Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 apr 2012 - Anul XVII, nr. 91 (4996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Câştigătorul marelui premiu la Campania „Iepuraşul de Paşte” la Shopping City Suceava

 

Campania „Iepuraşul de Paşte” la Shopping City Suceava şi-a desemnat câştigătorul marelui premiu: o excursie all inclusive pentru două persoane în Antalya, oferit împreună cu agenţia Simply Travel. GĂINĂ LĂCRĂMIOARA, de 44 de ani, din Siret, a câştigat premiul cel mare cu un bon de cumpărături din hipermarketul CARREFOUR în valoare de 369,89  lei. Excursia în Antalya este cadoul perfect pentru dna Lăcrămioara la aniversarea a 25 de ani de căsătorie, astfel că va pleca în luna mai într-o excursie de vis alături de soţul şi băieţelul în vârstă de 11 ani.

Acordarea premiului s-a făcut în prezenţa dnei Hlihor Elena, reprezentanta Agenţiei Simply Travel şi a drei Ciutac Anca, specialist marketing Shopping City Suceava. 

În perioada 1 – 12 aprilie 2012, cumpărăturile de Paşte din Shopping City Suceava au fost recompensate cu premii pe măsură. Zilnic, pe toată perioada campaniei, primii 150 de clienţi care au făcut cumpărături de minim 100 lei şi s-au prezentat la Info Point au primit în dar de la Iepuraş cosmetice şi bijuterii Avon, precum şi băuturi răcoritoare Coca-Cola. La extragerea finală s-au acordat marele premiu, o excursie all inclusive pentru două persoane în Antalya oferită împreună cu agenţia de turism Simply Travel, precum şi cei 350 de iepuraşi de pluş care au format oul de dimensiuni uriaşe ce a făcut deliciul copiilor pe toata perioada campaniei.  Lista câştigătorilor poate fi consultată pe pagina de Facebook şi pe site-ul www.shoppingcitysuceava.ro

Agenţia de turism Simply Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorul marelui premiu la Campania „Iepuraşul de Paşte” la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câştigătorul marelui premiu la Campania „Iepuraşul de Paşte” la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei