Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unic şi jenant

Primăria Vatra Dornei, debranşată de la reţeaua de energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vatra Dornei, Ioan Moraru, a reuşit să bifeze o nouă bornă a neputinţei şi incapacităţii sale de a administra oraşul. Ieri dimineaţă, instituţia pe care o conduce Moraru a fost debranşată de reprezentanţii E.ON Energie România. Acest lucru reprezintă o premieră, cel puţin în judeţul Suceava, şi denotă, încă o dată, dacă era cazul, cam cum ştie edilul să gestioneze destinele unui oraş.
Departamentul de comunicare al E.ON Energie România a oferit şi explicaţiile pentru care s-a ajuns în această situaţie jenantă şi umilitoare pentru o administraţie locală.
„Primăria Vatra Dornei a acumulat datorii restante de peste 580.000 de lei faţă de E.ON Energie România începând din luna martie 2009, ca urmare a neachitării contravalorii energiei electrice consumate şi a întârzierilor la plata facturilor. Deoarece obligaţiile de plată asumate de Primăria Vatra Dornei  prin contractul de furnizare a energiei electrice şi convenţiile încheiate cu societatea noastră nu au fost îndeplinite, E.ON Energie România a fost nevoită să sisteze astăzi, 19 ianuarie, furnizarea energiei electrice către acest consumator”, au arătat reprezentanţii companiei de electricitate.
Reprezentanţii E.ON Energie România spun că pentru firmă comercializarea energiei electrice reprezintă o activitate de bază, iar sistarea furnizării energiei electrice către anumiţi beneficiari nu este benefică.
„Utilizarea unui asemenea mijloc restrictiv este ultima soluţie la care recurgem. E.ON Energie România îşi exprimă încrederea că Primăria Vatra Dornei va identifica în cel mai scurt timp posibil o soluţie viabilă privind plata datoriilor restante, în conformitate cu obligaţiile asumate, pentru ca furnizarea energiei electrice să poată fi reluată”, au mai menţionat reprezentanţii E.ON Energie România.
Am încercat ieri să obţinem şi un punct de vedere al primarului Ioan Moraru vizavi de această situaţie penibilă. Nu l-am sunat pe telefonul fix pentru că priza care-l alimentează nu era alimentată cu energie electrică. Am optat pentru varianta telefonului mobil, dar toate tentativele de a-l contacta pe edilul din Vatra Dornei au fost sortite eşecului.
Încă o dovadă că Primăria Vatra Dornei a ajuns mai rău decât cea de la Coţuşca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei, debranşată de la reţeaua de energie electrică.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Primăria Vatra Dornei, debranşată de la reţeaua de energie electrică5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Waw trimis de
(20 ian 2012, 11:40:06
sa deschida usa de la intrarea in primarie ..si geamul de la biroul lui...sa faca curent... si sa lase loc altuia mai bun
2.   Felicitari! trimis de
(20 ian 2012, 11:41:45
Asa se fac economiile!happy
3.   Asta e de-al lui Baisanu si Zmau trimis de
(20 ian 2012, 12:19:34
Da...mare primar, mare om mare caracter...e de-al lui Baisanu , Zmeu, Doroftei si restul ...șbaieti capabili de altfel...care stiu sa conduca, sa organizeze , sa managerieze...dar dupa cum s-a vazut nici pe protestatarii adusi si platiti nu sunt in stare sa-i tina in frau.Le dau banutii...pleaca la protest si aia naieti destepti se huschesc dupa blocuri.
Bravo baieti...sunteti buni...la fel ca si Primarul de la Dorna.
4.   Dorneni trezitiva trimis de
(20 ian 2012, 12:38:12
Dragilor, unde sunt apele minerale ale caror brenduri le-ati aruncat la gunoi, si acum altii se folosesc de ele. Poiana Negrii, Saru Dornei. Deit, .... Cu atata apa minerala stateati acum pe tezaur de bani dar stati pe un tezaur de .... rahat. Ilustrul Pardau Mitica geniul politicii acestor viitori impuscati ce mai zice. Distinsa sa sotie ce mai face. Svaiterul renumit i-l mananca numai acest neghiob si cu o mana de ciumeti. Daca santeti mamaligi asta eeeee.
5.   Alt manager pnl falimentar!!! trimis de
(20 ian 2012, 13:30:11
Lasati ca tot basescu e de vina:))))e un chuck noris al tuturor relelor din tara asta:))))
6.   SUGESTIE trimis de
(20 ian 2012, 14:17:31
NU INTRATI IN ,,OGRADA'' CONVERSMIN-ULUI,PTR CA S-AR PUTEA SA AVETI PROBLEME.
INTREBATI PE HOARA LU' MANTOG.
7.   USL=ipotenta trimis de
(20 ian 2012, 22:41:35
Daca USL va ajunge la guvernare, va lasa Romania in bezna. Primarul de la Dorna a facut o mica demonstratie a ceea ce urmeaza sa faca liderii sai, Ponta si Antonescu. E vremea sa ne trezim din manipulare.
USL = PCR
8.   Un lingau de la PNL a ingropat Vatra Dornei trimis de
(21 ian 2012, 00:13:30
Primarul din Vatra Dornei este un lingau de la PNL, amantul doamnei presedinte de la judecatorie, cum este el asa si ea, ambii se ocupa de binele celor doua institutii, concret spre falimentul acestora. Mai destepti au fost cei care l-au votat pe ţuţu, ce sa faci daca cetatenii nu stiu ce este cu ei si voteaza asemenea lichele, asta nu trebuia sa prinda neam de neamul lui primaria. Are experienta la falimente, ca doar a fost la MinBucovina. Punctul lui forte este iubirea, nu primaria, acolo e doar pentru a-si face plinul lui si prietenilor de familie din banii publici. Fratele primarului a facut afaceri la BRD ca director si a fost dat afara. Invart bani grei, banii publici se duc la vilele si pretrecerile acestora si se plang ca nu au bani si nu le mai ajung banii. Nu mai pot de bine, dar si cand se va termina binele...
9.   Comentariu trimis de
(21 ian 2012, 00:36:45
rezultate cu care se poate "mindrii"actuala guvernare.daca primarul unei localitati nu este de/al lor ,vai de capul oamenilor acelei localitati.....cati primari avea pdl cand a venit la guvernare si cati are acum??????cum i/a convins pe unii sa/si tradeze electoratul
si sa mearga la pdl.asteptam raspunsuri ca tot sunt dornici acum de comunicare.
10.   CONFIRMARE trimis de
(21 ian 2012, 16:10:12
A PRIMIT CERTIFICAT DE NECOLABORARE CU SECU-KGB.CE MAI DORITI???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei