Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2012 - Anul XVII, nr. 7 (4912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un tânăr fără permis, care gonea cu un BMW, a provocat un accident, apoi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Brodina, fără permis de conducere şi care, cel mai probabil, era şi băut, a provocat un accident rutier în timp ce gonea cu un autoturism BMW, după impact acesta fugind de la faţa locului. Mai mult, ulterior, acesta a venit la poliţie însoţit de un consătean, care a susţinut că el se afla la volan.
Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DJ 209G, în comuna Brodina.
Conform poliţiei, Constantin Ţega, în vârstă de 26 de ani, localnic, aflat la volanul maşinii BMW, a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra volanului şi izbind violent un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

 

Doi răniţi şi zece familii lăsate fără curent electric

Maşina BMW, cu volan pe partea dreapta, a fost grav avariată însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Un tânăr şi o tânără din Brodina, pasageri în maşina lui Ţega, au fost răniţi uşor. De precizat că impactul a lăsat fără curent electric zece locuinţe din zona în care s-a produs accidentul.
La faţa locului poliţiştii rutieri au găsit maşina fără plăcuţe de înmatriculare (acestea fuseseră demontate după impact) şi nici urmă de şofer.
La un moment dat, rezultă din ancheta poliţiei, Constantin Ţega a revenit la faţa locului, însoţit de consăteanul Sebastian U., de 22 de ani, care a declarat verbal că el a condus autoturismul. Ulterior, după audieri, s-a stabilit că tânărul de 22 de ani nu a avut nici o implicare în accident.
Pus să sufle în etilotest la momentul revenirii la locul accidentului, Constantin Ţega avea concentraţia de 0,11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Având în vedere numeroasele fapte grave comise de acesta (a condus fără permis, a fugit de la locul accidentului şi a încercat să inducă în eroare anchetatorii), s-a decis ca Ţega să fie introdus în arest, pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.
Ulterior, procurorul de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a decis că nu se impune prezentarea acestuia în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Împotriva tânărului din Brodina s-a dispus însă interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.    
În aceste condiţii, ieri, după expirarea ordonanţei de reţinere, tânărul a fost eliberat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, întorcându-se acasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis, care gonea cu un BMW, a provocat un accident, apoi a fugit.
 Vizualizări articol: 3070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Un tânăr fără permis, care gonea cu un BMW, a provocat un accident, apoi a fugit3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
(11 ian 2012, 11:50:57
Pai acum cateva zile unu fara permis a omorat pe cineva si a luat 1 an. Asta ia o zi fara suspendarelaughing
2.   Inconstienti.... trimis de
(11 ian 2012, 19:31:56
am vazut si eu astazi unul cu BMW venind de la Radauti spre Suceava care se baga in depasiri tampite fortand pe altii sa franeze sa i faca lui loc ca na se grabeste. nici macar nu semnaliza cand se baga in depasire .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei