Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2012 - Anul XVII, nr. 3 (4908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Extindere

Lidl se pregăteşte să construiască un nou supermarket la ieşirea din Suceava spre Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Expansiunea celei mai mari reţele de magazine de tip discount din ţară - Lidl - va continua în Suceava prin amenajarea unui nou supermarket la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ înspre Botoşani.
Documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire a magazinului Lidl din Burdujeni a fost deja depusă la Direcţia de Urbanism a Primăriei Suceava, la scurt timp după ce aceasta şi-a început activitatea în noul an.
“Este prima documentaţie de acest gen depusă în acest an, încât prima autorizaţie de construire pe care o vom emite în 2012 va fi pentru un obiectiv de investiţii important”, a declarat viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc.
Lidl, care în prezent deţine trei magazine în judeţul Suceava – în Fălticeni, în Câmpulung Moldovenesc, iar cel mai recent, pe teritoriul comunei Şcheia, la baza cartierului sucevean Obcini, a avut în plan deschiderea unui nou magazin în cartierul Burdujeni încă de la începutul anului 2009.
Atunci, reţeaua de magazine Lidl a achiziţionat un teren cu o suprafaţă de peste 6.200 de metri pătraţi în cel mai mare cartier al Sucevei, la ieşirea spre Botoşani, iar construcţiile existente acolo au fost demolate pentru a face loc viitorului magazin. Numai că, pe fondul crizei economice, investiţia nu s-a mai realizat, iar terenul a rămas în paragină vreme de trei ani.

 

Lidl Burdujeni ar putea fi deschis la finele anului 2012

Viitorul magazin Lidl de la intersecţia străzii Cuza Vodă cu strada Eroilor, din dreptul ultimului bloc turn din cartierul Burdujeni, va fi amenajat pe o suprafaţă de 6.231 de metri pătraţi, din care aproape 1.900 mp vor fi ocupaţi efectiv de clădire.
Magazinul va avea un singur nivel, cu o înălţime maximă de 7,5 metri, va fi structurat pe mai multe zone, cea mai mare fiind cea de vânzare a mărfurilor.
Cea mai mare parte a terenului noului magazin va fi ocupată de parcări, suprafeţe carosabile. dar şi zone pietonale, care depăşesc 3.500 mp.
Lidl Burdujeni va pune la dispoziţia clienţilor aproape 100 de locuri de parcare, din care două vor fi rezervate persoanelor cu deficienţe locomotorii şi alte două vor fi locuri „mama şi copilul”.
Nu vor fi neglijate nici spaţiile verzi, care vor ocupa o suprafaţă de 370 mp de teren.
Printr-un parteneriat cu Primăria Suceava, Lidl intenţionează să amenajeze o zonă de acces pietonal şi carosabil pe o porţiune de teren aparţinând domeniului public al municipiului, fiind posibile şi o serie de amenajări rutiere în intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Eroilor.
Autorizaţia de construire a magazinului Lidl din cartierul Burdujeni va fi valabilă pe o perioadă de 24 de luni, dar lucrările pot fi efectuate în mai puţin de un an de zile, astfel încât noul supermarket ar putea fi deschis chiar la finele acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lidl se pregăteşte să construiască un nou supermarket la ieşirea din Suceava spre Botoşani.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Lidl se pregăteşte să construiască un nou supermarket la ieşirea din Suceava spre Botoşani4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   _|_ trimis de
( 6 ian 2012, 19:29:27
Dar o fabrica nu s-ar deschide, Doamne fereste! Numai magazine de tot rahatul! Sper sa aiba aceeasi soarta ca si Billa! Va urez un faliment cat mai rapid!
2.   Magazin cu produse de calitate slaba trimis de
( 6 ian 2012, 22:16:58
parca la lidl au retras cei de la opc apa aia fantoma Saguaro, care avea de 30 de ori mai multe impuritati decat limita maxima admisa. am fost si eu in acest magazin, la 3 zile dupa deschiderea din suceava. cam tot ce aveau - no name , ieftin si de o calitate ... cu exceptia dulciurilor, unde sunt ceva exceptii. asa ne trebuie. vin toti si fac bani pe spinarea romanilor. cine a fost in lidl sau aldi in germania stie sa faca diferenta intre ce e acolo si ce se vinde aici.... multe produse facute parca pentru romania
3.   ...pt. ca le prieste trimis de
( 6 ian 2012, 23:45:00
Normal, daca romanu' e prost si se duce si cumpara cartofi de lidl adusi de la mama draq, iar cei produsi local se duc la porci. Lidl, magazinul cu cele mai putine sortimente romanesti din Suceava. Hai sa-i imbogatim pe altii, iar pe cei care produc local sa-i ajutam sa falimenteze cat mai repede.
4.   Cat e cuvantul? trimis de
( 6 ian 2012, 23:46:16
Romega, cat ti-ai luat per cuvant din acest articol?
5.   Sa votati bine trimis de
( 7 ian 2012, 03:14:42
FACE TATA FLUTUR + BOC 10 FABRICI ..IN CAMPANIA ELECTORALA...SI VA FACE SI METROU..pentru ca populatia SUCEVEI si a judetului sa ajunga rapid la job...in fabrici se va muncii numai 2 ore ,iar diferenta de 6 ore se va platii dublu...salariile vor fii cuprinse intre 1500-2000 de euro, cu posibilitatea sa ajunga si la 3000...
Se vor face aeroporturi in toate muncipiile,,,pentru ca turistii sa poata ateriza direct pe sosele judetului pline de gropi...grabindu-se spre pensiunile montane!
fermele de animale aprobate prin finantarile externe de pe vremea fostului ministru al agriculturii...sa se construiasca in subteranul acestor meleaguri unicat ,tocmai pentru a nu polua solul si aerul!
Panglicile de inaugurare se vor taia la 11 km de sosea si nu la 10 ...asa cum sa procedat pina acum!
In spitalele judetului nu vor mai exista medici,acestia vor fii inlocuiti cu politicieni( presedinti,vicepresedinti,consilieri judeteni,prefecti,subrefecti,p deputati si senatori)...tocmai pentru ca actul medical sa fie conform politicilor guvernamentale...un roman in minus ...o pensie BOC in plus!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei