Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De la medic, în celulă

Tânărul băgat în spital de bătăuşii din Club Ranch a fost arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cazul bătăii din Club Ranch din a doua zi de Paşte, în urma căruia un tânăr a fost înjunghiat, iar un altul băgat în spital, după ce a fost bătut cu un baston telescopic.

Unul dintre cei doi tineri, Laurenţiu-Florin Mateiciuc (30 de ani), din municipiul Suceava, tânărul care a fost bătut de aceeaşi grupare, tot în Club Ranch, în ianuarie 2011, a fost arestat preventiv ieri după-amiază pentru scandalul de acum câteva zile.

În arestul poliţiei a ajuns şi cel de-al treilea agresor, Daniel Maruseac (31 de ani), din comuna Şcheia, care iniţial era dispărut de la domiciliu, însă ieri a venit la Parchet, însoţit de avocatul său.

Procurorii se pregăteau să ceară arestarea în lipsă a lui Maruseac, pentru a demara procedurile de dare în urmărire generală, însă cum tânărul s-a prezentat de bunăvoie, a fost audiat, urcat în duba poliţiei şi dus în faţa judecătorilor.

Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis arestarea lui Daniel Maruseac, cel pe care tot judecătorii suceveni l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce l-a bătut pe acelaşi Mateiciuc la începutul anului trecut.

Laurenţiu-Florin Mateiciuc a primit astfel răspunsul la întrebarea pe care i-a adresat-o procurorului de caz la câteva ore după bătaia din Ranch de zilele trecute. “Câte răngi mai aşteaptă domnu’procuror ca să îmi dea în cap numitul Maruseac Daniel… cât crede el că mai duce capul meu?”, se văita Mateiciuc pe holurile Spitalului Judeţean.

 

Trei în arest, unul în spital şi unul „arestat” la domiciliu

Ca o ironie a sorţii, Mateiciuc a aflat răspunsul la întrebarea sa abia în arestul poliţiei, fiind reţinut şi arestat împreună cu Maruseac.

Motivul, susţin procurorii, Mateiciuc ar fi provocat şi el scandalul de la începutul acestei săptămâni.

L-a lovit iniţial pe Daniel Maruseac, iar apoi i-a tras un pumn şi celui care îl însoţea, Vasile Ioan Ştefanov (28 de ani), din municipiul Suceava.

Aceştia din urmă au ripostat şi a urmat o bătaie crâncenă, în urma căreia Mateiciuc şi un amic de-al său, Florin Şlei (29 de ani), tot din Suceava, au ajuns la spital.

Mateiciuc a fost bătut şi de Ştefanov, şi de Maruseac, suferind leziuni pentru care a necesitat 15-17 zile de îngrijiri medicale, iar amicul său, Şlei, a fost băgat imediat în sala de operaţii, fiind înjunghiat în zona toraco-abdominală de Maruseac.

În bătaia care a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 6:00, a fost implicat şi un anume Robert Nicolae Morari (23 de ani), din municipiul Suceava, care, susţin anchetatorii, a aruncat cu un scaun în direcţia lui Mateiciuc.

Bătaia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din Club Ranch, însă poliţia şi Parchetul refuză să facă publice imaginile.

Acum două zile au fost duşi la arestare Ştefanov şi Morari. Primul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, iar al doilea a primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Ieri, a venit rândul lui Maruseac şi al lui Mateiciuc să fie duşi în faţa judecătorilor.

Escortaţi de poliţişti de la Intervenţie Rapidă, cei doi bătăuşi au fost duşi direct în celule de la subsolul poliţiei, fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri.

Daniel Maruseac a fost pus sub acuzare şi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi loviri şi alte violenţe.

  

Clubul Ranch, închis doar pe hârtie

În cursul zilei de marţi, Poliţia şi Garda Financiară au anunţat închiderea Clubului Ranch, după un control inopinat al celor două instituţii.

Activitatea clubului a fost suspendată pe o perioadă de trei luni de comisarii Gărzii Financiare, după ce s-a constatat în urma controlului că personalul localului nu folosea casele de marcat.

Administratorii de la Ranch au contestat sancţiunea la Judecătoria Suceava, iar până la soluţionarea acţiunii, îşi pot continua nestingheriţi activitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul băgat în spital de bătăuşii din Club Ranch a fost arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 2887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Tânărul băgat în spital de bătăuşii din Club Ranch a fost arestat preventiv5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Drogatii trimis de
(19 apr 2012, 12:23:31
La puscarie cu lachiosii astia care se cred mari interlopi in Suceava,care cica toti au facut box,lupte,MMA(asa zic ei intre ei)dar cand e vorba sa o dea parte in parte fug,iar apoi vin in gasca si iti da cu parul in cap.AVIZ AMATORILOR se stiu ei care.
2.   Offf trimis de
(19 apr 2012, 13:09:46
da cine zice ca astia sunt interlopi?oare taranimea stie ce inseamna un interlop?la sv dak unu ii da un pumn la altul e gata interlop....plm mergeti bucuresti iasi craiova sa vedeti interlopi nu taranusiii astia care in timpul lor cat nu trag la sapa isi dau in cap c a marlanii
3.   E plin de marlani trimis de
(19 apr 2012, 13:58:35
Unii marlani nu au ce face si crtica pe alti marlani..
4.   Bodo trimis de
(19 apr 2012, 22:18:36
eu zic,ca ordinarul asta de tigan,sau rom, zis BODO, trebuie saltat cel mai repede si tinut acolo ptr. 20 de ani, ca si casuba ala,care a omorat un om nevinovat.astia nu merita libertatea de afara.
5.   Bodo si geo trimis de
(19 apr 2012, 22:21:21
la puscarie cu BODO si GEO, care il tine in spate,ca datorita lor sunt gastile astea de batausi ,cu pari si rangi,cutite,bastoaane telescopice
6.   Laurentiu trimis de
(20 apr 2012, 10:05:00
Laurentiu este arestat pentru ca a starnit bataia si celalalt este lasat liber pentru ca i-a injunghiat. Ce fel de procuror esti tu ma???
6.1  RE: Laurentiu trimis de
(23 apr 2012, 13:21:03
astept...raspuns la cele de jos bre Verde bre
7.   Ptru verde trimis de
(23 apr 2012, 13:19:13
asta te doare pe tine mai Verde...pai ce t-il plangi pe Laurentiu care a inceput scandalul si a iesit tot el botzit???mai bine ai plange copii care mor de foame sau pe unul care nu are picioare nebunule!pai zi-mi si mie un lukru bun in viata facut de cocalarul tau de laurentiu......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei