Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 3 – 9 mai

Circul Gärtner, în parcarea Iulius Mall

Circul Gärtner va susţine reprezentanţii în Suceava, în parcarea Iulius Mall, în perioada 4 -13 mai, zilnic, de la ora 18.00, iar duminică de la orele 15.30 şi de la 18.00.

 

Expoziţia “Dumnezeul răbdării şi al mângâierii”, ediţia a II-a

Expoziţia “Dumnezeul răbdării şi al mângâierii”, ediţia a II-a, poate fi vizitată la Shopping City Suceava. Picturile sunt realizate pe o varietate mare de suporturi: lemn, sticlă, frescă, pânză, marmură, piatră de agat, ou de struţ, vitralii, precum şi sculptură.

Pe aceeaşi simeză s-au reunit trei generaţii de pictori iconari: de la veteranul picturii de icoane Emil Burlacu, care a expus prima dată în 1990, la iconari care debutează acum: Ioana Andreea Talancă, Adelina Nicoleta Donţu şi Mihai Tărniceru.

 

Expoziţie de fotografie, la Shopping City Suceava

Asociaţia Foto Iaşi, în colaborare cu Fundaţia Umanitară Clopot – Clubul Artelor Vizuale Suceava şi Shopping City Suceava organizează, în perioada 22 aprilie – 6 mai, expoziţia “Suceava – Clasa de Fotografie 2”. Expoziţia este realizată cu lucrările cursanţilor care au absolvit cel de al doilea Curs de Iniţiere în Fotografie ”Hobby Photography”, organizat de către Asociaţia FotoIaşi (www.fotoiasi.net) şi artistul fotograf Ozolin Duşa (www.fotodusa.ro) la Suceava. 103 fotografii alb-negru şi color în format 30×45 cm expun Codrin Anton, Bogdan Buburuzan, Gabriela Bumbu, Mihai Curcă, Marius Gafencu, Ilinca Grigoraş, Alexandru Ilisei, Ioana Lucaci, Iulian Lucaci, Paula Nimigean, Răzvan Viorescu şi Ciprian Zaharia.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, şi nu numai, în fiecare weekend, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la „Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

I'm too sexy for my t'shirt, expoziţie de tricouri pictate

În luna mai, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi o expoziţie neconvenţională de tricouri pictate marca artistei Raluca Ioniţă. Expoziţia intitulatăI'm too sexy for my t'shirt sau artă de purtat ne surprinde prin suportul de exprimare a creativităţii artistice, şi anume tricouri ce înfăţişează personaje şi replici celebre din filme.

 

Joi, 3 mai

Festivalul Filmului Foarte Scurt, la Casa Prieteniei din Suceava

În zilele de 3, 4, 5 mai, la Casa Prieteniei – Biroul Francez, va avea loc un eveniment cinematografic internaţional de excepţie, în premieră absolută la Suceava, Festivalul Filmului Foarte Scurt (Très Courts). Publicul spectator sucevean este invitat la Biroul Francez din Casa Prieteniei, începând cu orele 17:00, să vizioneze şi, în acelaşi timp, să voteze filmele prezentate în cadrul a cinci secţiuni. Intrarea este liberă.

 

Magic Combination, la Hollywood Sushi Bar

Magic Combination, la Hollywood Sushi Bar, combinaţia: „4 fete şi 2 băieţi" înseamnă o sticlă de Absolut Vodka din partea casei. Veniţi cu prietenii, iar noi, organizatorii, venim cu băutura, pentru a crea super atmosferă! Tot joi, inaugurăm o parte din proiectul Cameleon. Dacă eşti curios, vino şi te distrează alături de noi, într-un alt ambient.

Rezervări: 0755 571 749.

 

Expoziţia şi lansare de carte de fotografie

Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, organizează joi, 3 mai a.c., la ora 17:00, la Auditorium „Joseph Schmidt”, expoziţia de fotografie „Istoria unui simbol naţional - Coloana fără sfârşit”, care prezintă imagini inedite de la ridicarea coloanei brâncuşiene.

Expoziţia beneficiază şi de un catalog, iar cu prilejul prezentării evenimentului va avea loc şi lansarea volumului intitulat „Aşa grăit-a Brâncuşi”, de Sorana Georgescu-Gorjan.

Evenimentul face parte din seria de manifestări culturale dedicate promovării operei lui Constantin Brâncuşi în ţară şi în lume.

 

Seară bucovineană la Galleria

Începând cu ora 20.00, Gusto's Pub din Galleria Suceava vă invită să petreceţi o seară cu muzică bucovineană, alături de Gina şi formaţia Luxor. Intrarea este liberă!

 

Tequila Party, la Padrino

„Tequila Party, la Padrino. Petrecem în stil mexican! La un metru de tequila comandat primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la 2 shoturi comandate, al 3-lea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, informează organizatorii. Rezervări 0742365859.   www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 4 mai

Muzică bună, distracţie, la Hollywood Sushi Bar

La Hollywood Sushi Bar, muzica bună va fi la ea acasă. Vă invităm să vă simţiţi minunat alături de prieteni, într-un loc în care voi daţi tonul distracţiei, iar noi, organizatorii, ca de obicei, răsplătim fiecare rezervare de 6 persoane (4 fete şi 2 băieţi) cu o sticlă de Absolut Vodka. Rezervări: 0755 571 749. Tot vineri, dar pe 25 mai, Hollywood Sushi Bar vă aşteaptă la un super concert live, marca PARAZIŢII! Veniţi şi voi alături de noi! Rezervări:0755.571.749

 

Concert folk la pub La Fierărie

Ionuţ Mangu, Ioan Onişor şi Roxana Zăpârţan oferă sucevenilor o seară folk, începând cu ora 21:00, între prieteni vechi, la pub La Fierărie. Intrarea este liberă.

 

Trupa Compact, concert în Padrino

Trupa Compact te aşteaptă la o cântare live ca pe vremuri la Padrino. Începând cu ora 22.00, Paul Ciuci, Andrei Vasilescu, Adrian Tinca şi Adrian Kiseleff îţi promit o seară de neuitat în pub-ul tău favorit. Pe 4 mai, de la ora 22.00, nu poţi rata concertul trupei Compact de la Padrino. Rezervă un loc din timp la 0742 365 859, www.RestaurantPadrino.ro,



Sâmbătă, 5 mai

Sport

Rugby

Divizia Naţională, stadionul Unirea, orele 10.00

CSM Suceava – Stejarul Buzău

 

Handbal

Liga Naţională, sala LPS, orele 11.00

CS Universitatea Suceava – CSM Satu Mare

 

„Maratonul Miss”

Dăm startul la "Maratonul Miss", pentru că vrem să te simţi bine, la Hollywood Sushi Bar. Nu contează cum arăţi, ci felul în care ştii să te distrezi! Regulament dat de organizatori: maratonul se va desfăşura pe parcursul a 8 săptămâni, primele 6 sunt pentru înscrieri şi departajări; în săptămânile 7 şi 8, cele mai petrecăreţe şi mai populare concurente se vor lupta în finale; se poate înscrie oricine ştie să se distreze şi poate să demonstreze acest lucru.

Fiecare participantă va primi produse cosmetice de la Lady's şi lenjerie de la Jolidon! Participanta cea mai petrecăreaţă, care rezistă la 8 săptămâni de distracţie, merită să se relaxeze într-o vacanţă. Hollywood Sushi Bar o răsplăteşte cu 1.000 de euro pentru o vacanţă de vis! Parteneri: http://www.jolidon.ro/ şi http://www.reprezentant-cosmetice.info/

Rezervări şi înscrieri: 0755 571 749.

 

Dj Dolka, la Office`s Club

„Dacă vrei să simţi cea mai tare petrecere, să intri în atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat la Office`s Club, să petrecem până în zori, alături de Dj Dolka”, anunţă reprezentanţii Office`s Club. Rezervări 0735 168 111.www.facebook.com/officesclub

 

Distracţie la Padrino, cu Dj Verony

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervări 0742365859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache” din Botoşani vă prezentă, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa „Cei trei purceluşi”. Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 şi 18 ani.

 

Miercuri,  9 mai

„Din Banat în Bucovina”, concert folcloric la Casa de Cultură Suceava

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, la ora 18:00, Concertul folcloric extraordinar „Din Banat în Bucovina”, susţinut de Ansamblul Artistic Arcanul, al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, şi de Ansamblul Folcloric „Doina Timişului”, al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara.

Invitaţi speciali în spectacol sunt Leonard Zamă, Laura Olteanu, Florin Boiţa. Biletele costă 15 lei (10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1 sau de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, corp F, parter, camera 001, telefon 0742 242 281. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei