Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Recesiune italiană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ceea ce a făcut Italia la EURO e aproape imposibil să se repete la nivel de cluburi. Anul trecut treceam în revistă jucătorii de superclasă care îşi mai făceau veacul prin Il Calcio şi constatam că degetele de la o mână sunt prea multe. Bineînţeles, nu-i puneam la socoteală pe Totti sau Del Piero, care au rămas în fotbal pentru bucurie, nu pentru performanţă. Ştiu, Juve a luat titlul, dar acesta este lo scudetto la care Del Piero are cea mai sumară contribuţie dintre toate celelalte pe care le are în palmares. Poate nu neapărat din vina lui, Antonio Conte a fost cel care l-a uitat deseori pe bancă, dar ce i se poate reproşa unui antrenor care atinge un obiectiv aproape nesperat?!

Revenind la fuoriclasse, iată că unul dintre vârfurile mondiale, Zlatan Ibrahimovic, a trecut Alpii pentru a experimenta şi campionatul francez, cu PSG. Suedezul spune că are foame de trofee, deja ar trebui să pariem pe termen lung la titlu, în buna tradiţie a sa de câştigător de campionat pe oriunde s-a dus. Doar în cazul Ligii Campionilor, trofeul care l-a fentat mereu, cred că trebuie să pună un mare punct. Celălalt cap de pod din campionatul italian este Edison Cavani, un jucător pentru care destule cluburi din afara cizmei sunt gata să facă nebunii. Patronul lui Napoli, uns cu toate alifiile când e vorba de bani, joacă la mai multe capete, plus un rol în faţa suporterilor, unul care nu-l prea prinde. Chipurile, el l-ar ţine, dar unele oferte sunt de nerefuzat (asta sună într-un anume fel prin sudul Italiei). Ce-ar mai avea italienii de prezentat prin galantare în Liga Campionilor dacă şi Cavani pleacă spre alte zări? Nici măcar pe Torje... Scuze, a fost glumă nereuşită, deşi piticul are potenţial mai mare decât crede antrenorul de la Udine. În Liga Campionilor modelul auster al lui Juventus, cu puzderie de remize, nu poate funcţiona. De aceea, ca să închid cercul, s-ar putea ca performanţa lui Prandelli cu naţionala să fie cântecul de lebădă al unei epoci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recesiune italiană.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Recesiune italiană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei