Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict

Individul care a omorât şi apoi a violat o fetiţă de 9 ani, condamnat la aproape 19 ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După un proces care a durat aproximativ o lună de zile, Tribunalul Suceava a dat verdictul în dosarului individului care a omorât şi apoi a violat o fetiţă de numai 9 ani. Magistraţii suceveni au decis să-l condamne pe Daniel Ionel Dunga, de 21 de ani, la 16 ani şi opt luni pentru omor, respectiv doi ani pentru profanare de cadavre. Pedeapsa finală a fost de 16 ani şi opt luni, la care judecătorul a decis să adauge un spor de pedeapsă de doi ani, astfel încât Dunga va sta la puşcărie aproape 19 ani. Prin soluţia pronunţată ieri, criminalul şi violatorul de la Volovăţ a mai fost obligat la plata sumei de 12.665 de lei reprezentând despăgubiri materiale, 120.000 de lei daune morale şi 11.000 de lei cheltuieli judiciare.
Soluţia nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţele superioare. Daniel Ionel Dunga se află după gratii de la sfârşitul lunii septembrie a anului 2011, perioada scursă din momentul încarcerării şi până la pronunţarea unei soluţii finale urmând să-i fie dedusă din pedeapsă.

 

Sătenii din Volovăţ ştiau de apucăturile anormale ale lui Dunga, dar au tăcut

Potrivit rechizitoriului de sesizare a instanţei de judecată, Daniel Ionel Dunga avea apucături de pedofil de mai multă vreme, fugărind fetiţele care treceau prin faţa porţii casei la care lucra ca argat. „De câte ori observa trecând prin dreptul său persoane de sex feminin, inculpatul se refugia apoi în curtea gospodăriei, unde se masturba”, se arată în actul de sesizare a instanţei.
De asemenea, procurorii susţin că inculpatul „a încercat să acosteze minore din comuna Volovăţ, pentru a le pipăi în zonele intime”.
Cu toate că aceste deviaţii de comportament ale lui Dunga au fost observate de mai multă lume, nimeni nu a sesizat poliţia, favorizând astfel un eveniment care a produs un adevărat şoc în sânul comunităţii locale.

 

Filmul unei crime şocante

În ziua de 30 septembrie 2011 muncea ca argat la familia Bîzgan, din Volovăţ. În jurul orelor 14:30-15:00, a observat în faţa porţii o fetiţă care şi-a sprijinit bicicleta de poartă şi a început să culeagă nuci de pe jos. Dunga a ademenit-o pe minoră în curte, pretinzând că îi va da el mai multe nuci.
A încuiat apoi poarta şi i-a cerut să se dezbrace, refuzul minorei fiind urmat de lovituri puternice cu pumnii şi palmele peste faţă. Inculpatul a luat apoi un topor şi a lovit-o pe fetiţă în cap de mai multe ori. Legiştii au stabilit că loviturile cu toporul au fost deosebit de violente.
Deşi şi-a dat seama că victima sa a decedat, Dunga a dezbrăcat-o pe fetiţă şi a întreţinut un raport sexual anal cu ea. Apoi, în încercarea de a-şi ascunde terifianta faptă, a legat picioarele victimei cu o sârmă şi a băgat-o într-un sac de rafie, pe care l-a lăsat într-o magazie din curtea gospodăriei.
Alertaţi de dispariţia fetiţei, părinţii acesteia au plecat să o caute prin sat şi i-au găsit bicicleta tocmai la poarta familiei Bîzgan.
Comportamentul suspect al lui Daniel Ionel Dunga l-a dat de gol, iar spre seară, după ce poliţiştii au scotocit toată curtea, avea să fie găsit sacul în care se afla trupul neînsufleţit al micuţei.
Înainte de a fi trimis în judecată, individul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric, iar specialiştii au constatat că acesta avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a omorât şi apoi a violat o fetiţă de 9 ani, condamnat la aproape 19 ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Individul care a omorât şi apoi a violat o fetiţă de 9 ani, condamnat la aproape 19 ani de închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Paranormal trimis de
(20 ian 2012, 12:12:25
pentru asa un monstru nu trebuia mila nici macar condamnarea pe viata nu era deajuns.,dar in ROMANIA totul este posibil,ar trebui cei care la u condamnat sa stea si ei alaturi ,pentru a fii mai asprii cu asa nemernici
2.   Diferenta trimis de
(20 ian 2012, 15:53:38
Aici lua scaunul electric sau injectia letala. Legislatia RO permite pedepse prea blande pentru infractori...
3.   Doamne fereste! trimis de
(20 ian 2012, 19:01:10
Ce monstru! Ce salbatic! Ce a patut sa faca.. saracul copil..
4.   Monstrii printre noi trimis de
(20 ian 2012, 21:43:22
e prea mica sentinta pentru distrugerea unui suflet inocent de copil.
e prea putin, se va elibera cu noi pofte, in floarea varstei si ...trist....
5.   Monstru trimis de
(21 ian 2012, 10:15:41
si acum mi se face pielea ca pe gaina cand imi amintesc ce a facut monstru,19 ani e grav de putin,e si handicapat speram sa-i dea inchisoare pe viata, dar pt. o clipa am uitat ca traim in Romania unde totul e posibil,las ca inchisoare pe viata care ii va mai ramane de trait va primi la a doua crima, is curios unde se va duce cand va iesi din inchisoare parintii vor imbatrani iar acasa are o sora cu handicap .Doar nu-l vor primi acasa nu??????????!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei