Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Rotunda

Un bărbat şi-a dat foc şi s-a băgat sub pat pentru a nu putea fi descoperit şi salvat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Gest şocant al unui bărbat de 41 ani, din localitatea suceveană Rotunda, care şi-a turnat motorină pe haine, şi-a dat foc şi s-a băgat sub pat pentru a nu putea fi descoperit şi salvat. Bărbatul a ajuns în cele din urmă la spital, cu arsuri grave pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, iar în cursul zilei de ieri, la câteva ore de la tentativa de sinucidere, a fost transportat cu un avion la o clinică din Bucureşti. Înainte de a-şi da foc şi a arde a ca o torţă vie, bărbatul de 41 ani a încercat să se omoare cu un cuţit, cu care s-a tăiat pe burtă.

N. V. este bolnav psihic şi a încercat de mai multe ori să-şi ia viaţa, povesteşte chiar mama sa, Ileana Popa, care l-a însoţit ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde victima a fost transportată iniţial, cu o maşină a Serviciului de Ambulanţă.

 

A mai încercat să se omoare: S-a tăiat cu toporul, s-a aruncat în fântână şi şi-a scos un ochi

„Nu ştiu ce să mai fac cu copilul ăsta, m-am săturat. Odată s-a tăiat cu toporul, odată şi-a dat drumul în fântână, altădată şi-a scos un ochi. A încercat să-şi omoare soţia, a vrut să-i taie gâtul cu cuţitul fiindcă ea nu mai dorea să locuiască cu el acasă la mine, ci la părinţii ei”, a declarat Ileana Popa.

Femeia a povestit că ieri dimineaţă şi-a auzit fiul ţipând în camera sa, iar când a intrat în încăpere a fost martora unei scene de groază: fiul său se afla sub pat, cuprins de flăcări. „L-am tras cu o soră de-a mea de picioare, şi după ce-o ieşit afară o zis <vă place ce-am făcut?>. Am turnat apă cu găleata pe el, iar apoi el a fugit pe drum, cu flaneaua arsă şi în flăcări”, a mărturisit Ileana Popa.

 

„A zis că e bolnav, doarme, mănâncă şi nu munceşte deloc”

Tot ea a relatat că, înainte de a-şi da foc, fiul său a mai avut o tentativă eşuată de sinucidere. În cursul nopţii, el a încercat să se omoare tăindu-se cu un cuţit pe burtă. „A zis că nu mai vrea să trăiască  fiindcă e bolnav, doarme, mănâncă şi nu munceşte deloc. El a fost şi internat, ultima oară în urmă cu un an, la Botoşani, unde a stat o lună şi două luni. Acasă ar fi trebuit să ia pastile, dar nu vroia”, a precizat Ileana Popa.

La Spitalul Suceava, N.V. a fost diagnosticat cu arsuri de gradul II, III şi IV pe 45% din suprafaţa corpului, respectiv faţă, gât, torace şi mâini. Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Tiberius Brădăţan, a informat ieri că starea bărbatului este critică, motiv pentru care s-a decis transferul la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. N.V. a fost transportat la această unitate sanitară cu un avion, care l-a preluat de pe aeroportul Salcea, ieri, în jurul prânzului.

 

Al doilea bolnav psihic care încearcă să-şi ia viaţa în ultimele două zile

Menţionăm că acesta este al doilea caz din ultimele două zile în care un bolnav psihic încearcă să-şi ia viaţa într-un mod şocant. Luni seară, un tânăr de 33 ani, din localitatea Vama, a ajuns la Spitalul Suceava, după ce s-a tăiat în zona stomacului. D.H. s-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie, în propria locuinţă. Deşi rana a fost una destul de profundă şi extinsă, iar tânărul a pierdut mult sânge, medicii au reuşit să-l salveze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a dat foc şi s-a băgat sub pat pentru a nu putea fi descoperit şi salvat.
 Vizualizări articol: 2165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat şi-a dat foc şi s-a băgat sub pat pentru a nu putea fi descoperit şi salvat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2011, 21:27:32
un nebun periculos mai putin, cu toate ca logic vorbind autoritatile ar fi trebuit
sa-l interneze demult intr-o clinica de specialitate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei