Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

O bibilică pentru preşedinte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Naţiunile civilizate au oferit mereu curiozităţii mondiale preşedinţi cu mare aplecare spre dame. În acest domeniu gingaş, celebri nu sunt doar americanii John Kennedy şi Bill Clinton, cu producţiile lor porno de răsunet internaţional, turnate în studiourile de la Casa Albă. Dar până şi-un ins asexuat ca fostul preşedinte franţuz Francois Mitterand, camaradul nostru în ale latinităţii, a purtat, la vremea lui, fructuoase vânători pe domeniile extraconjugalului, putându-se lăuda chiar şi cu o fiică din afara căsătoriei.
Noi, românii înapoiaţi în toate cele, de la Nicu Ceauşescu încoace, o ţinem numai într-un regres, la acest capitol atât de important pentru imaginea ţării. Iar Nicuşor nici nu era preşedinte, ci doar fiu. Noi, românii, când e să săltăm peste pârleaz, o alegem cel mult pe vecina Moscova, cea cu curul cât baniţa, dacă e să ne gândim la aventurile fostului prezident Iliescu.
Abia în ultimul timp am mai dres bucuiocul, datorită prestaţiei actualului nostru prezident. „Vin în birou la tine să o facem!” – plusa el cu nonşalanţă, acum câţiva ani, propunându-i unei jurnaliste o partidă din aia în care este expert, cu gâfâituri şi răgete la urmă.
Apoi, pe creanga lui păroasă şi noduroasă, au fost surprinse, ştergându-şi pliscul şi uscându-şi penajul, tipe care ştiu cu ce parte a corpului se obţin lucrurile importante de la viaţă. Lenuţa, Anca, Roberta, Mioara şi câte altele or mai fi toate au ştiut să desfacă husa saxofonului şi să sufle cu talent într-însul. Altfel, ar fi făcut şi ele coadă alături de noi, la birourile de şomaj.
O grasă care a fost la un moment dat prima amantă din USA a zugrăvit, în faţa unei comisii constituite la nivel naţional, păsărica preşedintelui american. Zburătoarea respectivă era un vultur, pe care Clinton îl are tatuat pe organul intim, fără să stabilească dacă vulturul este hoitar. Probabil că nu este.
Oare vom avea norocul să aflăm dacă belitul ăsta al nostru are tatuat şi el ceva pe-acolo ? Dacă nu un vultur, măcar un pescăruş sau o bibilică, fiindcă tot are creierul transplatat parcă de la o bibilică mai proastă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bibilică pentru preşedinte.
 Vizualizări articol: 2343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O bibilică pentru preşedinte5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei