Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Declaraţie

Băişanu şi-a dat votul pentru demnitate şi normalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul USL pentru funcţia de primar al Sucevei, Alexandru Băişanu, a declarat după ieşirea de la urne că a votat pentru demnitate şi normalitate, dar şi împotriva „celor care ne-au ciuruit”. Băişanu a votat la una dintre cele două secţii amenajate la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi a fost însoţit la urne de soţia sa, precum şi de candidaţii USL pentru Consiliul Local Corneliu Vornicu şi Vasile Mocanu.

După ce a ieşit din cabina de vot, Alexandru Băişanu a reclamat faptul că după ce este aplicată ştampila de vot, aceasta poate fi vizibilă şi de pe prima pagină a buletinului de vot.

Alexandru Băişanu a declarat că votul său a fost dat „împotriva celor care ne-au ciuruit la nivel naţional. Ne-au ciuruit salariile, pensiile, alocaţiile pentru copii, demnitatea. Iar la nivel local am votat împotriva celor care ne-au ciuruit asfaltul, grădiniţele, parcurile, locurile de parcare”. În acelaşi timp, el a adăugat că a votat pentru normalitate şi demnitate în Suceava. „Am votat pentru normalitate, pentru binele pensionarilor, al celor care nu au locuri de muncă, al celor care vor salarii mai bune şi pentru copiii noştri. Alegerile locale ne vor oferi posibilitatea, după ce le vom câştiga, să câştigăm cu certitudine şi alegerile generale, iar după aceea să trecem la schimbarea preşedintelui, pentru că de acolo pleacă totul”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu şi-a dat votul pentru demnitate şi normalitate.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băişanu şi-a dat votul pentru demnitate şi normalitate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Baisanu... trimis de
(11 iun 2012, 20:33:54
a luat-o de la Lungu.chiar spera ca va ajunge in fruntea urbei?dar ce ai facut sa ajungi acolo.Nechifor a iesit la Ciolanul Judetean pt ca lumea era satula de Fluturasul mafiot.se pare ca de Lungul primar nu s-au saturat.asta e democratia,asta e rezultatul votului.e bine ca a ramas acolo.stii de ce,Alexandru Băişanu?va fi ca un ghimpe in coastele voastre.cum veti incerca vreo manarie intre voi,Lungu primar va sari la beregata.asta daca,evident,nu veti cadea la intelegere.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei