Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

The special place you will never forget

Hollywood Sushi Bar – o nouă atmosferă. Atmosfera perfectă!

În urma renovării, Hollywood Sushi Bar Suceava a renăscut din dorinţa de a purta pe tărâmuri asiatice oamenii înzestraţi cu imaginaţie şi bun-gust.

Datorită poziţionării sale (pe bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12, vizavi de Primăria Suceava), Hollywood Sushi Bar şi-a format cea mai diversificată clientelă. Tocmai faptul că nu ne adresam unei singure categorii de clienţi ne poziţionează printre cei mai buni din domeniu şi ne motivează să rămânem o echipă de profesionişti, care se dedică total acestui scop.

Cu fiecare zi care trece dorim să ne apropiem mai mult de perfecţiune. De curând am renovat spaţiul în încercarea de a atinge această perfecţiune, şi credem că ne-a reuşit în mare parte!

În fiecare colţişor al Hollywood Sushi Bar se simte o vibraţie orientală. Am reuşit această performanţă mai întâi cu ajutorul mobilierului: canapele comode, scaune şi mese joase şi am continuat cu decorurile asiatice şi în acelaşi timp originale (corpuri de iluminat lucrate manual, picturi unicat, lumânări, statuete).

Seara, totul devine un vis frumos, cu lumină difuză şi muzică - 90% de inspiraţie asiatică...

Ei bine, poate sunteţi surprinşi să aflaţi că, cel puţin în serile de weekend, Hollywood Sushi Bar devine neîncăpător – tocmai de aceea vă sugerăm să vă rezervaţi o masă din timp. La noi rezervările nu se plătesc, şi asta pentru că avem siguranţa că cine vrea să ne viziteze şi să se distreze la maxim nu se va răzgândi! Clienţii noştri apreciază cel mai mult grija pe care o purtăm pentru ca totul să fie perfect. Încă de la intrare veţi fi conduşi la masa potrivită, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de numărul de persoane.

Pentru rezervări şi informaţii despre Hollywood Sushi Bar, puteţi apela 0755.571.749.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hollywood Sushi Bar – o nouă atmosferă. Atmosfera perfectă!.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Hollywood Sushi Bar – o nouă atmosferă. Atmosfera perfectă!4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da trimis de
( 4 iun 2012, 13:07:47
O SAUNA PERFECTA! Mergi acolo sa iti storci hainele de transpiratie si ca sa nu mai spun ca primesti o masa unde vor ei, nu unde iti doresti tu...
2.   ...... trimis de
( 4 iun 2012, 23:20:27
au renovat ei , au facut frumos , dar acolo media de varsa e de 16 anistraight face ... daca s-ar intra cu buletinul in hollywood ar fi ok ..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei