Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2011 - Anul XVI, nr. 298 (4896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Sport de iarnă

Patinoarul Areni se deschide de marţi dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii de toate vârstele se pot bucura de marţi, 20 decembrie, de posibilitatea de a practica unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă, patinajul, odată cu deschiderea Patinoarului Areni, administrat de Primăria Suceava.

“După o perioadă mai lungă de aşteptare şi amânări din cauza vremii, marţi, de la ora 11.00, Patinoarul Sucevei îşi va deschide porţile pentru iubitorii sporturilor de iarnă, mai exact, patinaj”, a anunţat ieri viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.

Iniţial, se dorea ca patinoarul să fie deschis pe 1 decembrie, atunci când s-au aprins luminile în bradul de Crăciun, dar din cauza vremii mult prea călduroase pentru această perioadă a anului, momentul deschiderii a fost amânat.

“Chiar dacă vremea nu este încă de iarnă şi afară plouă, vom deschide patinoarul. Se fac eforturi din această seară să înceapă formarea peliculei de gheaţă, astfel încât până marţi gheaţa să fie optimă pentru patinatori”, a declarat vineri Lucian Harşovschi.

 

Taxă de intrare pentru copii, elevi şi studenţi, de numai patru lei

Tarifele de intrare, închiriere a patinelor şi de ascuţire a acestora sunt aceleaşi ca şi anii trecuţi. Astfel, taxa de intrare pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de numai patru lei.

Tot pentru ei, taxa de închiriere a patinelor este de numai trei lei de perechea, încât cu şapte lei, copiii, elevii şi studenţii au asigurată o oră şi jumătate de distracţie pe gheaţă.

Pentru adulţi, taxa de intrare la patinoar este de şapte lei de persoană, iar în caz de nu vin cu propriile patine, pot închiria de acolo o pereche, cu cinci lei.

Taxa de ascuţire a patinelor este de doi lei de pereche.

 

Până pe 17 ianuarie, program de vacanţă

Pentru că în scurt timp elevii vor intra în vacanţa şcolară, Patinoarul Areni va fi deschis conform programului de vacanţă.

Astfel, până pe 17 ianuarie, când elevii se vor întoarce din nou la şcoală, patinoarul va funcţiona cu patru perioade de acces pe gheaţă, începând cu ora 11.00 şi până la 19.30.

Fiecare perioadă de acces este de o oră şi jumătate, urmată de o pauză de refacere a gheţii.

Viceprimarul Sucevei a precizat că, odată cu încheierea vacanţei elevilor, programul de funcţionare a patinoarului va fi schimbat:

“După 17 ianuarie intrăm cu programul normal, cu ziua de luni liberă pentru refacerea gheţii, urmând ca marţi şi miercuri să avem două programe începând cu ora 16.00, joi şi vineri trei programe, începând cu ora 14.00, iar sâmbătă şi duminică, când lumea vine mai des, să avem patru programe, începând cu ora 11.00”.

În sezonul rece anterior, peste 12.000 de suceveni au “zburat” pe gheaţa Patinoarului Areni, iar anul acesta, numărul lor ar putea fi şi mai mare, ţinând cont că alte sporturi de iarnă nu pot fi practicate, din cauza lipsei zăpezii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul Areni se deschide de marţi dimineaţă.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patinoarul Areni se deschide de marţi dimineaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numai minciuni ! trimis de
(17 dec 2011, 20:09:31
Gura.....numai minciunibig grin ...asa a`ti scris si pe 1 dec ca o sa il deschidaoh go on
2.   Dezolantă imagine! trimis de
(18 dec 2011, 12:15:29
Postarea de către autor a imaginii dezolante a intrării în patinoar e cel puţin neinspirată, dacă nu ipocrită. La fel fac unii ziarişti când, transmiţând o ştire despre sistarea apei calde, postează în articol imaginea unui robinet de la care nu curge apă.... Dacă n-ai o imagine sugestivă a respectivului subiect, mai bine nu pui nici una, decât să postezi orice acolo! Una peste alta, cum spuneam, intrarea patinoarului, în toată splendoarea sa e una dezolantă: o uşă mică de bordei ca strunga unei stâni la care să aibă unde să se înghesuie oile, o tencuială pătată în jur, fără acoperiş, dar cu trepte al căror beton spart de eroziune trădează ultima renovare făcută probabil pe vremea lui Ceauşescu! O imagine sugestivă de altfel pentru întregul oraş - o expresie a paraginii şi împietririi în timp !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei