Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă

Luni, 30 Ianuarie 2012 (16:01:29)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a criticat statul român că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă. El a dat exemplul situaţiilor create de ninsorile şi de gerul care s-au abătut peste ţară în ultimele zile arătând că au fost persoane care au murit cu zile din cauza „incompetenţei autorităţilor”. „Statul român nu poate să ia decizii categorice pentru că săptămâna trecută, atunci când a pornit acel viscol puternic, mai ales în sudul ţării erau elemente clare de a declanşa codul roşu de intervenţii în situaţii de urgenţă”, a declarat Nechifor, care a adăugat că „văd că pedeliştii au decis însă să anunţe doar cod portocaliu. Chiar nu am înţeles de ce s-au limitat, pentru că era limpede că vor fi căderi masive de zăpadă, că vor fi temperaturi foarte scăzute. Poate s-au ferit de cuvântul roşu, poate că au încercat cumva să maximizeze pe portocaliu, dar, din păcate, din această cauză au murit foarte mulţi oameni şi foarte mulţi români au avut de suferit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ....................... trimis de
(30 ian 2012, 18:23:33
Daca e asa bun la suflet trebuia sa se duca la Bucuresti sa se implice!Apropo acum e cod portocaliu de ger in toata tara pana vineri,poate pune osul la treaba sa fie el competent!
1.1  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 22:17:13
las' k nechifor e ocupat.....el vrea anticipate!!!
1.2  RE: ....................... trimis de
(30 ian 2012, 23:59:21
Nechifor e supărat ca nu mai gaseste protestatari platiți. Trebuie sa ridice pretul daca vrea urlători în frig!
2.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(30 ian 2012, 20:40:24
Da e adevarat... statul inca nu poate sa stranga de prin tara toti hotii comunisti care au furat tara timp de 20 de ani... si care latra acum din USL. Este foarte adevarat... statul trebuie sa intervina in forta si sa inceapa chiar cu conducerea USL de la SV.
3.   Rusine nechifor!!!!!!!! trimis de
(30 ian 2012, 22:02:24
mai intereseaza-te d-le nechifor si vezi ce culoare politica aveau judetele in care s-au intamplat nefericitele accidente. daca si necazul oamenilor iti permiti sa il politizezi nu pot sa spun decat " sa-ti fie rusine" . cum sa-ti faci camapnie in urma unor drame. sau poate esti interesat si ai ajutat cu ceva familiile indoliate ? rusine!!!!!!!!!
4.   Nechifor=..... trimis de
(30 ian 2012, 22:09:21
nechifor mama, tu stai cu mana-n fund si vrei sa vina basescu sa te dezapezeasca????
5.   Inca ceva trimis de
(30 ian 2012, 22:14:42
voi ce facea-ti cand altii se chinuiau sa faca cat de cat ceva????sa raspund sau stii deja?strigati ca idiotii in strada, si va batea-ti cu jandarmi!!!
5.1  RE: Inca ceva trimis de
(31 ian 2012, 00:01:08
În loc să ajute oamenii, jandarmii trebuie să-i pazească pe alcoolistii plătiți de USL.
6.   Vremea nu are culoare politica! trimis de
(30 ian 2012, 22:22:10
Orice tara din lumea asta poate fi luata prin surprindere de vreme, mai ales de niste ninsori atat de violente si de niste temperaturi atat scazute ca cele de anul acesta.Nu zic ca Romania nu ar trebui sa isi achizitioneze niste utilaja mai performante dar asta nu ne garanteaza ca la anul nu vom pati la fel, si stiti de ce? Educatia romanilor si orientarea lor in situatii limita lasa mult de dorit. NU e nici vina lui Boc, nici a lui Flutur ci a unui numar impresionant de mare de romani care nu asculta indicatiile autoritatilor si care apoi se smiorcaie ca au ramas inzapeziti si le cer ajutorul punand nu doar viata lor in pericol ci si viata unor copii,batrani, femei, bolnavi, etc.
6.1  RE: Vremea nu are culoare politica! trimis de
(31 ian 2012, 00:03:15
Cretinul asta de Nechifor va spune pe viitor ca Basescu e vinovat ca ninge. Daca nu ningea, Basescu era vinovat de seceta.
7.   Campanie jenanta! trimis de
(30 ian 2012, 22:50:23
Sa fii om politic si sa incepi sa te legi de conditiile meteo e jenant! Campania electorala a USL-ului jigneste populatia. Sa incepi cu probleme cromatice cand oameni au murit inzapeziti e cam ridicol.
8.   Flamanzii de putere trimis de
(30 ian 2012, 23:07:31
Astia is in stare de orice, sa se ia de orice si sa spuna orice idiotenie, ca sa ajunga la guvernare. Le canta matele, au flamanzit???
9.   Foame mare trimis de
(30 ian 2012, 23:27:04
ii chioraie matele de foame lui Cata, vai ce bine era cand era directoras pt fonduri europene la CJ. Cepapa buna...vai vai ce mi-e foame!
10.   Sugeameai trimis de
(31 ian 2012, 01:10:02
?Nu e o greseala de scriere ci e un lucru voit. Cataline, te doare in spate de alegatorii din colegiu! Stii ce bani a dat nasul tau scolii din Fintinele? 4000 de lei! Cu banii astia asa vor scrie copiii: "sugeaneai". Vii cu masina prin comuna dar te doare in...la de oamenii care (probabil) te-au votat. Ia intreba de cumatru' "bot blanit" cum a fost ci sedinta de consiliu local si cum a dus de nas vreo 13 consilieri zburliti? Monitorul!!!! Poate vreti niste subiecte tari!!!!
11.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 09:09:15
Nechifor sa nu mai comenteze ca nu e in stare de nimic.Daca nu ningea, PDL-ul era acuzat de seceta si tot asa..e penibil!
12.   Nechifor trimis de
( 1 feb 2012, 17:09:17
nechifor nu stie ce sa faca sau nu vrea sa faca.. nechifor sa stea acasa..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei