Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Fabrică nouă de producţie şi magazin de desfacere marca Mopan, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fabrică nouă de pâine, ridicată de la temelie şi utilată cu aparatură de ultimă generaţie şi un magazin de desfacere care satisface toate dorinţele, marca Mopan, au fost inaugurate vineri la Gura Humorului. Investiţia se ridică la 1,5 milioane de euro, iar la inaugurarea fabricii a fost prezent preşedintele grupului de firme „Racova com-agro-pan Grup” (din care face parte şi firma suceveană Mopan), omul de afaceri Adrian Porumboiu.
„Mopan a devenit un nume de tradiţie, iar la Gura Humorului am investit 1,5 milioane de euro pentru a asigura oamenilor de aici produse de calitate. Mopan oferă pâine 100% naturală, fiindcă materia primă, grâul, este de cea mai bună calitate, fără amelioratori”, a spus omul de afaceri Adrian Porumboiu.
În magazinul de desfacere din Gura Humorului va fi comercializată nu doar pâine, ci şi produse de patiserie şi de cofetărie, precum şi alte produse marca Mopan, făină, ulei sau vinuri.
Omul de afaceri Adrian Porumboiu a spus că „atât fabrica, cât şi magazinul de desfacere Mopan au fost concepute astfel încât să se încadreze în peisajul arhitectural al oraşului”.

 

Mopan nu va creşte preţul pâinii

La evenimentul inaugural de la Gura Humorului a fost prezent şi primarul Marius Ursaciuc, care a declarat că „este o mândrie de a avea brandul Mopan la Gura Humorului. Vrem să-i asigurăm pe toţi cei care au de gând să investească la Gura Humorului că asigurăm cele mai bune condiţii pentru investiţie din Europa de Est, iar cine nu mă crede, să încerce”.
În ceea ce priveşte politica de preţuri Mopan, Adrian Porumboiu îi asigură pe suceveni că nu va creşte preţul pâinii. „Politica de preţuri la Mopan este constantă. Nu au existat creşteri de preţuri de ani de zile, cu toate că ne vine foarte greu să rezistăm, pentru că TVA-ul mărit este în dezavantajul încasării la bugetul statului”.
Porumboiu a mai spus că Mopan va rămâne la acelaşi nivel cu preţul la pâine, reamintind faptul că preţul nu a fost majorat nici măcar anul trecut, în plină perioadă de criză financiară.
La ora actuală, Mopan este cel mai mare producător de grâu din România, cu 150.000 de tone de grâu/an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fabrică nouă de producţie şi magazin de desfacere marca Mopan, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Fabrică nouă de producţie şi magazin de desfacere marca Mopan, la Gura Humorului5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei