Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2011 - Anul XVI, nr. 298 (4896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ediţie de Crăciun

Produse delicioase, idei de cadouri şi distracţie la Târgul Bio Alimenta Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii care nu s-au decis încă ce cadouri să le facă persoanelor iubite cu ocazia sărbătorilor iernii, dar şi cei care nu şi-au stabilit încă meniul de sărbători au ocazia să găsească produse foarte interesante, atrăgătoare, dar şi gustoase la Târgul Bio Alimenta Bucovina, inaugurat vineri, la Shopping City Suceava, în paralel cu Târgul Cadourilor.

“Cu cea de-a cincea ediţie a acestei manifestări încercăm, împreună cu partenerii noştri, să adăugăm un plus de voie bună, savoare şi colind de viaţă lungă în sufletele celor care ne vor trece pragul”, a spus directorul general adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Gabriel Lucian Grigoriu.

Fiind vorba de o ediţie specială de Crăciun, organizatorii, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, au pregătit peste 30 de standuri expoziţionale, cu o gamă diversificată de produse. “Sucevenii au 30 de motive în plus să ne treacă pragul”, a declarat directorul SCS, Mircea Petrariu.

 

Delicii culinare pentru sărbători

Timp de trei zile, în perioada 16-18 decembrie, între orele 09.00 – 21.00, vizitatorii se pot delecta cu şunculiţă ţărănească, caltaboşi, cozonaci, prăjituri de casă, miere, pastramă, urdă, caş, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment.

La standurile cu preparate din carne te ademenesc arome ispititoare de cabanos, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, kaiser, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie, în vreme ce la standurile de lactate produse precum brânză de burduf, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă sau telemea îţi lasă gura apă.

Cu siguranţă nu pot fi ignorate nici produsele de panificaţie şi patiserie, precum ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjitură cu brânză dulce şi stafide, prăjitură cu bezea de nucă, prăjitură cu nucă sau torturi tradiţionale.

O altă gamă interesantă de produse bio este cea reprezentată de ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen, licoare sălăjeană), dar şi de dulceţuri de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare şi căpşuni. 

 

Dans, colinde, urături şi voie bună

Voia bună a sucevenilor a fost asigurată vineri de dansurile, colindele şi urăturile tradiţionale ale Ansamblului Artistic „Arcanul” USV, care s-a bucurat de multă apreciere din partea publicului. 

Sâmbătă, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de la ora 12,00 de Corul de tineri “Betania”,  de la ora 12:30 - Grup  Vocal al Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, de la ora 13:00 – Ansamblul de datini şi obiceiuri de iarnă “Datina”, iar de la ora 16.00, distracţia va fi asigurată tot de tinerele talente ale Ansamblului Artistic “Arcanul” -  USV  Suceava.

Duminică, de la ora 14:00 va concerta Corul de tineri “Betania”, iar de la ora 16:00 Ansamblul Artistic “Arcanul” va susţine un nou spectacol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produse delicioase, idei de cadouri şi distracţie la Târgul Bio Alimenta Bucovina.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Produse delicioase, idei de cadouri şi distracţie la Târgul Bio Alimenta Bucovina4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ORICE ARE O MASURA trimis de
(17 dec 2011, 17:46:06
La toate manifestarile de orice fel din suceava e nelipsit ARCANUL. Ce bani se spala in spatele aparitiilor arcanului? Cat castiga la negru cei de la USV? Cam bate la ochi. in plus pentru organizatori: NE-AM SATURAT DE ARCANU, MAI GASITI SI ALTCEVA DECAT ACELEASI DANSURI SI CANTECE DE CARE NE-AM SATURAT.
2.   MDA trimis de
(17 dec 2011, 18:30:02
de fratii REUT,ati auzit sau ei s din alta zona sau multi altii,m ati imbacsit cu Arcanul....hai mai meditati oleaca...
!!!!
3.   Sa ma p...sss eu pe targul vostru! trimis de
(17 dec 2011, 23:13:31
niste excroci ordinari, am cumparat dumineca trecuta de la targul lui nea Flutur din centru unt varsat(bio!?), dar acasa surpriza margarina amestecata cu unt , jegosi ordinari comerciantii lui peste(bio)!
4.   LOCCA esti prea LOCCA ca sa intelegi prietene trimis de
(18 dec 2011, 23:54:47
macar ai fost la targ? zi mi la ce manifestatie a fost prezent "maria ta" in Suceava si a fost prezent Arcanul, si in plus..nu te obliga nimeni sa vii sa asisti...probabil esti un rocker de ala imbacsit care are prea multi paduchi ca sa iasa din casa..hai sictir...nerusinatule...@GOGUT Reut nu sunt ansamblu...ei canta la nunti...si pe unde merg fac playback...nu canta live ca Arcanul...dar..ce sa ma mai chinui sa iti dau explicatii..numele tau ma face sa ma opresc...stai in banca ta gogule.
5.   Pt twinus trimis de
(19 dec 2011, 12:19:39
Se vede TWINUS ca esti/ai fost student la USV de categoria a 3-alaughing dupa cum te exprimi. Iar numele tau englezit amestecat cu folclorul cam seamana a kitch.
6.   Pentru toti cei ca LOCCA trimis de
(19 dec 2011, 14:05:44
Nu cred ca esti suceavean, deoarece nu pot sa cred ca un...adevarat sucevean...s-ar bucura de faptul ca ...emblema judetului, adica USV-ul a fost catalogat, deocamdata, in categoria a III-a. Esti un mediocru care habar nu are ce inseamna o munca intr-un ansamblu...ce inseamna o munca de echipa...si ce greu e sa ramai sus alaturi de...adevaratele concurente!! Pari ca stii munca ansamblului, si crede-ma ca e simplu cand privesti pe dinafara. oare de ce artistii consacrati ai folclorului sunt cunoscuti oamenilor prin cantecele sale...Din multitudinea de cantece, una sau doua sunt stiute aproape pe de rost de public...deoarece ele sunt repetitive...!! Si pentru ca explicatia sa fie mai completa...folclorul ne da ce are el mai frumos, mai curat, mai viu....Acele dansuri ce le-ai vazut sunt vii publicului, crede-ma! Numai ca ar trebui sa mai inventam o istorie, pentru ati putea divesifica tie folclorul!!! Ceea ce venerezi tu...este muzica comerciala, dragul meu ...Locca!! Si crede-ma ca sunt putini ca tine!!! Si spre binele omenirii...pe cale de disparitie!!! Incearca sa dai dovada ca nu esti un retardat, si ca poti sa-ti cultivi gusturile! Incearca caci MERITA! BRAVO ARCANUL ! BUCOVINA E MANDRA DE VOI!
7.   PACE!!! trimis de
(20 dec 2011, 09:18:44
Buna ziua,tuturor celor care acceseaza acest site.Ma simt dator cu cateva explicatii.Dupa cum vedeti eu nu imi ascund identitatea.Imi port crucea de artist cu mandrie si onoare de peste 30 ani,dar nu este cazul si nici locul de a discuta despre mine.Cati dintre cei care arunca cu noroi in numele unui Ansamblu au creeat in viata lor macar un duo-folk?De ce ne place sa comentam aiurea fara a avea cel mai mic habar de ceea ce inseamna un Ansamblu
8.   Arcanul trimis de
(20 dec 2011, 09:32:01
Din pacate,o mare parte a comentariului meu s-a pierdut...Completez pe scurt.Tot respectul pentru fratii Reut si pentru cei care fac ceva,Vreau doar sa precizez ca o formatie de nunti se bazeaza pe bani,in timp ce un Ansamblu"non-profesionist"are ca scop comun dorinta si placerea de dansa si a canta in mod organizat,fara a fi retribuiti.Spalare de bani?Bravo!Sa-ti doresc sa ramai la suma pe care a spalat-o,sau ce vrei tu sa spui?Ar suna a blestem,crede-ma,Esti iertat pentru ca sunt sigur ca regreti ce ai scris.Asa ca:"MACAR IN SEARA DE CRACIUN,ROMANE SA FII BUN.Multumim pentru timpul acordat si celor care vor sa loveasca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei