Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Parlamentarii opoziţiei îşi vor dona indemnizaţiile de parlamentar, eu o dau SMURD

Luni, 30 Ianuarie 2012 (18:35:49)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii opoziţiei îşi vor încasa, pe durata protestului USL, indemnizaţiile de bază, pe care nu le pot refuza, însă le vor dona unor fundaţii.

Ponta a spus că nu există nicio formulă prin care parlamentarii să refuze indemnizaţiile de bază, sumele respective fiind vărsate automat în conturi.

Parlamentarilor opoziţiei, care se vor retrage de la plen şi comisii începând de miercuri, li se vor tăia automat doar indemnizaţiile de şedinţe, întrucât ei nu vor mai semna tabelurile de prezenţă.

Ponta a precizat că indemnizaţiile de bază, care vor intra automat în conturile parlamentarilor USL vor fi donate de aceştia unor fundaţii, fie la liberă alegere, fie în urma unor discuţii în partide.

Preşedintele PSD a menţionat, în acest sens, că va dona indemnizaţia sa către SMURD.

Ponta a mai spus că au existat şi parlamentari USL nemulţumiţi de decizia de retragere din Parlament, în special din cauza pierderii veniturilor respective.

"O să găsim soluţii, evident sunt unii colegi nemulţumiţi, am vorbit cu ei să găsim soluţii. Important este ca noi să facem un gest politic ferm (...), să facem un gest radical, care oricum nu se face cu unanimităţi, pentru că unanimităţile nu sunt întotdeauna cele mai bune. Dar e un gest pe care îl propunem punând în balanţă şi cele bune şi cele rele", a declarat preşedintele PSD.

USL va intra în grevă parlamentară până la alegeri, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a declarat, luni, că opoziţia a ajuns la un acord în ceea ce priveşte retragerea parlamentarilor PSD, PNL şi PC din activităţile uzuale ale Legislativului, ca măsură de protest la adresa puterii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Parlamentarii opoziţiei îşi vor dona indemnizaţiile de parlamentar, eu o dau SMURD.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Parlamentarii opoziţiei îşi vor dona indemnizaţiile de parlamentar, eu o dau SMURD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niste jigodii de oameni trimis de
(30 ian 2012, 20:33:35
Dupa ce au anuntat cu surle si trambite ca nu isi vor incasa indemnizatiile de parlamentar, acum ca niste jigodii comuniste anunta ca totusi o incaseaza dar o doneaza.... si mai mult ca sigur vor uita partea cu donatul... ca si cum au uitat ca au zis ca o incaseaza. Asta e clasa comunista, hoarda USLista care umbla in limba dupa putere. Ponta si Antonescu jigodiile principale niste oameni fata principii si coloana vertebrala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei