Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea:Soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta;PDL n-a comunicat destul cu oamenii, nu din aroganţă

Vineri, 20 Ianuarie 2012 (18:51:43)

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, că protestele de stradă sunt "absolut justificate", însă soluţia nu este în niciun caz schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta, ea admiţând că PDL nu a comunicat suficient cu oamenii şi cu societatea cibvilă, dar "nu din aroganţă".

Elena Udrea a vorbit, vineri, pentru prima dată despre protestele declanşate în urmă cu o săptămână, apreciind că acestea sunt "absolut justificate" şi spunând că, în schimb, este absolut nejustificată politizarea acestora de către opoziţie, care încearcă să-şi atragă avantaje din nemulţumirea oamenilor exprimată în stradă.

"În realitate, orice soluţie trebuie negociată, pe calea dialogului, exclus pe calea violenţelor", a spus Udrea.

Ea a susţinut că soluţiile trebuie să fie unele economice, în condiţiile în care România are un echilibru fragil.

Întrebată ce părere are despre faprul că manifestaţii au scandat lozinci împotriva sa, ea a spus: "Eu am fost huiduită şi la meciul lui Bute", adăugând că nemulţumirea manifestanţilor vizează în primul rând oamenii politici cunoscuţi, iar ea îşi asumă şi acest lucru şi faptul că face parte din acest guvern.

Liderul PDL a mai afirmat că în acest moment nu există o alternativă politică credibilă, subliniind că protestele sunt îndreptate împotriva întregii clase politice şi a tututor politicienilor in ultimii 20 de ani.

În opinia ei, protestele vor continua atât timp cât oamenii vor considera că mai au lucruri de spus guvernanţilor şi clasei politice, iar important esta ca opoziţia să nu pună paie pe foc.

"În alte ţări cu situaţii economice mult mai grave opoziţia a fost constructivă, nu a speculat un context pentru a ajunge la putere", a spus Udrea.

Ea a mai susţinut că soluţia nu este "să îl schimbi pe Boc cu Ponta": "Cred că în acest moment soluţia nu este să îl schimbi pe Boc cu Ponta, soluţia trebuie să rezulte dintr-un dialogi constructiv putere-opoziţîie-societate civilă. Poatre că nu am vorbit suficiemt ci oamenil dar acestr lucru nu s-a întmplat din aroganţă, ci din lipsă de timp. Poate că unori nu am avut timp să vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuză".

Elena Udrea a făcut aceste declaraţii la Iaşi, unde ar urma să semneze, la Mitropolia Iaşi, contractul de finanţare din fonduri europene pentru valorificarea turistică a Ansamblului Metropolitan din Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea:Soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta;PDL n-a comunicat destul cu oamenii, nu din aroganţă.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea:Soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta;PDL n-a comunicat destul cu oamenii, nu din aroganţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 ian 2012, 01:06:25
in sfarsit are dreptate o data .solutia nu este sa/l schimbi(doar) pe boc ci pe toti pdl/istii in frunte cu tovarasul dictator.in privinta comunicarii se inseala,pd/l a comunicat foarte multe oamenilor care au inteles,intradevar mai greu,acele mesaje.un mesaj s/a transmis atunci cind fufa roberta a numarat voturile la legea pensiei,si atunci cand alesii pd/l stateau in scaune ca boii pe coada cind se votau motiunile de cenzura,mesaje sau transmis si cind se taiau panglici inaugurale la investitii care nu au nici un rost pentru economia tarii dar in scimb au inghitit sume enorme de bani, unele provenite din taierea pensiilor,salariilor si altor indemnizatii din care unii oameni de abia traiau,mesaje erau si ,atunci cand alesii pdl mergeau in coloane interminabile de autoturisme luxoase la "stapinul "basescu intimp ce altii cautau mincare in buncarele de gunoi oai mureau de foame ori boli pentru ca spitalele sau inchis,mesaje sunt si situatiile in care primariile conduse de primari din alte partide decit pdl raman fara curent,si multe,multe altele,
2.   Vv trimis de
(22 ian 2012, 08:54:51
Unii au puterea sa declare ca protestele de stradă sunt "absolut justificate", insa semnalul transmis de USL este că ar face orice să pună mâna pe putere. Din 2004 nici unul dintre partidele componente nu a mai reuşit să convingă electoratul că merită să conducă România. Nici acum nu este o alternativă credibilă şi mizează pe votul negativ la adresa măsurilor de austeritate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei