Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţeapă

Convinsă că va lua motorină la preţ redus, a dat 700 de lei pe un telefon stricat şi o tinichea de inel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din comuna Fântâna Mare a crezut că a dat lovitura şi poate achiziţiona motorină la un preţ modic, însă în realitate nu a făcut decât să dea 700 de lei pe aproape nimic, mai exact pe un telefon mobil stricat şi un inel contrafăcut. Întortocheata înşelăciune a fost reclamată poliţiei ieri dimineaţă, însă s-a petrecut cu o zi înainte, pe 29 noiembrie, victima fiind Ileana A., în vârstă de 41 de ani, din comuna Fântâna Mare.

Femeia a relatat poliţiei cum a fost abordată de două persoane care au întrebat-o dacă nu vrea să achiziţioneze motorină la un preţ cu mult sub cel al pieţei. Oferta suna tentant: 400 de litri de motorină cu 700 de lei. Cei doi escroci i-au explicat femeii că au o persoană de legătură care le va pune la dispoziţie cantitatea de carburant, numai că au nevoie de cei 700 de lei în avans.

Pentru ca victima să le dea suma de bani, cei doi i-au spus că îi dau şi bunuri drept garanţie. Mai exact, indivizii i-au oferit femeii un telefon mobil şi un inel despre care i-au spus că e din aur. Bunurile urmau să fie recuperate de cei doi după ce aduceau cantitatea de carburant.

Credulă, victima nu a sesizat că povestea este cusută cu aţă albă şi a acceptat târgul. Le-a oferit dat celor doi banii şi i-a aşteptat să aducă motorina până a doua zi dimineaţă, când şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, mai ales că nici telefonul nu putea fi deschis. Ulterior s-a stabilit şi că inelul era un fals.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convinsă că va lua motorină la preţ redus, a dat 700 de lei pe un telefon stricat şi o tinichea de inel.
 Vizualizări articol: 1548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Convinsă că va lua motorină la preţ redus, a dat 700 de lei pe un telefon stricat şi o tinichea de inel5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fiecare hot cu prostul lui trimis de
( 1 dec 2011, 14:30:30
pe principiul: "ai castigat 20 000 DE heuroi da' da-ne nou cinzaci da meleoane ca sa-ti haducem MAAAAARELE premiu" s-a mai gasit o pofticioasa de chilipiruri. ia sa facem un calcul.... 700 RON : 400 L = 1.75 RON/L .=)) proastoooolaughing)) cred ca nici litrul de petrol proaspat extras nu e atat de ieftinlaughing) ce sa iti fac daca nu ai invatat atunci cand ai lasat haturile din mana si ti-ai luat bibiu pe motorina ca motorina e scumpa.amu mai scoate niste cascaval sa iti repari telefonul macar sa ramai si tu cu cevalaughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei