Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

”Flacăra Democraţiei” a ajuns la Suceava purtată de tinerii democrat liberali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Flacăra Democraţiei”, aprinsă sâmbătă la mitingul de la Cluj-Napoca de preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, a ajuns ieri în judeţul Suceava, fiind purtată de către tinerii democrat-liberali. Torţa a fost preluată de către tinerii PDL la Drăguşeni, de la colegii lor din judeţul Iaşi, şi a fost purtată spre graniţa cu judeţul Botoşani, unde a fost transmisă tinerilor de dreapta din acest judeţ.

”Flacăra Democraţiei” a străbătut 85 de kilometri pe raza judeţului Suceava, în afara localităţilor fiind purtată de tineri pe biciclete, iar în interiorul localităţilor de grupuri de alergători. În municipiul Suceava torţa a fost preluată de liderul interimar al organizaţiei locale a PDL, Lucian Harşovschi, care a parcurs în marş o distanţă de câţiva kilometri. Harşovschi a declarat că la această acţiune au fost mobilizaţi peste 60 de tineri democrat-liberali, din care 20 pe biciclete. El a spus că acţiunea vrea să însemne un semnal de alarmă pentru păstrarea democraţiei.

”Ca simbolistică sunt multe de spus. La greci, flacăra olimpică simbolizează unitatea. Noi spunem că această <Flacără a Democraţiei> poate simboliza cel puţin două valori pentru poporul român, în primul rând unitatea acestuia şi apărarea interesului naţional şi apoi apărarea democraţiei. Noi nu luptăm pentru o persoană, ci luptăm pentru nişte principii care vrem să fie apărate la referendumul de pe 29 iulie. Vrem respectarea unor principii pe care le-am câştigat în timp atât de greu după 22 de ani de când am ieşit din comunism şi sper ca pe 29 iulie românii şi sucevenii să voteze la referendum pentru păstrarea drumului nostru către UE şi nu pentru întoarcerea către răsărit”, a declarat Harşovschi.

”Flacăra Democraţiei” va ajunge sâmbătă la Iaşi, unde democrat-liberalii organizează un miting de susţinere a lui Traian Băsescu în faţa Palatului Culturii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Flacăra Democraţiei” a ajuns la Suceava purtată de tinerii democrat liberali.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
”Flacăra Democraţiei” a ajuns la Suceava purtată de tinerii democrat liberali2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum? trimis de
(20 iul 2012, 18:30:15
Flatulenta Democratiei?
2.   FLACARA DICTATURII trimis de
(20 iul 2012, 21:11:00
In 2009 a existat flacara violet.Basescu a magnetizat masele si a hipnotizat adversarii politici prin aceasta flacara violet .Acum a aprins cu bricheta cu care isi aprinde trabucul cubanez flacara dictaturii.Harsovschi dupa ce a mers un kilometru pe jos a zis:Sunt rupt,trebuie sa ma las de fumat.Stai asa ca dau interviu:”Ca simbolistică sunt multe de spus. La greci, flacăra olimpică simbolizează unitatea.La basisti noi spunem că această poate simboliza cel puţin două valori pentru poporul român, în primul rând coruptia şi apărarea clientelei politice. Noi nu luptăm pentru o persoană, ci luptăm pentru nişte principii care vrem să fie apărate la referendumul de pe 29 iulie.Adica principiul Blejnar(evaziune fiscala combinata cu prostitutie ca sa imbinam utilul cu placutul).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei