Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iluminat festiv

Centrul Rădăuţilor este pregătit pentru sărbătorile de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După o săptămână în care angajaţii serviciului specializat din Primăria Rădăuţi au fost „în acţiune” încă de la primele ore ale dimineţilor până seara târziu, câteva zeci de mii de beculeţe albe, galbene, roşii şi albastre au fost montate pe stâlpii de pe principalele artere de circulaţie şi în parcurile din municipiu, ornând cu eleganţă centrul localităţii pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru piaţa centrală, administraţia locală a pregătit un pom de Crăciun de aproape 20 de metri, pom care va atrage permanent zeci de copii, la fel ca şi pomii din parcurile de joacă de pe strada Bogdan Vodă şi din cartierul Obor. Municipalitatea a instalat aproape cinci mii de şiruri luminoase în municipiu, mai bine de cinci sute de metri pătraţi de plase cu becuri multicolore, ţurţuri şi steluţe luminoase, figurine din zăpadă artificială şi brazi ornamentali, după cum a afirmat administratorul Primăriei Rădăuţi, Nistor Isopescu, care a mai menţionat că în afara acestora au fost folosite şi instalaţiile achiziţionate anii trecuţi.

 

Primarul Olărean: În limita posibilităţilor, am căutat să ornăm cât mai frumos zona centrală

În ultima perioadă, în fiecare seară, aleile din centrul localităţii sunt aglomerate de copii, iar parcul din faţa primăriei locale a devenit o adevărată zonă de promenadă, zonă „păzită” de un om din zăpadă artificială şi care este animată de permanent de muzica de sezon din difuzoarele instalate în incinta chioşcului din parc.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat; „După un an dificil, în care toată lumea s-a confruntat cu neajunsurile şi cu problemele create de criză, cred că era nimerit ca şi cetăţenii municipiului Rădăuţi să aibă parte de puţină bucurie, măcar acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. În limita posibilităţilor de care am dispus, am căutat să ornăm cât mai frumos zona centrală a municipiului şi cred că am reuşit acest lucru. Parcul central este aglomerat în fiecare seară de copii, părinţi şi bunici, la fel şi centrul localităţii, ceea ce înseamnă că rădăuţenii apreciază efortul nostru. Zilele următoare, cred că la finele săptămânii în curs, vom aprinde instalaţiile care vor crea cu adevărat o atmosferă de sărbătoare în localitatea noastră”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Rădăuţilor este pregătit pentru sărbătorile de iarnă.
 Vizualizări articol: 1719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Centrul Rădăuţilor este pregătit pentru sărbătorile de iarnă4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal ornamentare trimis de
( 1 dec 2011, 21:43:25
Ca de obicei acesta e nivelul idilului. Atata stie atata face!
Asa orneaza orasul nepriceputii si cei fara gust.
1.1  RE: Halal ornamentare trimis de
( 1 dec 2011, 23:01:02
Ma scuzi dar fata de becurile alea penibile ale fostului, lasate de ani si ani de zile , astea sunt perfecte...Anul trecut a fost deosebit de sarbatori si de Pasti la fel...Singura perioada din an in care sunt permise excesele in culori si aranjamente e perioada Craciunului! Asa ca daca ai ceva de comentat probabil ai tu o problema de nu reusesti sa intri in spiritul sarbatorilor de iarna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei