Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2011 - Anul XVI, nr. 298 (4896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Hoţii nu dorm”

Campanie a Poliţiei pentru prevenirea furturilor din locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a demarat o campanie de prevenire a furturilor din locuinţe, care se va desfăşura în perioada decembrie 2011 –ianuarie 2010. „Fii precaut. Hoţii nu dorm” este sloganul campaniei în cadrul căreia poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, dar şi poliţiştii de proximitate vor distribui 10.000 de pliante în special către asociaţiile de proprietari.

La avizierele asociaţilor de proprietari vor fi expuse 200 de afişe cu mesajul campaniei şi recomandări preventive.

Potrivit purtătorului de cuvânt, inspectorul Ionuţ Epureanu, campania cuprinde şi întâlniri cu asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale.

Inspectorul Epureanu a declarat: „Numai în primele nouă luni ale anului au fost sesizate 794 de furturi din locuinţă (cu 53% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent). Dintre acestea, 355 de fapte au fost sesizate în mediul urban. Mai mult decât atât, la nivelul judeţului Suceava au fost sesizate nu mai puţin de 114 furturi din locuinţă datorită uşilor neasigurate. Sunt, aşadar, fapte ce puteau fi uşor prevenite prin respectarea unor reguli minime privind modul de asigurare a locuinţei”.

Conform studiilor realizate de specialiştii Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în mediul urban, în cele mai multe judeţe, furturile săvârşite din apartamentele de bloc se petrec cu o mare probabilitate în cursul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie a Poliţiei pentru prevenirea furturilor din locuinţe.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Campanie a Poliţiei pentru prevenirea furturilor din locuinţe4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CONFIRMARE trimis de
(17 dec 2011, 18:06:29
SLOGAN CORECT.NUMAI CA DE DORMIT,DORM DITAMAI EFECTIVELE DE ,,ORGANILII'',IAR DACA II TREZESTI,ITI SPUN ,,PRINDE HOTUL SI ADA-L LA NOI''.
NU CUMVA,PRADA,ESTE FACUTA JUMI-JUMA???
PE BANII CUI SE DOARME???
2.   Domnilor... trimis de
(18 dec 2011, 10:56:04
SARACIA DOMNILOR...SARACIA.....DACA SE RESPECTA SLOGANUL TOVARASULUI TRAIAN BASESCU( SA TRAITI BINE )...posibil ca furturile din locuinte sa fie sub 53 %,dar asa in lagarul din Romanica...se fura,se cerseste,se face politica la tot pasul,se alege prost,se minte,iar ce este mai important nu se munceste...SA FIM MINDRII CA SUNTEM ROMANI!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei