Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numire

Subcomisarul Mihai Prelipcean, la comanda Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subcomisarul de poliţie de frontieră Mihai Prelipcean a fost împuternicit la comanda nou înfiinţatului Sector al Poliţiei de Frontieră Rădăuţi, sector care funcţionează pe structura fostelor Sectoare Vicov şi Siret, cele din urmă fiind desfiinţate, zilele trecute, de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române. În funcţia de adjunct al şefului de sector a fost împuternicit subcomisarul Sebastian Georgescu.

Subcomisarul Prelipcean are 35 de ani şi a îndeplinit până acum funcţia de şef birou Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul fostului Inspectorat al Poliţiei de Frontieră Suceava, iar Georgescu, care are 33 de ani, a activat în cadrul aceluiaşi birou.

La finele săptămânii trecute „s-a născut” şi Serviciul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, care face parte, alături de Sectoarele Izvoarele Sucevei, Brodina şi Rădăuţi, din Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei, şi are ca atribuţii organizarea şi desfăşurarea de acţiuni - independent sau împreună cu organele de cooperare de pe raza judeţului Suceava - în scopul prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere, desfăşurarea de acţiuni informativ-operative, de investigare şi cercetare a infracţiunilor deosebit de grave, circumscrise migraţiei ilegale şi criminalităţii organizate transfrontaliere, iar la solicitarea Sectoarelor Poliţiei de Frontieră de pe raza judeţului, desfăşurarea de acţiuni de sprijin pe linia supravegherii şi controlului trecerii frontierei, în scopul prevenirii încălcării legislaţiei specifice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subcomisarul Mihai Prelipcean, la comanda Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Subcomisarul Mihai Prelipcean, la comanda Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(20 dec 2011, 18:42:41
Felicitari Donului Prelipcea si Georgescu. Ajunge cu gastile formate de precedentii ofiteri,nereguli si altele. Cu ofiteri tineri,pusi pe treaba,speram ca se va mai face oridine in acest sector. Acum nu va ramane decat sa taiati in carne vie in toti cei care v-au sapat pe la spate.
2.   CIOCOII VECHI SI NOI trimis de
(20 dec 2011, 19:27:11
BRAVOOOOOOOOOOO......CEA MAI TARE POANTA DIN ANUL ASTA.....HA HA HA ....A VENIT MOSUL REPEDE......
3.   :) FASIA trimis de
(22 dec 2011, 20:04:37
Tati..vezi ca trebuie sa te pregatesti pt. examen...cred ca ai fost obraznic anu asta si mosu o sa-ti aduca doar o p(beep)la in c(beep)r

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei