Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

Motoscuterist de 68 de ani, accidentat grav de un şofer care l-a ignorat în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, care se deplasa pe un scuter, a fost rănit grav într-un accident rutier provocat de un şofer care l-a depăşit neregulamentar. Evenimentul rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 13.50, pe DN 2E, în comuna Rădăşeni.

Conform anchetei poliţiei, Simion M., în vârstă de 35 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în depăşirea unui moped din faţa sa, condus de Toader A., în vârstă de 68 de ani, din comuna Mălini, care semnaliza şi s-a încadrat corespunzător pentru a vira la stânga, pe un drum secundar. În depăşire, şoferul a acroşat scuterul, a pierdut controlul asupra volanului, izbind gardul unei locuinţe şi apoi un copac.

Poliţia precizează că mopedistul purta cască de protecţie şi avea adeverinţă de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră.

Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool, după care ambilor li s-au recoltat probe biologice de sânge.

Tot duminică, la ora 23.20, un alt motoscuterist a fost rănit într-un accident rutier, în condiţii total diferite. Pe DN 2H, la Bivolărie - Vicovu de Sus, Petru U., în vârstă de 40 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra mopedului într-o curbă la dreapta, intrând în şanţul de pe sens opus şi apoi lovindu-se de un podeţ.

Poliţia precizează că bărbatul de 40 de ani nu purta cască de protecţie şi, din cauza stării de sănătate, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motoscuterist de 68 de ani, accidentat grav de un şofer care l-a ignorat în trafic.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Motoscuterist de 68 de ani, accidentat grav de un şofer care l-a ignorat în trafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol gresit trimis de
(20 iun 2012, 09:07:02
Am fost martor la eveniment.Motoscuteristul nu era pe partea carosabila si autoturismul isi luase o distanta laterala de siguranta la trecerea care urma sa o faca pe langa acesta.cand a ajuns automobilul pe la vreo 5-7 metri de scuterist acesta s-a pus in miscare virand spre stanga fara sa se asigure,soferul a facut manevra de evitare la stanga pentru a evita o coliziune frontala,motoscuteristul izbinduse de portiera dreapta.Soferul la clacxonat sa-i atraga atentia dar cu cursurile care nu se fac pentru atestat ca te duci cu 100 ron si primesti atestatul fara sa-l cunosti pe profesorul de legislatie rutiera,ce sa le ceri.
Scuteristul nu era incadrat la axa drumului si nu s-a asigurat la plecarea de pe loc din afara partii carosabile si am inteles ca scuteristul consumase alcool.
P.S. Asta e adevarul ce l-am vazut cu ochii mei. SA SE VERIFICE MODALITATILE DE INTRARE IN POSESIE A ACELOR ATESTATE PTR. MOPEDE. MOPEDUL NU ERA ASIGURATASTA STITI DOMNILOR DE LA MONITOR?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei