Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2012 - Anul XVII, nr. 100 (5005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De negăsit

Percheziţii la Borşa, în căutarea braconierilor care au măcelărit căprioarele de la Cârlibaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Peste 20 de poliţişti din Suceava au descins ieri în două locaţii din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, în căutarea indivizilor care au comis un adevărat masacru cinegetic în pădurea din Cârlibaba, împuşcând mai multe căprioare.

Poliţiştii i-au căutat pe suspecţii de comiterea faptelor, Gabriel Timiş, în vârstă de 24 de ani, Istrate Timiş, de 49 de ani şi Dumitru Mihali, de 36 de ani, toţi din Broşteni, scotocind şi după armele cu care aceştia ar fi împuşcat cinci animale.

Ieri după-amiază, acţiunea încă era în derulare, în zonă aflându-se şase poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi două grupe de intervenţie cu „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Echipele de căutare nu reuşiseră încă să reţină nici un suspect, surse judiciare precizând că acţiunea de căutare va fi prelungită.

Reamintim că sâmbăta trecută, un angajat al Ocolului Silvic Cârlibaba a auzit mai multe împuşcături şi a sunat la 112, sesizând poliţia că în zonă se află braconieri.

Autorii au reuşit să dispară de la faţa locului înainte de sosirea poliţiei, fugind cu o maşină de teren şi abandonând-o pe a doua, în zona unde tranşaseră animalele împuşcate.    

Anchetatorii au identificat la faţa locului cinci cervide tranşate, un mascul şi patru femele. Trei dintre femele erau gestante. Braconierii tranşaseră animalele, umplând cu carne mai multe butoaie din plastic. La faţa locului au fost găsiţi inclusiv puii femelelor, aruncaţi printre alte resturi tranşate.

Pornind de la maşina abandonată şi o poliţă RCA din interiorul acesteia, anchetatorii au stabilit un cerc de suspecţi, ajungându-se la cei trei indivizi amintiţi.

Organele silvice cunosc de ani de zile cazuri de braconieri care măcelăresc animale în zona de munte a judeţului Suceava, aceştia fiind veniţi fie din Borşa – Maramureş, fie din Bistriţa-Năsăud şi acţionând cu maşini de teren, proiectoare şi arme performante. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la Borşa, în căutarea braconierilor care au măcelărit căprioarele de la Cârlibaba.
 Vizualizări articol: 2191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Percheziţii la Borşa, în căutarea braconierilor care au măcelărit căprioarele de la Cârlibaba5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 mai 2012, 14:24:17
Intrebati-l pe Subcomisarul Nistor Catalin poate stie ceva....sau poate pe Comisarul sef Matei Nicolae care era la comanda Politiei municipiului Vatra Dornei cand a fost furat (cica) un B.M.W X5 din curtea politiei Vatra Dornei,autoturismul fiind indisponibilizat si apartinea suspectilor mai sus numiti in articol, iar urmare a acestei ,,ispravi'' nimeni nu a fost pedepsit....Hello!!!!...domnu Martin!!!....sau ,,afara ploua!!'' D.G.A faceti-va treaba ca vine ,,valul'' si toti ve-ti da socoteala....
2.   Comentariu trimis de
( 3 mai 2012, 14:40:51
imi aduc aminte de cazul ala de la Vatra Dornei. Existau probe mai mult decat necesare pentru a se emite un mandat de arestare pt 29 de zile : cadavrele ciutelor, BMV x5 gasit abandonat cu urme de sange si praf de pusca in el, suspectii prinsi la un filtru al politiei dupa ce au furat masina BMV X5 din curtea politiei. Ce credeti ca s-a intamplat? Procurorul de caz nu a solicitat retinerea suspectilor pe motiv ca nu exista suficiente probe la dosar. Bai...SUNTEM O TARA DE CRETINI, NIMICURI, HOTI SI PROSTI!!!!! NE MERITAM SOARTA!!! Ce-as mai vrea o dictatura de aia dura de tot. Sa spele pompierii cu furtunele sangele de pe strazi in urma executiilor publice a unor banditi de genul celor mentionati mai sus.
3.   Comentariu trimis de
( 3 mai 2012, 16:21:47
Pai dupa o arestare istorica in bazinul Dornelor procuroarea si-a dat demisia si e sluga in Germania la un neicanimeni....halal!!...si era chiar PRIMPROCUROR...oare ce o fi determinato sa renunte la o cariera de 15-20 de ani de magistratura?...avea ,,musca pe caciula''si ce-o fi zis?: Mai bine ,,o tai''...si a plecat, dar are ,,urme'' adanci....
Coza Nostra-i ,,mic copil'' pe langa ce s-a intamplat prin Vatra Dornei..Huoooo mafioti murdari de sange nevinovat! Dumnezeu nu are zi libera niciodata....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei