Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Florăreasă cercetată pentru evaziune fiscală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără florărească din comuna Mitocu Dragomirnei este cercetată de poliţie fiind acuzată de evaziune fiscală, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În urmă cu două zile, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat începerea urmăririi penale faţă de tânăra respectivă, Georgiana G., de 23 de ani.

 „În calitate de administrator asociat la o întreprindere de tip familial, în perioada 2011-2012, nu a înregistrat în evidenţa contabilă veniturile obţinute prin comercializarea de mărfuri, flori naturale şi aranjamente florale, cu scopul de  a se sustrage de la plata impozitelor, creând prin aceasta un prejudiciu de 3.886 lei datorat statului”, se arată într-un comunicat al poliţiei, precizându-se că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florăreasă cercetată pentru evaziune fiscală.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Florăreasă cercetată pentru evaziune fiscală3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit IPJ si-a intrat in atributiuni... trimis de
(14 iun 2012, 19:42:05
... asa !!! mama lor de infractori, sa plateasca!!! Se vede ca s-a schimbat conducerea tarii ca IPJ Suceava pune in sfarsit lucrurile la punct.
Gata cu contrabanda cu flori de camp de pe toloaca patriei .
De Sf. Ioan e plin orasul de comercianti care vand flori de sanziene si nimeni nu ii impoziteaza , iar despre florile de camp ce sa mai vorbim ??? fiscalitate nemarcata.
Bine nene specialisilor cu birurile pe flori dar pana acum nu-i vazura-ti ? ca numai pe capul umflatilor de corupti ati stat de ati umplut puscariile cu ei si iaca acum florarii prejudiciatori unde o sa-i bagati ai ?
Io zic asa o solutie pentru procurori si IPJ : sa-i impartiti pe infractori in doua cete : florari ca alde georgiana din mitocul dragomirnei si cei cu sanzienele o ceata si inca o ceata cu smecherii cu licitatiile, primari, prim ministri si altii din astia. Ca sa fiti echitabili in pedepse populati parnaia alternativ :luna asta florarii prejudiciatori iar luna viitoare ailalti ce nu prejudiciaza sau delapideaza ci numai fura, si tot asa. Fiti constanti si intransigenti mama lor de banditi inca odata.
Sa ma iertati domnilor militieni de stilul meu dar sunt foarte indignat de fapta tinerei de 23 de ani pe care ati scapat-o din mana si uite ce a facut.
1.1  RE: In sfarsit IPJ si-a intrat in atributiuni... trimis de
(14 iun 2012, 21:55:26
FELICITARI.............ai vb ca un om mare.dar din pacate mult prea mic ptr ce se petrece in tara asta!STOP..........si "la mai mare"--evaziunile astea de rahat nu inseamna nimik.........ATENTIE!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei