Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 apr 2012 - Anul XVII, nr. 89 (4994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbători în spital

Cinci pietoni răniţi în accidente, după ce nu s-au asigurat la traversare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru adulţi şi un copil au ajuns la spital în ultimele zile după ce au trecut strada neglijent şi au fost loviţi de maşini. Exceptând cazul copilului, în care accidentul s-a produs pe fondul nesupravegherii micuţului, în celelalte situaţii pietonii au culpa principală, deoarece au traversat prin loc nepermis şi nu s-au asigurat. Cei patru adulţi au suferit leziuni grave.

Şirul accidentelor de acest gen a început vineri, 13 aprilie. Într-un prim caz, dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe DN 2, în oraşul Siret, o femeie din Ucraina a fost accidentată grav de o maşină. Poliţiştii au constatat că Olena F., în vârstă de 53 de ani, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără a se asigura, fiind lovită de maşina condusă de Cristian S., de 32 de ani, din municipiul Suceava. Şoferul nu era băut şi, rezultă din primele cercetări ale poliţiei, nu are culpă în producerea accidentului.  

Tot vineri, la ora 10.30, un al doilea accident a avut loc pe o stradă din Gura Humorului. O femeie în vârstă de 74 de ani, Ana G., din Frasin, se afla în faţa unui magazin şi la un moment dat a pătruns pe carosabil, cu intenţia de a traversa. Ea a fost lovită din lateral de un autoturism, care efectua un viraj la stânga. În urma impactului, femeia de 74 de ani a fost rănită grav. 

Şoferul, identificat ulterior în persoana lui Cristinel G., în vârstă de 36 de ani, din Frasin, a părăsit locul accidentului. Acesta, precizează poliţia, figurează cu permisul de conducere suspendat din 23 ianuarie 2012, pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier.

 

A ţâşnit în faţa unei autoturism, prin faţa unei autoutilitare staţionate

O a treia victimă din rândul pietonilor a fost înregistrată vineri seară. În jurul orei 19.45, pe DJ 175, în comuna Fundu Moldovei, Mihai A., în vârstă de 38 de ani, localnic, s-a angajat în traversarea drumului prin faţa unei autoutilitare staţionate, moment în care a fost lovit de un autoturism care depăşea maşina oprită. La volanul autoturismului se afla Ancuţa Ş., de 23 de ani, şi ea din Fundu Moldovei, care, din cauza maşinii din faţă, nu a avut vizibilitate, trezindu-se practic cu pietonul în faţă.

Bărbatul de 38 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu multiple contuzii şi traumatisme.  

 

Lovit în plin de o maşină, a ajuns la Spitalul Judeţean în comă de gradul III

Un al patrulea pieton a fost rănit duminică seara, în prima zi de Paşte, pe DN 2, în Buneşti. Conform anchetei poliţiei, Grigore A., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Fălticeni, s-a angajat în traversare fără a se asigura, fiind lovit violent de un autoturism condus de un şofer din Constanţa.

Pietonul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grav şi fractură deschisă gambă stângă, pacientul fiind internat în comă de gradul III.     

Luni, în a doua zi de Paşte, şi un copil de 4 ani a fost rănit într-un accident rutier. Pe drumul comunal din Horodnic de Sus, maşina condusă de Costel L., în vârstă de 22 de ani, localnic, a acroşat un copil de 4 ani care, arată poliţia, s-a angajat în traversare brusc, în fugă. Din fericire, copilul în vârstă de 4 ani nu a fost rănit grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci pietoni răniţi în accidente, după ce nu s-au asigurat la traversare.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci pietoni răniţi în accidente, după ce nu s-au asigurat la traversare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei