Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung

Poliţia cu doi comandanţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc are doi comandanţi. Cel de drept, comisarul Dan Zoltan Apopei, care figurează şi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, şi comisarul-şef Nicolae Matei, cel care a demisionat în vara anului trecut din funcţia de şef al Poliţiei Vatra Dornei.

Din cauza unor probleme de sănătate, comisarul Apopei a intrat în concediu medical, iar între timp, mai marii poliţiei judeţene l-au instalat la Câmpulung Moldovenesc, cu împuternicire, pe comisarul-şef Nicolae Matei.

Măsura a fost luată începând cu data de 1 martie a.c., iar potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, “împuternicirea pe post de conducere se poate face atunci când titularul nu poate asigura conducerea unităţii pe o perioadă de cel mult 30 de zile”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia cu doi comandanţi.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţia cu doi comandanţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =))=))=))=)) trimis de
(19 apr 2012, 12:08:06
Pai la cat ii duce mintea pe militieni nu m-ar mira sa fie si cate patru pe acelasi post . Mai dureros e ca toti iau salarii frumoase in loc ca salariul sa se imparta la numarul de "ocupanti" ai aceluiasi post .
2.   Comentariu trimis de
(19 apr 2012, 17:20:16
Dracu mai sta in politie daca nu ar fi platiti . DACA e atit de bine haideti la munca cum o stiti a face in politie si stirpiti tot ce e rau , ce stati ca suporteri la un meci de fotbal si injurati din mii de spectatori .
3.   Copie la indigo trimis de
(19 apr 2012, 18:24:25
Dpa cum a-ti privit aceasta imagine va este foarte populara la instakarea "materii cenusii ' intr-o subunitatea a M. a.I .: M.A . E. I ; s.a.m.d ... e.t.c. .Oare acesti oameni in bataia vantului nu au de ce se agata de la bun inceput decit de drapele. Este normal sa vedem poate drapelele de lupta ale subunitatilot luate in sub ordine, declararea averilor si st=art. Altfel vedem iarasi scenarii la coafura , manichiura si alte membre . Va rog ... domnul Zoltan este ori a Apopei ori a lui Vantu. Oare in aceasta sub unitate LEGEA o fac doar acesti salariati bugetari ai statului sau ORGANELE DE STAT SI DE DREPT .cU MULTUMESC.
4.   Probleme de sanatate...:) trimis de
(19 apr 2012, 20:57:36
Apopei Zolty probabil inca are febra musculara de la cata bataie ia dat lui Mirotoi dupa ce acesta a fost incatusat...de aici se trag toate frate...de la muschi cu grade!!!!!!!...ca fara grade............chix!
5.   Sergiu,vremea lui Matei a trecut... trimis de
(19 apr 2012, 21:19:44
Matei a plecat de la Dorna de voie,de nevoie k la cat rau a facut nustiu dak va mai putea fi ,,primit'' pe undeva. Nicule vezi k viata ti-a dat ceva lectii dar se pare k nu ai vrut sa intelegi nimic din asta. By careful.mafia este peste tot,in tot si in toate poti fi chiar in mijlocul vartejului si sa nu-ti dai seama.
6.   Sluga uitata la Dorna ... trimis de
(20 apr 2012, 18:42:05
A trecut vremea lui dar a plecat fără sluga alias Dumitru Palaghioi, catelul lui devotat.Ia-l cu tine poate ai nevoie la bagajul zilnic de naveta si spor in toate !!!
7.   Bubuuuuu trimis de
(25 apr 2012, 18:42:15
Isi merita soarta ala ex comandant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei