Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distrugere şi ameninţare

Răfuială în pădure, între doi afacerişti cu lemn

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Cârlibaba, a reclamat la poliţie că autoutilitara cu care se deplasa pe un drum forestier i-a fost spartă şi i s-a furat o sumă de bani din interior, autor fiind un afacerist cu lemn cu care are neînţelegeri legate de exploatarea de masă lemnoasă. Incidentul s-a petrecut duminică seara, pe raza comunei Breaza, pe drumul forestier „Porcescu”.

Reclamantul, Petru G., în vârstă de 31 de ani, cel care conducea o autoutilitară, a reclamat la poliţie că a fost blocat pe drumul forestier de utilajul condus de Lucian M., în vârstă de 37 de ani, din comuna Slatina, care are o unitate de debitat lemn în apropiere, agresorul spărgându-i mai multe geamuri. Petru G., susţine că a luat-o la fugă pentru a nu fi lovit şi reclamă că după ce a abandonat autoutilitara, din torpedoul de la bordul maşinii i-a fost sustras un portofel în care avea 2.000 de lei. 

La faţa locului poliţiştii au constatat că maşina avea ambele geamuri de la uşile laterale faţă sparte, un geam de la uşa din spate spart, de asemenea tabla acesteia fiind îndoită cu un corp contondent.

Conform unui comunicat al poliţiei, „din primele verificări s-a constatat că incidentul s-a produs ca urmare a unor neînţelegeri  dintre cei doi cu privire la exploatarea de masă lemnoasă din zonă. Cercetările sunt continuate faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt. Prejudiciul se ridică la aproximativ 2.800 de lei”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răfuială în pădure, între doi afacerişti cu lemn.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Răfuială în pădure, între doi afacerişti cu lemn5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei