Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Datele la care vor fi aleşi viceprimarii din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noile Consilii Locale şi viitorii viceprimari ai localităţilor din judeţul Suceava îşi vor intra în atribuţii până la sfârşitul acestei luni. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a emis în cursul zilei de ieri ordinul de convocare în şedinţele de constituire a Consiliilor Locale a consilierilor aleşi la alegerile din data de 10 iunie 2012. La alegerile de duminică, 10 iunie a.c., sucevenii  au votat pentru 114 de mandate de primar, 1.528 de mandate de consilieri locali, un mandat de preşedinte de Consiliu Judeţean şi 36 de mandate de consilieri judeţeni.

Florin Sinescu a spus că noii aleşi locali vor trebui să se constituie oficial în Consilii Locale şi să depună jurământul până pe data de 30 iunie 2012.

„Consilierii locali din judeţul Suceava declaraţi aleşi la scrutinul din 10 iunie sunt convocaţi în şedinţele de constituire, potrivit anexei la ordin, începând cu data de 19 iunie, ultima zi pentru constituiri de Consilii Locale fiind 30 iunie a.c”, a declarat prefectul judeţului Suceava.

El a arătat că şedinţele de constituire vor avea pe ordinea de zi alegerea membrilor comisiilor de validare, validarea mandatelor consilierilor locali, depunerea jurământului de către consilierii locali, alegerea preşedintelui de şedinţă, prezentarea hotărârii judecătoreşti de validare a mandatului de primar şi depunerea jurământului de către primar, alegerea viceprimarului, aprobarea numărului, denumirii şi componenţei comisiilor de specialitate pe diferite domenii de activitate din cadrul deliberativelor locale.

Potrivit ordinului emis de prefectul judeţului, şedinţa de constituire a Consiliului Local Suceava va avea loc joi, 21 iunie a.c., de la ora 12:00. Şedinţele de constituire a Consiliilor Locale din principalele oraşe şi municipii din judeţ vor avea loc după următorul calendar: Câmpulung Moldovenesc – vineri, 22 iunie, ora 17:00, Fălticeni – sâmbătă, 23 iunie, ora 10:00, Rădăuţi – joi, 28 iunie, ora 14:00, Vatra Dornei – vineri, 29 iunie, ora 11:00, Gura Humorului - sâmbătă, 23 iunie, ora 13:00, Siret  - sâmbătă, 23 iunie, ora 17:00 şi Solca  - vineri, 29 iunie, ora 10:00.

 

Instalarea noului preşedinte al CJ Suceava va avea loc joi, 21 iunie

Florin Sinescu a mai spus că preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, va fi instalat în funcţie în cursul zilei de joi, 21 iunie 2012. Nechifor a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că la şedinţa în care va fi instalat în noua funcţie va fi prezent şi premierul României, Victor Ponta.

Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Suceava va avea loc vineri, 22 iunie a.c., atunci când vor fi aleşi şi cei doi vicepreşedinţi ai deliberativului judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Datele la care vor fi aleşi viceprimarii din judeţ.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Datele la care vor fi aleşi viceprimarii din judeţ5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei