Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2012 - Anul XVII, nr. 7 (4912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În staţia de la Nordic

Fiul patronului de la Test Prima, bătut în propria maşină, pentru o presupusă datorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, fiul patronului societăţii de construcţii Test Prima Suceava, a fost agresat, în propria maşină, pentru o presupusă datorie de o mie de euro, fapta petrecându-se într-o parcare, în imediata apropiere a staţiei de autobuz Nordic din municipiul Suceava.
Luni seara, în jurul orei 21.00, Sorin Juravlea, domiciliat în comuna Şcheia, a sesizat poliţia că, în timp ce se afla în maşina sa, în locaţia amintită, a fost agresat de o persoană pe care o cunoştea, Cătălin Cimpoiaşi, în vârstă de 38 de ani, din Suceava.
Conform relatării victimei, agresorul a venit cu o maşină şi a parcat în faţa sa, coborând şi urcându-se în autoturismul său, pe scaunul din dreapta. Bărbatul de 38 de ani i-ar fi daţi mai mulţi pumni în figură lui Juravlea, motivând că trebuie să-i restituie o datorie de o mie de euro.
Audiat de poliţişti, tânărul de 23 de ani a declarat că nu are nici un fel de datorie faţă de Cimpoiaşi.
Cauza a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii încercând să stabilească de la ce a plecat această acţiune de intimidare.
Conform procedurilor, Sorin Juravlea a fost îndrumat spre Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru a-şi scoate un certificat medico-legal. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale care vor fi considerate necesare de medici, poliţiştii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul patronului de la Test Prima, bătut în propria maşină, pentru o presupusă datorie.
 Vizualizări articol: 6596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 9 voturi
Fiul patronului de la Test Prima, bătut în propria maşină, pentru o presupusă datorie2.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Really? trimis de
(11 ian 2012, 11:17:55
De ce trebuie sa faceti reclama ascunsa in articole? "Un tanar a fost batut in propria masina" nu era un titlu suficient de bun?
2.   Pui de smecher... trimis de
(11 ian 2012, 12:44:34
Am avut ocazia sa-l cunosc intamplator pe acest fiu de patronas. Se incadreaza perfect in categoria baietilor de patroni. Prost, arogant, cauta sa epateze, e genul care crede ca daca are bani poate face orice, etc. Nu mai zic ca baiatul vorbea destul de rar, se chinuia sa-si caute cuvintele, parea sa fi luat ceva prafuri sau etnobotanice...daca ma insel, atunci probabil are un mic defect de retardat. Deci, bataia primita si presupusa datorie, eu inclin sa cred ca sunt reale. Pustiului ii place sa se creada cineva. Nu ma mira ca datoria sa vina de la nevoia de a baga la casino.
3.   Riscul meseriei de tzepar!!! trimis de
(11 ian 2012, 14:05:23
Cred ca putem vorbi deja de un anume fenomen in privinta celor care imprumuta sau cumpara diverse chestii si nu mai platesc nimic...,reteta e inconfundabila,cand vin si cer se umilesc in fel si chip,garanteaza,isi dau cuvantul,pozeaza in cei mai solvabili baieti,e chestie de cateva zile pana se imbogateste el....si apoi...cand il suni,pauza,nu are,intelege-l,mai asteapta-l,nu i-au iesit calculele....tonul se schimba:de ce-l presezi asa,de unde sa-ti dea el,pana la urma de ce sa-ti dea???....si inca ceva,daca-l mai cauti asa insistent se va duce la politie,ca doar nu o sa-l omori pentru niste bani dati...!!!!!!In concluzie,inteleg perfect reactia agresorului(daca l-a agresat cineva intr-adevar:)merita calcati in picioare paduchii astia aroganti,lovelarii astia de carton care vb cantecului,,cheltuie in club si banii pe care nu-i au``!!
4.   Comentariu trimis de
(11 ian 2012, 20:51:14
aveti dreptate de baietasii astia de bani gata...dar...rapanosul ala de cimpoesu...se leaga de oricine stie ca e un pic mai instarit...boschetar ordinar...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei