Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PTF Siret

Trecere ilegală de frontieră cu usturoi şi zahăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit unui grup de trei persoane acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, după ce aceştia au forţat intrarea în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret.

În cursul zilei de duminică, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, la bordul unui microbuz marca Iveco, cetăţeanul român Ioan C., în vârstă de  31 de ani, care era însoţit de Gabriel S., în vârstă de 25 de ani, şi de Claudia M., de 35 de ani. În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră au fost descoperiţi, în interiorul  microbuzului, 219 saci cu usturoi cu greutatea de 4,9 kg fiecare, şi 13 saci cu zahăr, a câte 50 de  kg fiecare, fapt pentru care  echipa de control i-a solicitat şoferului să se întoarcă în Ucraina şi să revină cu o cantitate care să se încadreze în limita legală, potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan.

În momentul în care i-au fost înmânate documentele de călătorie, şoferul a demarat în trombă spre România, fiind oprit abia la ieşirea din PTF Siret. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au luat măsura întoarcerii persoanelor şi  autoturismului în PTF Siret, unde mărfurile transportate, 1.073 de kg de usturoi, în valoare de 5.740 de lei, şi 650 de kg de zahăr, în valoare de 1.625 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar şoferul a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trecere ilegală de frontieră cu usturoi şi zahăr.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trecere ilegală de frontieră cu usturoi şi zahăr0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilegal trimis de
(20 dec 2011, 21:18:32
trecere ilegala?de unde ciobanul de frontiera are dreptul de a interzice cetateanului roman dreptul de a intra in tara[intorcandu-l in ukraina]?nu era legal sa-l fi pus la plata unor taxe vamale?de drepturile omului nu a auzit acest cioban?ce intoarce stana de oi ?cetateanul roman nu a incalcat cu nimic legile romanesti,ciobanul fiind obligat sa -si primeasca cetatenii romani la intrare in tara,ca apoi sa constate neregulile vamale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei