Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur nu este de acord cu eventualele mitinguri pro-putere din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de suceveni au anunţat, vineri seara, în cadrul unei emisiuni difuzate pe un post de televiziune local, că intenţionează ca în cursul zilei de astăzi să organizeze un miting de susţinere a actualei conduceri a Consiliului Judeţean Suceava. Iniţiatorii au anunţat că intenţionează să mobilizeze în faţa Palatului Administrativ circa 2.000 de persoane, scopul mitingului fiind acela de a susţine actuala putere PD-L din judeţul Suceava, ca reacţie la protestele din ultimele zile din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.
Întrebat ce părere are despre o astfel de iniţiativă, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că personal nu doreşte astfel de manifestări, fiind complet împotriva unor astfel de mitinguri. „Am aflat şi eu despre această iniţiativă. Nu sunt de acord cu aşa ceva şi îi rog pe oameni să stea acasă. Nu mitingurile sunt soluţia în acest moment”, a spus Flutur.
Şeful administraţiei judeţene a spus că în momentul de faţă cea mai bună susţinere pentru Suceava este aceea de a promova şi a realiza proiecte pentru dezvoltarea judeţului.
„Susţinerea trebuie să fie pe proiectele pe care le avem noi şi pe ceea ce facem bun. Îi rugăm pe cei care au astfel de iniţiative să susţină proiectele pe care le avem în Suceava şi nu să iasă în stradă la mitinguri. Eforturile noastre trebuie concentrate în alte direcţii, şi anume spre dezvoltarea judeţului”, ne-a declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur nu este de acord cu eventualele mitinguri pro-putere din Suceava.
 Vizualizări articol: 2709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 11 voturi
Flutur nu este de acord cu eventualele mitinguri pro-putere din Suceava2.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(30 ian 2012, 11:31:45
Felicitari pentru astfel de ganduri sustinatorilor,si felicitari lui Gheorghe Flutur pentru declaratie.Nu stiu cati altii in locul lui nu ar fi sustinut decizia sustinatorilor,dar inca o data Gheorghe Flutur se gandeste la binele judetului si nu la scaunul dumnealui.
1.1  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(30 ian 2012, 17:32:43
Esti 100% ndoctrinat sau vandut. Orice om cu minm de inteligenta, deci nu e cazul tau, TREBUIE sa citeasca printre randuri ce zic nesimtitii astia de PDL-isti. Mesajul larve, pardon fluturelui, e de fapt. esiti la contra manifestati. Eventual dati-le cu parul in locil jandarmilor. Sa nu se inteleaga ca am dubii la scoaterea oamenilor in strada pentru ei. Dar pe cne? Pe toata functionarimea plpatta degeaba din banul public, pe toti angajatii firmelr gen ROSAL, etc. Eu tare as fi vrut sa se aprobe un astfel de mitig. Sa faca si presa suceveana, neafiliata (a se citi nevanduta) poze cu participantii, interviuri si eventual un etilotest. NUmai un handicapat ar putea sustine actuala putere si hotiile lui Flutur & co. Oare TRATI BINEEEE?
1.2  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(30 ian 2012, 20:23:20
Flutur e cel mai tare..... a reusit sa faca mai mult decat a furat Marza in 3 mandate.
1.3  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(30 ian 2012, 23:13:53
Flutur face bine ca indeamna la calm. e atitudinea unui om politic responsabil
1.4  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(30 ian 2012, 23:30:41
Flutur e tatal lingailor din judet si mama gripei aviare...
1.5  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(31 ian 2012, 00:14:19
Se vede diferenta dintre un om responsabil cum e Flutur si cei din USL care plates alcolisti sa urle in strada. Tot respectul pentru dl. Flutur!
1.6  RE: Gheorghe Flutur-un lider patriot trimis de
(31 ian 2012, 01:02:41
Gheorghe Flutur este un om politic cu un IQ care, deși este peste media clasei politice din coaliția de guvernare, este aproximativ egal cu numărul de la pantofii dumnealui. Cu alte cuvinte, nu cred că era cazul ca vreun reprezentant PDL sau UNPR să facă un anunț public prin care să comunice că mitingurile de susținere a președintelui și implicit a partidelor de guvernare sunt o idee genială. Sunt dezamăgit de faptul că atât de mulți români cad pradă acestor vorbe goale, care, la urma urmei sunt doar niște strategii politice.
2.   Declaratii ieftine... trimis de
(30 ian 2012, 11:43:43
Imi este de sila de astfel de tehnici de manipulare.D-l Flutur sa stea linistit in afara de putinii membrii de partid ai PDL si eventualii naivi nu va maninifesta nimeni.
2.1  RE: Declaratii ieftine... trimis de
(30 ian 2012, 22:09:55
sa inteleg ca cei care vi se alatura voua(usl) sunt spuma societatii? aia de accepta sa stea in frig pentru interesele voastre , pt niste banuti si-un ceai?oameni de caracter:((((laughing)))))
2.2  RE: Declaratii ieftine... trimis de
(30 ian 2012, 22:57:11
Asta e declaratie ieftina? Stiti voi ce scump este sa ai coloana vertebrala si constiinta politica? Nu prea cred ca stiti....e scump oricum. E mai ieftin sa vorbim de cromatica iernii ca unii lideri USL.
2.3  RE: Declaratii ieftine... trimis de
(31 ian 2012, 01:26:34
Uite că doar aici își fac apariția norocoșii cetățeni care probabil chiar trăiesc bine.Măcar în mediul on-line, că altfel nu sunt șanse să se adune mai mult de 10-20 de cetățeni pro-Băsescu care să vină de bunăvoie, nesiliți de nimeni, și mai ales, fără să li se ofere anumite stimulente materiale. Și mai am o mică rugăminte la dumneavoastră, dragi susținători PDL. Întocmiți vă rog o listă cu realizările României din 2004 încoace, realizări la care au contribuit cât de puțin actualii guvernanți. Mulțumesc anticipat!
3.   Mandru ca sunt roman trimis de
(30 ian 2012, 12:28:57
alaturi de presedinte,alaturi de Flutur!!
4.   De ce nu trimis de
(30 ian 2012, 13:13:01
tovarasul flutur nu stie ca suntem in democratie???????????????? si asa cu tipatul raminem.....succes
5.   De acord, dar imbracati in pelerine portocalii trimis de
(30 ian 2012, 13:37:11
Uite ca asa la asa ceva nu m-am gandit. Foarte bine maimutoiule, dar musai sa fiti imbracati in pelerine portocalii si sa stabiliti traseul de asa natura incat sa acopriti toate strazile, nu de alta dar vreau si eu sa va blagoslovesc cu o punga de rahat aruncata de la balcon in capul vostru. Si sunt destui care sa va altoiasca de o sa ajungeti de rasul curcilor. Poate vine si supersexosul Baselu sa faca o baie de rahat bucovinean. Poate veni si Boculet, Udrea si toti trancalaii portocalii, bucovinenii sunt primitori nu niste oi randuite de bombalaul de Flutur si ceapistul (pardon regalistul) Juravlea, pe dealurile bucovinene atat de dragi prim secretarului judetenei de partid. Vai de capul tau, bombalaule.
5.1  RE: De acord, dar imbracati in pelerine portocalii trimis de
(30 ian 2012, 15:50:43
cam de asta sunt in stare usl-istii, cam asta-i gradul lor de cultura!!!!!
6.   ............... trimis de
(30 ian 2012, 13:37:59
Asa a fost mereu,in timp ce Fluturas era trup si suflet pentru Suceava,dedicandu-si si timpul liber muncii administrative,mereu fiind ba pe teren,ba la consiliu,ba la Bucuresti pentru absorbtii de fonduri,opozitia a venit mereu cu multa gargara si aruncand cu pietre.Ei au timp de vorbit,in timp ce altii muncesc!Iar acum cum era si de asteptat,Flutur da inca o data dovada de intelepciune prin indemnul prietenesc al sustinatorilor!
6.1  RE: ............... trimis de
(31 ian 2012, 00:16:47
Urlatul in strada nu plateste dari la stat și nu creeaza locuri de munca.
6.2  RE: ............... trimis de
( 1 feb 2012, 17:13:02
bravo flutur!! dai dovata de responsabilitate si profesionalism.
7.   .......... trimis de
(30 ian 2012, 13:38:58
Sustinerea noastra pentru Pdl se va vedea la vot,e mai elegant!
7.1  RE: .......... trimis de
(30 ian 2012, 13:54:22
Pentru membrii de partid intotdeauna un mesaj negativ la adresa partidului este obligatoriu "mana opozitiei". Dragii mei tin sa va aduc aminte ca exista persoane apolitice, majoritatea adica, carora le este scarba de toata mizeria provocata de PDL si de liderii acestui partid. Pentru mine ca persoana apolitica este foarte simplu: nu-mi este bine, am saracit in ultimii ani, puterea de cumparare mi s-a diminuat considerabil...CONCLUZIA>sa vina vina altii, PDl s-a dovedit a fi un partid cu multe nonvalori in cam toate domeniile, invatamant, sanatate, administratie etc....
8.   * trimis de
(30 ian 2012, 13:52:47
Limita de silĂ .. NU ARE LIMITE
Mocârţanilor cu limbi ce limburiţi
Unui om cinstit îi vine să vomite
FRAŢILOR,VĂ ROG,MAI SUS CITIŢI !

E anormal de normală limba-n c**
Ooo,voi cei cu gabardine portocalii
Ce speraţi să (vă) citească Flutur
Şi să vă mai dea ceva .. la salarii

N-aveţi nici măcar un strop de demnitate ?
Un strop , măcar ( de falsă impresie ) ?!
(re)citiţi-vă oleacă odele vomitate !!!!!!!!
Măi “oamenilor”..aveţ o urâtă .. profesie

8.1  RE: * trimis de
(30 ian 2012, 14:00:53
adevărul e că ţi-ar strică vreo două peste chelie pe gerul ăsta "poietule" la un miting de solidaritate. lăsând gluma la o parte asemenea manifestări ar putea degenera!
9.   Comentariu trimis de
(30 ian 2012, 15:00:42
Flutur e de apreciat, nu se compara cu toti mascaricii care platesc pensionarii ca sa vada lumea ca au sustinatori.El se bazeaza pe fapte si trebuie sa recunoastem ca Bucovina e alta datorita lui. E constient ca lumea il sustine oricum, n-are nevoie de miting.
10.   ............. trimis de
(30 ian 2012, 15:00:44
cum zice DELIKA ...se va vedea la vot...poate si la prezidentiale vom avea tot un PDL...daca ne intereseaza de orasul asta...
10.1  RE: ............. trimis de
(30 ian 2012, 20:42:48
va doresc din tot coiu' sa aveti tot un pdl! si sa-l tot aveti pana o sa deventi INVISIBLEs de la lins si morti de foame! asa sa v-ajute basesczeu, fiuluture si lungusfant!
11.   ........ trimis de
(30 ian 2012, 15:19:08
da,ar trebui sa iesim in strada sa vada uslasii un adevrat miting de sustinere, sa vada si ei cam cati sustinatori are pdl-ul ......si nu de aia platiti ca ai lor.
11.1  RE: ........ trimis de
(30 ian 2012, 18:06:11
presupunand ca cei care protesteaza au fost platiti de usl macar bine ca au primit niste bani sa nu moara de foame....ca din partea pd-l ului nu au primit decat galetile portocalii inainte de alegeri....cu o mana li s-a dat si cu alta li s-a luat....
12.   Omul sfinteste locul trimis de
(30 ian 2012, 15:26:00
Pentru toti ofticatii din usl ,oamenii aleg oameni si gospodarii isi aleg gospodar,asadar nu ne intereseaza partidul ci omul.Altfel spus hotii isi aleg hotul sef,putorile isi aleg calicul sef.In acest judet in frunte sta un gospodar care a facut treaba si va face si in continuare,iar despre Lungu fraierilor care il contesta va intra in istoria orasului ca fiind cel care a refacut cetatea de scaun al celui mai mare roman Stefan cel mare!
12.1  RE: Omul sfinteste locul trimis de
(30 ian 2012, 20:47:30
ohoooooooooo.....mare Stefan asta....pacat de iobogii care ii scriu numele cu "m" MIC de tastatura
13.   ............. trimis de
(30 ian 2012, 15:42:01
Suceava a vorbit prin fapte,atat timp cat a fost Flutur,cel mai mare profit intermediat de proiecte pe judet venind la noi.Suceava a devenit un brand national.Oare este un om inteligent?!La Suceava nu exista Usl,poate in restul tarii...Parerea mea e ca Flutur ar trebui sa acceada la functia de presedinte,este un om capabil si a si demonstrat-o!
14.   Asa trimis de
(30 ian 2012, 16:07:05
ALATURI DE GHEORGHE FLUTUR 100%..ALATURI DE PDL 100%....HAIDETZI SA NE MOBILIZAM...SUNT DE ACORD CU ASTFEL DE INITIATIVE...SA IESIM IN STRADA...M-AM SATURAT SA MI SE SPUNA CA MA ASCUND.....
14.1  RE: Asa trimis de
(30 ian 2012, 18:32:25
Da' iesiti bre odata in strada! Va asteptam de mult! Labarilor ce sunteti! Toti lingeti in rect din fata monitorului si aruncati cu rahat, dar nu am vazut unul in strada! Sunteti niste gunoaie la fel ca bucile intre care lingeti!
15.   .................... trimis de
(30 ian 2012, 18:00:23
in afara de membrii pd-l nu stiu cine ar mai iesi in strada sa il sustina pe basescu , lungu , flutur & co.laughing
16.   .......... trimis de
(30 ian 2012, 18:08:15
De curiozitate,la protestele coordonate de usl-isti a mai venit cineva in afara de ei:))?Cei din Bucale aclamau intreaga clasa politica,insa sucevenii protestau doar impotriva actualei puteri!Sa fi fost usl-istii:))?!
16.1  RE: .......... trimis de
(30 ian 2012, 19:50:15
De CURiozitate...cand o iei la BUCAle o simti DELYKAt?
17.   ....................... trimis de
(30 ian 2012, 20:01:36
Ai o bila alba pentru creativitate.Esti de la Psd?!Deobicei ei vorbesc asa de elevat!de curiozitate intreb:))!
17.1  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 20:32:13
Sa vezi ce creativ sunt si la altceva... ;! .... Daca tot esti atat de curioasa daca sunt de la psd, cauta pe forum postarile mele...O sa ai o surpriza , mai sunt oameni care isi permit sa gandeasca fara nici o indoctrinare de culoarea pampersului unui bebe de 2 luni!
17.2  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 21:49:51
Vreau o dizertatie aici,dar sa nu fie asa de vulgar cum ai facut-o si pana acum:D!Vezi,te pot invata si de bine;)!Chiar o sa ma interesez daca esti pui de psd-ist!
17.3  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 21:58:55
Si daca ma gasesti ca fiind pui, imi promiti ca ma alinti? Vreau tinut in brate, vreau sa iti sarut sanii fragezi... ohhhh....cate vreau...!!!winking
17.4  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 22:42:44
hello, domnu' , ati deviat de la subiect, chiar am intrat aici sa citesc presa. ma intreb, oare cei de la monitorul nu iau masuri? perimt un limbaj asa vulgar. acum.....noi putem intelege ca tu atat poti , atat scrii, dar mai intra si copilasii nostri si citesc ........
17.5  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 23:35:26
Hello "domnu' "! Chiar te bagi ca musca'n lap ☭ ! Eu ma intreb cum de reusesti sa scrii....probabil ai pus "copilasii" sa scrie in locul matalutza! NU ma contrazic cu persoane care au IQ-u sub' 50... Doar doua lucruri vreau sa zice eu la matale: primo:daca vrei sa citesti"presa", rezuma-te la articol; secondo: copilasii lu' matale ce cauta la ora asta pe net? Sau asa isi fac temele pentru acasa? Hai sictir!
18.   Asa trimis de
(30 ian 2012, 21:16:29
Degeaba comenteaza in stanga si in dreapta uslacii, ca nu e cum zic ei sau cum vor ei. Protestatarii platiti cu cativa lei si mancare si bautura nu reprezinta romanii muncitori, care nu se lasa manipulati de antenele si irealitatile voastre. Voi nu aveti solutii la criza, doar latrati aiurea.
19.   Atitudine corecta! trimis de
(30 ian 2012, 22:29:15
Gh. Flutur a avut din nou o atitudine corecta, dar trebuie sa se astepte in orice moment ca oameni care il apreciaza si care nu mai suporta ipocrizia USL care isi trmite oameni in strada sa iasa sa isi exprima public sustinerea. POate nu neaparat atat de vocal,dar public da! Flutur merita!
20.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 01:23:19
ar fi bun de organizat un astfel de miting de sustinere a pdl,chiar pe dealul de la bucsoaia.cred ca mai exista recuzita de la manifestarile anterioare organizate acolo.
20.1  RE: Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 09:08:15
o idee f buna de organizat un astfel de lingomiting undeva pe un deal, eventual o padure, de ce nu in creierii muntilor...sa puteti latra pana lesinati sloganurile implantate in creierele voastre spalate si raspalate de doctrini basesciene !
21.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 09:28:42
Flutur merita toata sustinerea noastra, dar vom face asta prin vot nu prin tipete disperate in strada ca cei de la USL
21.1  RE: Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 09:36:27
Asa e Frantz ai grait ca un om mare ... la vot se va vedea faptul ca tu si ceilalti latrai ca tine meritati, asa cum merita si flutur si altii ca el, sa ajungeti in subsolul istoriei
21.2  RE: Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 09:48:00
Si inca ceva ...acele tipete disperate, cum bine ai punctat, sunt ale oamenilor simpli carora le-a ajuns cutitul la os de atata prosperitate ...
22.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 10:24:25
"Oamenii simpli" sunt de fapt oamenii platiti de cei din opozitie sa faca scandal, ca sa fim mai sinceri.
22.1  RE: Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 10:40:40
D-le Frantz din raspunsul dvs imi dau seama ca orice argument as aduce este in zadar. Fara nici cea mai mica intentie de a va jigni, aveti o gandire tipic de partid. Cum am explicat si mai sus, voi ce activati ca membri in PDL ganditi-va ca majoritatea oamenilor sunt apolitici, nu au o gandire doctrinara ca voastra, gen "ochelari de cal". Efectiv negati faptul ca o ducem din ce in ce mai greu pentru ca vi se spune altceva, asta multumita capetelor luminate din acest partid infect, refuzati sa observati ca ceea ce se intampla in jurul vostru este diametral opus lozincii "sa traiti bine".
23.   La vot trimis de
(31 ian 2012, 10:35:15
respect domnului Flutur, ne vedem după vot Mîrzețilorhappy
24.   Treaba cu trăitul bine trimis de
(31 ian 2012, 10:52:22
și referitor la treaba cu trăitul bine, ei bine nu trăiesc chiar așa bine, dar de un lucru sunt foarte sigur Trăiesc mai decent de când a picat psd-ul în județ, și mai ales când mă uit la municipiul nostru, renovat, străzi făcute lărgite, autobuze noi, (era psd-ul încă aveam ROCAR) parcuri, parcări, șosea de centură și multe altelehappy și vor urma aeroportul, cetatea reabilitată, toată stima acestor oameni Domnu Bălan,Flutur,Onofrei,Lungu
25.   Drumu care merge spre București trimis de
(31 ian 2012, 10:59:14
pentru ăștia din USL mai răsăriți care au mai ieșit din județ, că pe majoritatea vă știu că sunteți din Obcini și sunteți praf, v-am văzut urlând ca ghiorlăii în fața prefecturii, așa să-mi explice mie cineva de ce in ERA PSD-istă SUCEVEANĂ s-a făcut drum pe 4 benzi de la București până la intrarea județului Suceava? de ce? la cine s-au dus banii, de ce nu merg pe 4 benzi până în Fălticeni? de ce ?
26.   Chiar mă trimis de
(31 ian 2012, 11:04:11
chiar, mă Stan ăla din partidu vostru LUMINAT, care și-a scos certificat de handicapat să nu plătească taxe și impozite, tva etc, ce mai face e bine ?laughing câte case și mașini și-a mai luat?
27.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 11:05:24
Mai multe tari trec prin ce trecem si noi. Criza a impus masuri aspre pentru populatie, dar a fost singura modalitate de a ne mentine pe linia de plutire.
Lumea trebuie sa puna osul la munca nu sa stea acasa si sa astepte ajutorul social de la Basescu.
28.   Astea sunt masuri? trimis de
(31 ian 2012, 17:51:53
Exact, toate tarile au trecut prin criza dar nu au taiat 25% din salarii si nici nu au marit in acelasi timp 5% TVA de la 19 la 24%. Hotilor!
29.   Bravo trimis de
( 1 feb 2012, 16:57:16
bravo mai flutur.. dai dovada de maturitate si responsabilitate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei