Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Am aflat unde-i buba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Mă ştiţi de fan al Real-ului, aşa că nu mai e nevoie să vă povestesc câte stări am traversat alaltăieri, în timpul meciului cu Bayern. Bazându-mă pe cele văzute până acum, atât în cele două campionate, cât şi în Liga Campionilor, vedeam un meci cu goluri (cum a şi fost de fapt) şi terminat cu victoria Real-ului, argumentele fiind apărarea destul de fragilă a ambelor echipe (în special a lui Bayern) şi linia de atac excepţională a Real-ului. În loc de asta, ce văzuserăm? Un Bayern atacând cu disperare, chiar cu ură, şi un Real mai degrabă marcat de ideea că oricum se califică şi că mai important decât dubla cu Bayern este meciul de sâmbătă, cu Barcelona. Era clar, pentru cine-i cunoaşte, că „madridiştii” sunt cu gândul acolo, singura chestie care părea să-i preocupe cu adevărat pe Alianz Arena fiind marcarea unui gol.

Au încercat asta preţ de vreo zece minute, chiar primele, apoi au început să joace cu totul altceva decât joacă de obicei şi cu totul altceva decât aşteptăm de la ei noi, cei care-i iubim. Am văzut un Real crispat, jucând un fotbal pe care l-am mai văzut o singură dată în ultimele şase luni: atunci când ne-a tras-o Barcelona, prin noiembrie. Am scris asta atunci, tot aici, anume că Real a încercat să joace o tiki-taka, chestie care nu i se potriveşte nicicum. Exact la fel au stat lucrurile şi alaltăieri, lucru de care nu pot să nu-l găsesc de vinovat pe Mourinho. Să ne înţelegem: nu m-ar fi supărat dacă Real pierdea cu 4-1, dar să fi avut vreo două bare şi alte şase-şapte ocazii, că aş fi mizat pe un 3-0 în retur. Dar să-i vezi jucând un fotbal de căcănari, izvorât ca din năclăiala minţii unui Piţurcă sau a unui Ciobotariu, parcă e prea mult.

Mourinho a arătat cu acest prilej (de-ar fi doar ăsta!) că n-a înţeles nimic din spiritul Real-ului şi că întreaga lui ştiinţă se rezumă la trei cuvinte: curul în poartă. Motiv pentru care, chiar dacă ia şi campionatul, şi Liga Campionilor, eu îi doresc de pe acum drum bun şi noi succese: cu Porto, cu Inter, cu cine-o fi, dar pe la Madrid să mai vină doar când l-or chema Getafe sau Athletico.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am aflat unde-i buba.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Am aflat unde-i buba3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei