Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări de modernizare

Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă mai bine de o lună de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre cele mai circulate străzi din zona centrală a Sucevei, strada Nicolae Bălcescu, a fost închisă ieri după-amiază, pentru a fi efectuate lucrările de modernizare a zonei adiacente parcărilor subterane.

Mai exact, este vorba de o lărgire şi reconfigurare a carosabilului şi spaţiilor de parcare de pe strada Nicolae Bălcescu, precum şi de amenajarea sensului giratoriu de la intersecţia cu bulevardul principal, care va permite accesul autoturismelor către intrarea în parcarea subterană nr. 1.

Pentru a fi executate aceste lucrări, traficul rutier de pe strada Nicolae Bălcescu a fost restricţionat de la intersecţia cu Ciprian Porumbescu până la intersecţia cu bulevardul principal, prin montarea de plase de protecţie în jurul noului şantier.

Respectivele plase afectează şi circulaţia pietonală în zona centrală, mai ales că, chiar de ieri, au fost închise ambele semafoare de la intersecţia străzii Nicolae Bălcescu cu bulevardul Ana Ipătescu, iar trecerile de pietoni din dreptul McDonald‘s, care făceau legătura între cele două staţii de transport public din Centru, au fost dezafectate, plase de protecţie fiind puse în dreptul zebrei, de o parte şi de alta a străzii.

În schimb au fost înfiinţate alte două treceri de pietoni, semnalizate doar cu balize de plastic pe mijlocul străzii, ca un refugiu pentru pietoni, una în dreptul celor două staţii şi alta înspre Parcul Central.

Strada Nicolae Bălcescu va rămâne închisă timp de mai bine de o lună de zile, constructorii estimând că lucrarea de modernizare a străzii şi cea de amenajare a sensului giratoriu din dreptul McDonald‘s vor fi finalizate până la 1 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă mai bine de o lună de zile.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Strada Nicolae Bălcescu va fi închisă mai bine de o lună de zile2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foto trimis de
(19 apr 2012, 11:51:27
Numa' o poza ati reusit sa faceti de la geam? Mai vrem si din alte unghiuri.winking
2.   Mai este mult pana departe! trimis de
(19 apr 2012, 14:02:22
Intr-un oras civilizat se anunta din timp cand o strada se inchide se incercueste perimetrul santierului cu gard provizoriu din metal(nu plasa) se marchiaza alte rute pentru masini si pietoni. Cand utilajul incepe sa sparga trotuarele sar bucati de beton pe masini si in capul oamenilor. Din forografia voastra contructorul(intr-o tara din ue) trebuie amendat de primarie de politia rutiera si protectia muncii(toti corupti prin traditie)
3.   Alo, alo trimis de
(19 apr 2012, 15:02:00
Alooo, Ionele, m-auzi?
Ia fii atent aicisa: inchiderea strazii a fost anuntata inca de prin martie. Se stia ca dupa Paste se apuca lumea de treaba. Daca sapi putin, ai sa gasesti. Si tu vorbesti sa n-adormi?!
4.   TRAFIC MARE MONSER trimis de
(19 apr 2012, 16:38:01
Am fos azi prin targ.Normal ca era o aglomeratie infernala.Pai daca in targu asta prapadit inchizi o strada din cele trei e normal sa se sufoce toata circulatia.Imperiul roman avea drumuri mul mul mult mai bune decat Suceava.
5.   Paralizat.... trimis de
(19 apr 2012, 22:59:52
Pai Suceava e paralizata tottimpul, ......pai cum sa nu fie daca nimeni de la rutiera nu face nimic, banuiesc ca nici in primarie nu exista vre-o comisie care sa se ocupe de trafic, iar depre un director tehnic la primarie ..... DA DOAMNE......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei