Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 apr 2012 - Anul XVII, nr. 89 (4994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Ceasul rău

Două şoferiţe au provocat accidente deosebit de grave în a doua zi de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

A doua zi de Paşte a fost cu mare ghinion pentru două conducătoare auto, acestea provocând accidente grave, soldate cu un mort şi zece răniţi.

Unul dintre accidente, în urma căruia un bărbat de 81 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, s-a petrecut pe DN 2, în apropiere de Dărmăneşti. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13.00, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că o şoferiţă de 76 de ani, soţia decedatului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sens opus.

Emilia Naherniac, în vârstă de 75 de ani, din municipiul Suceava, mama omului de afaceri Adrian Naherniac, se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi circula pe direcţia Suceava – Dărmăneşti.

În maşină se mai aflau soţul ei, Ştefan Naherniac, în vârstă de 81 de ani, şi nepotul lor în vârstă de 12 ani, toţi din municipiul Suceava. 

Conform unui martor, conducătoarea auto a fost pusă în dificultate de un şofer care venea din sens opus şi care a depăşit pe linie continuă, de altfel în zona în care s-a produs accidentul astfel de manevre fiind des întâlnite.      

Cert este că şoferiţa de 75 de ani a pătruns pe sens opus şi a lovit violent o altă maşină, tot VW, condusă de Marcel Pîţu, în vârstă de 41 de ani, din comuna Arbore, care era însoţit în autoturism de soţia sa şi de fiica lor, în vârstă de 14 ani.

 

Bărbatul de 81 de ani a murit la spital, la trei ore şi jumătate după accident

În condiţiile unui impact violent, la faţa locului au intervenit numeroase forţe: ambulanţe SMURD de la Suceava şi Rădăuţi, echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială pentru descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionare a uneia dintre victime.

Toate cele şase persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde au primit îngrijiri medicale de urgenţă. Deşi iniţial s-a apreciat că bărbatul de 81 de ani nu are nimic grav, după câteva ore, la 16.30, acesta a decedat, din cauza unor leziuni interne. În ceea ce o priveşte pe soţia sa, femeia de 75 de ani, aceasta a fost diagnosticată cu contuzie toraco-abdominală, contuzie de coloană cervicală, fractură de membru drept şi contuzie gleznă stângă.

Din fericire, cei doi copii implicaţi în accident au scăpat fără probleme majore în urma accidentului.

Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

 

A depăşit inconştient într-o curbă

Al doilea accident s-a produs din cauza unei grave erori a unei şoferiţe din Neamţ, care a efectuat o depăşire într-o curbă. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 10.30, tot pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare.

Conform anchetei poliţiei, Gabriela Morariu, în vârstă de 37 de ani, din comuna Bozieni, judeţul Neamţ, posesoare de permis de conducere din 2004, a intrat în depăşirea unei maşini într-o curbă la stânga, lovind frontal un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un şofer în vârstă de 59 de ani, din Vrancea.

Impactul a fost violent, rezultând victime din ambele maşini. La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Suceava cu echipajul de Descarcerare şi o ambulanţă SMURD, una dintre victime fiind încarcerată.

 

Şoferiţa şi părinţii acesteia, răniţi grav

Şoferiţa în vârstă de 37 de ani şi părinţii săi, aflaţi în maşină, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu leziuni serioase. Dintre cei trei, cele mai grave răni le are mama conducătoarei auto, în vârstă de 62 de ani, care a fost prinsă între fiarele maşinii. Femeia a suferit un traumatism cranian deschis, fractură de gambă stângă şi contuzie de coloană cervicală.  

De asemenea, şoferul celeilalte maşini şi soţia sa au fost şi ei răniţi, la o primă investigare medicală aceştia având leziuni mai uşoare.

Şoferul care se deplasa regulamentar a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0. În ceea ce o priveşte pe şoferiţa de 37 de ani, din cauza leziunilor grave, aceasta nu a putut fi verificată cu etilotestul, ulterior la spital fiindu-i însă recoltate probe biologice de sânge. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două şoferiţe au provocat accidente deosebit de grave în a doua zi de Paşte.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Două şoferiţe au provocat accidente deosebit de grave în a doua zi de Paşte4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei