilor verzi din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de întreţinere şi curăţenie a spaţiilor verzi din municipiul Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apel la cetateni? trimis de
(20 iul 2012, 12:38:37
Cetatenii platesc taxe si impozite la primarie pentru asta. Nu e de datoria lor sa intretina spatiile verzi, sa mature strazi...etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei