Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fiecare cu ce-l doare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La doi paşi de noi se petrec drame, chiar tragedii, sau dimpotrivă: e fericire mare, se sărbătoreşte, se fac calcule şi strategii. În fine, fotbalul e la el acasă în Ucraina, ba şi mai încolo, în Polonia, cu toate că gazda s-a cărat, lăsându-i pe musafiri să-şi continue petrecerea în casa ei. Oricum, e viaţă, chiar şi dincolo de moartea pe carte o reprezintă ratarea promovării în etapele superioare. Pe polonezi cred că i-au ajuns blestemele grecilor de după prima partidă, iar pe greci i-a apucat furia. Urmarea a fost cea deja cunoscută: polonezii au trecut la vodcă şi televizor, grecii rămân în zona Euro! Vineri, parcă, am văzut halucinanta fază cu mingea care a ieşit cu mai bine de juma’ de metru dincolo de linia de fund, iar idiotul plătit cu bani grei tocmai pentru a semnaliza asta n-a văzut-o, deşi faza s-a petrecut fix lângă bocancii lui!

După cum am mai spus, turneul ăsta final mi se pare mai viu, mai interesant decât precedentul, şi sunt convins că ne vom mai mira de multe din cele ce se vor mai întâmpla acolo. La noi, din dorinţa de a mima că există fotbal, în ultimele zile s-au petrecut câteva chestii care cu siguranţă că nu s-ar fi putut produce în nici un alt loc din galaxie. De exemplu: un club, specializat în momente vesele, anunţă că joacă pe 11 august 2012 d.H. (anno domini, în traducere!) împotriva Barcelonei. Foarte tare. Doar că nici n-apucă bine Dinamo (care, e ştiut, se pregăteşte pentru Champions’ League, şi cu cine s-ar putea antrena mai bine decât cu Barcelona?) să anunţe tărăşenia, că hop!, iese alde Copos cu un comunicat din care rezultă că Rapid este pe post de Barcelona, din moment ce pe 11 august e programat în campionat tocmai meciul Dinamo – Rapid.

Aşa că Barcelona să facă bine să se ducă-n durerea ei, cu tot cu Messi, Iniesta, Puyol şi care-or mai fi avut de gând să bântuiască p-acilea, prin ograda lu’ Mitică, taman când ai noştri sunt puşi pe muncă. Să-şi facă dracu’ şuşanalele lor de vacanţă pe unde-or avea chef, iar pe noi să ne lase să muncim. Că noi ne facem vacanţa acum, când restul Europei e la muncă în Polonia şi Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare cu ce-l doare.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fiecare cu ce-l doare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine zis trimis de
(19 iun 2012, 12:29:07
Salutari domnule Doru si astept cu nerabdare ,aventurile din delta pe anul in curs...:)))) poate voi avea norocul si ne intalnim la grind sa intepam un mustacios...:)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei