Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 – 20 iunie

„Icoana din sufletul copilului!”, la Iulius Mall

Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi Şcoala Nr. 1 Suceava au organizat o expoziţie cu lucrările micilor artişti ai şcolii. Icoane pictate pe sticlă de 45 de elevi vor fi expuse, la etajul mall-ului, până pe 16 iunie.

 

Vacanţă de 5 stele cu Iulius Mall

Cu un incredibil sejur all inclusive în Dubai şi peste 3.500 de premii instant răsplăteşte Iulius Mall cumpărăturile făcute până pe 17 iunie.

 

„Picnic de 5 stele” oferit de Iulius Mall pe Facebook

Până pe 18 iunie, fanii Iulius Mall Suceava peFacebook participă la trei tombole speciale, dacă încarcă o fotografie spectaculoasă. Imaginea trebuie să ilustreze o ieşire în aer liber alături de prieteni, iar câştigătorii primesc un set de picnic de peste 200 lei (grătar, colecţie de condimente rustice, şorţ, cleşte şi alte ustensile pentru grătar, dar şi un hamac).

 

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzarearticole special create în culorile acestui anotimp. Acestea vor fi de găsit la parterul Iulius Mall, între 15 şi 17 iunie,în intervalul orar 10:00 şi 22:00.

 

„Bucuria luminii”

„Bucuria luminii” – 22 de pânze pictate în ulei cu peisaj marin şi colinar, semnate de Livia Pânzaru (farmacist) şi Ioana Cezara Poiată (medic oftalmolog) vor fi expuse, până pe 30 iunie, la Iulius Mall. Reunitesub titlul „Bucuria luminii”, expoziţia este organizată de Iulius Mall în colaborare cu Alianţa Pro Bucovina şi S.A.A.A.P.B. Suceava. Cele două artiste sunt membre ale Tonitza Art Grup.

 

Lecturi de vacanţă, la Cărtureşti

Lecturi de vacanţă – Cartea nu preferă marea sau muntele, România sau străinătatea, rucsacul sau bagajul de mână. Este portabilă, manevrabilă şi compactă. De aceea, alege cartea potrivită din cele 150 de titluri de vacanţă selectate de Cărtureşti, cu 20% discount.

 

Promoţii la Crazy Prices la C&A

Crazy Prices la C&A – Promoţii estivale până pe 31 iulie, în Iulius Mall, la C&A. Sumedenie de articolele de vară pentru cei mari şi cei mici se află la parterul mall-ului, cu reduceri de tip SALE.

 

KidsLand Club te premiază!

KidsLand Club te premiază!– Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii.

 

Clovnul Bobo s-a întors din India!

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de activităţi interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria!
 

Joi, 14 iunie

„Deco Art 2012”, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina

Artistul plastic Radu Bercea deschide joi, 14 iunie a.c., la ora 16:00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina (MOPB) din oraşul Gura Humorului, o expoziţie de artă decorativă cu genericul „Deco Art 2012”.

Expoziţia, care etalează circa 50 de lucrări cromatice în relief realizate de Radu Bercea, este dedicată, aşa cum ne-a spus artistul, realegerii primarului humorean Marius Ursaciuc.

Vernisajul va fi prezentat de Vera Romaniuc, directorul MOPB din Gura Humorului.

 

H&M deschide astăzi magazinul din Iulius Mall

H&M deschide astăzi magazinul din Iulius Mall. Vestitele colecţii H&M vor fi la îndemâna bucovinenilor, începând cu ora 11:00. La parterul Iulius Mall, pe o suprafaţă generoasă, clienţii se vor bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ. La H&M vorgăsiarticole de zi cu zi, piese moderne pentru femei şi bărbaţi, precum si colecţii pentru copii şi adolescenţi, alături de articole sport şi de lenjerie intimă. Vestimentaţia şi accesoriile vestitului retailer suedez definesc propriul stil vestimentar, fiind elegante, mature, în tendinţe, cu un touch modern al liniei sau siluetei. Primii 100 de clienţi vor primi, joi, câte un Fashion Card în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit oricând în magazinul H&M.

 

Distracţie la Hollywood Sushi Bar Suceava 

Distracţie la Hollywood Sushi Bar Suceava. Atmosfera întreţinută de DJ Digital Life. Orice rezervare de 6 persoane (4 fete şi 2 băieţi) primeşte din partea casei o sticlă de Finlandia. Parteneri: Finlandia şi Pepsi. Rezervări: 0755 571 749.  

 

Distracţie la Padrino

Padrino a dat startul unor nopţi fierbinţi de distracţie sub conceptul „FUN NIGHT”, cu toate ingredientele unei distracţii pe cinste, unde fetele sunt privilegiate. Fetele cu chef de distracţie primesc câte un cocteil din partea casei. Aşadar, ia-ţi prietenele şi sărbătoriţi... the ladies' night! Şi nu uita că este seară studenţească şi oferim o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări 0742365859.   www.RestaurantPadrino.ro

  

Vineri, 15 iunie

Remember al tuturor hiturilor româneşti, la Hollywood

Remember al tuturor hiturilor româneşti din 90' până astăzi, la Hollywood: Animal X, Genius, As XX şi multe alte formaţii care au dat tonul muzicii dance româneşti. Orice rezervare de şase persoane (4 fete şi 2 băieţi) primeşte o sticlă de Finlandia din partea casei. 

Parteneri: Finlandia şi Pepsi. Rezervării:0755 571 749 

 

Stand Up Comedy, la Padrino

Padrino vă invită, începând cu ora 22.30, la un spectacol de Stand Up Comedy de excepţie, în compania artiştilor Bordea de la Cafe DeKo şi Sorin de la Brigada 2 pe 3. Rezervări 0742365859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 16 iunie

Teatru pentru copii la Galleria

Sâmbătă, 16 iunie 2012, de la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Rățușca cea urâtă". Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.
După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

 

Învață să dansezi la Galleria

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend al lunii iunie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

"Long Night Party" în Office`s Club

"Long Night Party" în Office`s Club. Dacă vrei să simţi cea mai tare petrecere, să intri în atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea eşti aşteptat la Office`s Club, să petreci până în zori alături de Dj Dolka. Rezervări 0735168111.www.facebook.com/officesclub

 

Petrecere maximă la Hollywood Sushi Bar

Reprezentanţii Hollywood Sushi Bar anunţă Colors Party cu Glow Sticks, Animatoare, Dj & Mc Digital Life şi vodkă din partea casei pentru orice rezervare de 6 persoane (4 fete şi 2 băieţi). 

Parteneri: Finlandia şi Pepsi. Rezervări:0755 571 749 

 

Origami– La Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Lansări  de carte, la Muzeul Bucovinei

Cenaclul literar „Zidul de Hârtie”organizează, sâmbătă, la Muzeul Bucovinei, o dublă lansare de carte, a doi dintre cei mai marcanţi membri ai cenaclului sucevean, George Serediuc şi Dan Cristian Iordache. Evenimentul va  începe la ora 17:00. Proaspetele volume de poeme, Soarele mecanic, editura Herg Benet, Bucureşti, respectiv Karawane, editura Charmides, Bistriţa, vor fi prezentate de conf. dr. Sabina Fînaru şi de colegii lor, poeţii Florin Dan Prodan şi Vlad Sibechi.

 

Duminică, 17 iunie

Teatru

Teatrul de Păpuşi “Puppet” îi aşteaptă, în Iulius Mall, de la ora 12:00, pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, care doresc să îşi vadă eroii preferaţi din poveştile populare sau din basme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei