Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurenţă

11 suceveni candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Biroul Electoral Judeţean Suceava a înregistrat 11 candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. În cursa electorală pentru şefia administraţiei judeţene va intra actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care va candida din partea PD-L pentru cel de-al doilea mandat. Pe lângă acesta, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean vor mai candida liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, din partea USL, şefa Oficiului Registrului Comerţului Suceava Cătălina Vartic – UNPR, un  locotenent colonel inginer în rezervă, Vasile Cristian Goran, din partea Partidului Poporului - Legea Cojocaru, medicul Daniela Enricheta Cîmpan, din partea Asociaţiei Italienilor din România Ro.As.It, economista Stela Acatrinei – PRM, un administrator de firmă, Ovidiu Stelian Năstase, din partea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC). Şefia administraţiei judeţene mai este vizată de inginerul Dan Acibotăriţă – Partidul Verde, de avocatul Cezar Crăciunescu – Partidul Forţa Civică, de omul de afaceri Adrian Artene – Partidul Poporului – Dan Diaconescu, dar şi de către un student, Ciprian Dumitru Gafencu, acesta candidând din partea PNŢCD.

De asemenea, dintre partidele care s-au înscris la alegerile locale de anul acesta, doar PD-L, USL, UNPR, PRM, PP – DD şi Partidul Ecologist Român au depus liste complete pentru funcţiile de consilieri judeţeni. Liste incomplete de candidaţi pentru Consiliul Judeţean au mai depus UDMR, Asociaţia Italienilor – Ro.As.It, Partidul Forţa Civică, Partidul Verde, PNŢCD, Uniunea Ucrainenilor din România, PNDC, Partidul Poporului – Legea Cojocaru, Partidul Forţa Democrată şi Partidul Totul pentru Ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 suceveni candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 2512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 suceveni candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegeri trimis de
( 3 mai 2012, 13:23:57
ce adunatura......in afara dlui Flutur nu este nici un nume pe care ti l-ai dori sa-l alegi........
auzi : Stela Acatrinei, doamne fereste.....si ceilalti .......dar, fara comentarii.....
1.1  RE: Alegeri trimis de
( 3 mai 2012, 15:09:59
- Sa ne gindim bine cum vom alege…. speram sa scapam de conducatorii diletanti, puturosi, corupti si hoti!

2.   Altul mai bun vrem trimis de
( 3 mai 2012, 14:05:06
Parerea mea e ca Nechifor ar fi mai bun decat Flutur.Flutur nu a facut nimic in judet,nu a terminat groapa de la Moara,drumurile sunt varza la noi in judet,nu mai zic de Suceava...soseaua de centura trebuia finalizata in 2010 si nici acum nu se circula pe ea...nimic nimic.Ar fi pacat pt judetul Suceava sa nu iasa Nechifor cand la Bucuresti este Ponta premier.
3.   Pt Cezarica Craci un escu trimis de
( 4 mai 2012, 09:08:51
Imi spunea cineva ca odata acestui individ fie i-a fost rusine sa-si spuna numele, fie l-a uitat. Raspunsul a fost ca-l cheama NU CONTEAZA. Daca-i asa, de ce mai candideaza la CJ ca doar nu conteaza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei