Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2012 - Anul XVII, nr. 167 (5072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Băişanu se dă cocoş faţă de Pardău şi Prodan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu, nu agreează revenirea în PNL, de la PDL, a senatorului Tiberiu Prodan şi a deputatului Dumitru Pardău.

Băişanu a dat de înţeles acest lucru în cadrul conferinţei de presă de joi, când s-a exprimat sarcastic la adresa celor doi foşti democrat-liberali, care şi-au negociat la Bucureşti revenirea în PNL. Preşedintele PNL Suceava le-a transmis lui Pardău şi Prodan să treacă la muncă, să demonstreze că sunt capabili să lupte pentru un ţel şi numai după aceea să emită pretenţii. Tiberiu Prodan şi Dumitru Pardău intenţionează să candideze din nou la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

„În ceea ce priveşte venirea colegilor parlamentari Prodan, Pardău, Delegaţia Permanentă a PNL Suceava nu a luat absolut nici o hotărâre. Atâta vreme cât domniile lor până mai ieri luptau împotriva PNL, iar acum îşi doresc să vină la PNL, dar nu i-am văzut la muncă, nu i-am văzut la treabă în interesul cetăţeanului şi interesul judeţului Suceava, în interesul partidului pe care domniile lor vor să-l acceseze în acest moment. Deci, prin urmare, îi aştept la treabă, la muncă, să demonstreze că sunt capabil să urmărească un ţel, să-l ducă până la capăt şi să lupte pentru el”, a declarat liderul liberalilor suceveni. Băişanu a spus că şi primarul PDL, Ion Lungu, vrea să vină în PNL, ca de altfel şi mulţi alţi primari democrat-liberali din judeţ.

Dacă în privinţa altor primari Băişanu a lăsat să se înţeleagă că pot fi primiţi în PNL, în privinţa lui Lungu el a fost categoric, declarând „nici nu se pune problema”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu se dă cocoş faţă de Pardău şi Prodan.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Băişanu se dă cocoş faţă de Pardău şi Prodan4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tare!!! trimis de
(20 iul 2012, 11:16:14
Da, după ce s-au bătut puternic în campania pentru Primăria Suceava, unde a pierdut în faţa d-lui Lungu (cu tot votul politic negativ împotriva PDL-ului!!!), dl. Băişanu vrea să ne facă să credem că dl. Lungu, acum abia aşteaptă să vină sub şefia domniei sale...
Vorba aia: "Vrabia mălai visează"...
1.1  RE: Ce tare!!! trimis de
(20 iul 2012, 20:15:25
daca usl-ul face greseala de ai lasa pe acesti traseisti sa candideze nu vor face decat sa piarda acele colegii. eu personal voi vota cu oricine altcineva decat actualii parlamentari indiferent de la ce partid sunt. trebuie schimbatii acesti "scaieti" agatati de scaunele din parlament si inlocuiti cu persoane care nu aveau mai mult de 5-6 ani la revolutie.
2.   Prestuplenie i nakazanie trimis de
(20 iul 2012, 11:16:39
Băi Șanule!
Pe Dumitru Gudurău pune-l să măsoare cu bățul de chibrit lungimea stadionului.
Pe Aurelianus - Koinus într-o căldare - pune-l să sape cu lingurița un canal navigabil între Siret și Dorna (cu ecluze la Siret și Vatra Dornei).
Apoi adună-i pe derbedei, pune-le masca pe figură (după ce în prealabil le-ai astupat filtrele de aer cu mămăligă) și pune-i pe amândoi să recite „Partidul” de george lesnea în timp ce golesc, cu șireturile de la bocanci, stația de epurare a Sucevei.

Iar la toamnă, când o fi să fie nominalizările în colegii, numește niște puștani dintr-ăia liberali, cu mintea nemaculată de frenezia ciolaniadei fripturiste.
Când or veni derbedeii să-ți ceară socoteală, arată-le semnul internațional umanitar, dă-le la stânga împrejur și înfige-le în koor a treia cizmă.
3.   Adevarul trimis de
(20 iul 2012, 13:29:50
In 2004 situatia politica era identica , nu stiam cum sa facem sa scapam de regimul Nastase si transferurile erau in floare . Aceasta migratie este reala si valabila atata vreme cat dorim echilibru in viata politica . Fara organizatie PNL puternica in judet nu putem vorbi de echilibru caci dupa alegerile parlamentare din toamna e greu de crezut ca USL va mai functiona . Daca ne uitam bine la cine este in PNL dupa ruperea si plecarea in PLD veti vedea ca este nevoie ca fostii membrii sa revina la organizatia mama .Daca e sa fim realisti organizatia PNL actual a rezistat datorita rezultatelor anterioare [per. Tariceanu ] si actualmente increderii populatiei in Antonescu . Trebuie si este necesara revenirea fostilor membrii .
3.1  RE: Adevarul trimis de
(20 iul 2012, 15:24:03
Asadar traseismul politic nu numai ca nu este acuzat ci este chiar incurajat. Pana acum au iesit oamenii in strada si au stat in frig si ploaie pentru nimic. Baietii destepti isi vor schimba, odata la 4 ani, fotoliul (dar tot cald va ramane).

Maretii nostrii politicieni trebuie sa inteleaga un lucru - scaunele alea nu li se cuvin pana la moarte. Faptul ca au ajuns, printr-o imprejurare de intamplari, sa le ocupe, nu inseamna neaparat ca acolo trebuie sa ramana pana cand vor muri. De batranete.

Insa la cata prostie si nesimtire este in tara asta, nu am mari asteptari.
4.   Parlamentari de trimis de
(20 iul 2012, 15:34:37
Bai Pardau te credeam un om cinstit
5.   Comentariu trimis de
(20 iul 2012, 15:36:37
De ce imi stergeti comentariul???????????????
Am suparat pe cineva??????????????
6.   Traseismul lor este murdar ca la fete pe centura! trimis de
(20 iul 2012, 16:15:12

Bine a fost ales acest cuvint pentru aceasta specie de oameni!
Traseismul politic este supapa parvenitilor, a carieristilor. Toti traseistii sunt o apa si-un pamint. Doar bunul simt si educatia, daca este, ar avea pentru unii puterea de a nu se compromite definitiv! Uite cum se ajunge sa fim condusi de asemenea specimene, care nu au pic de demnitate, nu au pic de bun simt si ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca ei ne cred pe noi prosti si naivi, aerieni si nu stim de toate aranjamentele, beneficiile si toate foloasele lor.
Practicarea traseismul lor este murdara ca prostitutia fetelor de pe centura!
6.1  RE: Traseismul lor este murdar ca la fete pe centura! trimis de
(20 iul 2012, 16:27:54
Un anume domn s-a aburcat prima oară în jilțul deSenator în 2004 prin „zece întâmplări ciudate și-o minune”. (acum gurile rele gavaresc că telefonul ce a informat că tractoraș votează cu 10 mâini a fost al câștigătorului jilțului de boier în divan. Deh, gura lumii numai prostii grăiește!)
Apoi în 2008 a reușit să-și adjudece un alt mandat din postura de repetent al alegerilor, salvat de la dezastru prin algoritmul redistribuirii.
Dacă și a treia oară are parte de un „noroc” suin , atunci ne merităm cu toții soarta de ovine netranshumante.
Dom' Sandu, cizma-n koor la trasei;ti!
Pune pe cine vrei, un tânăr, un boșorog, un ungur, un țigan, un evreu, acceptăm ORICE!
Dar nu traseiști mizerabili pentru care caracterul are consistența și culoarea lăturilor iar principiile sunt niște chestii desuete care se măsoară cu anemometrul vântului politic.
7.   Pentru LUCIUS_TILL trimis de
(20 iul 2012, 16:16:16
Stimabile LUCIUS_TILL, incercati sa folositi un limbaj adecvat si va veti regasi toate comentariile.
8.   C.O.Co? trimis de
(20 iul 2012, 16:36:31
„Îți mai aduci aminte drumul spre nori?”
OMNIA IN TEMPORE, Lucică!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei