marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Gheorghe Flutur, învins de PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu Cătălin Nechifor a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, ci Gheorghe Flutur le-a pierdut. Nu Gheorghe Flutur preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ci Gheorghe Flutur preşedintele PDL Suceava şi prim-vicepreşedinte PDL la nivel naţional. O funcţie care l-a plasat la vârful partidului, alături de Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Teodor Baconschi şi Mircea Toader.

Domnul Flutur a pierdut alegerile în ziua în care liderul de facto al PDL, Traian Băsescu, a apărut la televizor şi a anunţat concedieri masive şi tăieri de salarii. După aia, Gheorghe Flutur a pierdut alegerile în ziua în care Roberta Anastase, cu nesimţire, a furat voturi pentru a-i lăsa pe pensionari cu mai puţini bani. Domnul Flutur a pierdut şi atunci când Emil Boc a spus că Guvernul nu va putea respecta hotărârile judecătoreşti referitoare la veniturile profesorilor, învăţătorilor şi educatorilor. Gheorghe Flutur a pierdut când degetul lui Mircea Toader le arăta parlamentarilor PDL cum trebuie să voteze.

Domnul Flutur a pierdut alegerile şi în zilele în care Elena Udrea apărea la televizor dându-şi ochii peste cap, dându-se în spectacol sau dându-se deşteaptă. Gheorghe Flutur a pierdut în zilele în care Traian Băsescu hăhăia şi rânjea şmechereşte în faţa publicului telespectator şi în seara în care preşedintele PDL al României a făcut glume de şantier naval la adresa lui Raed Arafat. Gheorghe Flutur a pierdut în ziua în care hoţul de voturi de la Ambasada României de la Paris, Teodor Baconschi, i-a jignit pe oamenii ieşiţi în stradă pentru a protesta împotriva regimului Băsescu.

Domnului Flutur nu-i mai rămâne acum decât să demonstreze că este prim-vicepreşedinte al PDL la nivel naţional. Iar pentru asta trebuie să se mute o vreme la Bucureşti şi să scape partidul de Elene, Roberte, Teodori şi Emili care, mai degrabă, sunt nişte Umili. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să scape PDL de Traian Băsescu.

România are nevoie de o opoziţie puternică şi credibilă, şi nu de o gaşcă de fandosiţi cu obrazul gros care beau cafele şi-şi plimbă poşetele şi infatuarea prin Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, învins de PDL.
 Vizualizări articol: 2822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 18 voturi
Gheorghe Flutur, învins de PDL3.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hopa henţ! trimis de
(12 iun 2012, 12:28:55
De data asta ai nimerit-o d-le Avram! În lupta pentru şefia CJ SV se pare că s-a întâmplat un lucru asemănător din fotbal. Nu Nechifor Cătălin a apărat lovitura de pedeapsă ci Flutur Gheorghe a ratat, cum ar spune, prietenul dvs. de taclale, domn profesor Popovici.
2.   Ratare si autogoool ! trimis de
(12 iun 2012, 14:33:00
Domnul Flutur a ratat si si-a marcat si in propria poarta (autogol) !
Domnul Flutur ne-a tratat cu nesimsire si aroganta
Domnul Flutur s-a purtat ca pe propria mosie
Domnul Flutur nu a vrut sa stie de Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Brosteni
Domnul Flutur a crezut ca o sa castige alegerile cu "parazoalele" alea nenorocite si noi suntem niste retardati
Sa se duca unde si-a dus mutu iapa cu tot cu pipitze si cu caricaturile alea de Oltean, Popovici, Mircea Toader (scuzati cacofonia !)
3.   Multumim trimis de
(12 iun 2012, 14:56:50
Multumim domnule Flutur pentru ce ati facut in Campulung. O viata va multumim. Sa aveti parte de tot ce va doriti. Avem nevoie de dumneavoastra in continuare.
4.   * trimis de
(12 iun 2012, 16:48:05
e banal până la lacrimi Flutur ( în context )
îşi produce .. suspendarea suspendării suspendatului ?!
nu (se) vrea consilier ! da' ... sub ce pretext ?
politica comicului facil (rezon !) e ... "cascadorii râsului"

e pierzător şi ( logic) .. tace ( sau vorbeşte fără ecou )
personal "optima sperando spero" ... 'OM VEDEA CE-O FI
meritau,cred, sucevenii(la despărţire)de la el gen "cadou"
un speech fulminant cu SĂ TRĂIŢI BINE fără mine,copii !!!
5.   AI INCEPUT BINE ARTICOLUL trimis de
(12 iun 2012, 18:09:04
Ai inceput bine articolul dar din pacate la sfarsit ai dat-o in miriste ca de obicei.
Domnul Flutur nu va demonstra ca este prim-vicepreşedinte al PDL la nivel naţional. Domnul Flutur nu va scapa partidul de Elene, Roberte, Teodori şi Emili care, mai degrabă, sunt nişte Umili.Nu va scapa partidul de Traian basescu.De ce??
Pentru ca Gheorghe Flutur este Elena, Roberta, Teodora şi EmiL,este UMILUL.Pentru ca Gheorghe Flutur este TRAIAN BASESCU.

6.   Tradare trimis de
(12 iun 2012, 19:57:26
Atunci cand esti tradat de cei apropiati doare cel mai tare.Flutur a luptat pentru Gura Humorului ,Ursaciuc a primit bani si proiecte cat n-a primit toata Suceava,desi a ramas in mizeria politica ce se numeste pnl Suceava.Ce a facut Ursaciuc drept multumire? A tradat maxim.Halal caracter, mare personalitate.Face ce stie mai bine.Sa toarne.Oricum atunci cand te tradeaza cei de acasa e cel mai dureros.
Flutur a ridicat Bucovina cum n-a mai fost ea ridicata niciodata.Brandul Bucovina i se datoreaza.Marza cred nici nu stia ca Suceava se mai numeste si Bucovina.Recunostinta e o floare rara si nu creste pe toate drumurile,Sorine!
Bravo uslamistilor ca au castigat alegerile.De acum inainte vom vede pensii nu reintregite ci mult mai mari, va primi pensie toata populatia de peste 40 de ani.Ce sa mai muncesti.Stam cu mana intinsa si statul TREBUIE sa ne dea.Bugetarii vor munci numai 6 ore pe zi si doar lunea(si asta numai daca vor avea chef sa dicute cu noi cetatenii.Daca nu, nu).Vor primi salarii peste 5000 lei fiecare.Asistatii social vor sta si ei acasa si vor primi fiecare maximum de ajutoare posibile.Va curge lapte si miere, cainii , bineinteles vor merge numai cu covrigi in coada, iar dictatorul va fi suspendat daca se poate ieri.Nemernicul de Flutur n-a vrut cu nici un chip sa lupte pentru asa ceva.De acum aerul va fi mai curat, coruptia va dispare si din dictionar nu numai din realitate,cu alte cuvinte in sfarsit RAIUL a venit in Suceava!!!
6.1  RE: Tradare trimis de
(12 iun 2012, 21:50:54
Vad ca te pricepi la politica si probabil te pricepi si la fotbal. Mai bine te uiti la meci pana ce medicatia antidelir isi va face efectul.
PS. Ca sa nu mai crezi ca Flutur a ridicat hotelul si magazinul universal... -  ☭  : //ro.wikipedia. org/wiki/Bucovina
7.   Subscriu trimis de
(12 iun 2012, 20:04:39
atat articolului(fara incheierea haioasa) cat si la toate comentariile de mai devreme.toti aveti dreptate.Fluturas a luat cu pliciul si datorita drumurilor judetului care erau vesnic in reparatii si,in acelasi timp,vesnic stricate.
8.   IADUL PE PAMANT trimis de
(12 iun 2012, 21:02:31
Guvernarea PDL a creat iadul pe pamant.A fost un partid dictatorial care a dorit sa faca un lucru nemaiintalnit in Europa.Sa instaureze dictatura si teroarea securista intr-o tara europeana.Au furat din salarii si pensii,au atentat la existenta fizica a natiunii prin desfiintarea spitalelor,au atentat la cultura natiunii prin desfiintarea scolilor si nenorocirea invatamantului,au atentat la integritatea tarii prin vanzarea judetelor harghita si covasna ungurilor,au vrut sa vanda bogatiile tarii pe un galben,au vrut sa ne otraveasca cu cianuri si cokteiluri de substante otravitoare.Au declarat statul minimal adica platiti taxe si impozite dar nu va dam nika.Au desfiintat parlamentul si presa libera.Au ocupat televiziunea publica unde marinarul elucubra toate tampeniile lumii.Si mereu mereu mereu in dreapta lui Boc era GHEORGHE FLUTUR.
9.   Comentariu trimis de
(12 iun 2012, 23:52:58
pdl-istii scuza rezultatele slabe de la aceste alegeri prin faptul ca au luat masuri de austeritate pentru a trece" tara prin criza"dar nu este de loc asa si drept dovada sta numarul mare de primari ai pdl alesi chiar aici la suceava.inseamna ca alegatorii nu au tinut cont de aspectul menbtionat mai sus si au votat omul.ce vina au alegatorii ca pdl si-a si-a desemnat candidati oameni de tot rahatul.cum sa iasa presedinte de c.j. care a spart un miliard de euro dupa cum spune chiar el si in judet nu se vede aproape nimic.sau dus banii pe apa sâmbetei prin tot felul de niumicuri denumite "programe ".domnul respectiv s-a plimbat pe banii oamenilor de nu stiu câte ori in Israel cica sa aduca lumina sfanta,care de mii de ani era luat de credinciosi direct din biserica fara a se cheltuii banii bugetarilor si pensionarilor,s-a plimbat prin Austria cu o gasca de nulitati si au venit cu bicicletele pe masini cica promoveza mersul pe bicicleta si la Dorna cana s-a urcat pe bicicleta de ochii lumii a cazut in nas ca un natarau,a chinuit animalele scriind pe dealuri numele presedintelui ca un slugoi comunist si multe,multe altele.dureros este ca sau cheltuit banii oamenilor si pe multi i-a costat chiar viata murind in spitale fara medicamente,sau sinucis ca nu au mai avut bani de rate,au fost dusi cu sila la atarnat benere pdl,etc,etc,etc.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei